Büyük finale haftalar kala rekabetin giderek arttığı Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu sonrası 2. eleme adayı belirlendi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden mavi takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu, Batuhan 4 oy, Furkan 1 oy aldı. Böylece Survivor'da haftanın 2. eleme adayı Batuhan olarak belirlendi.

Haftanın diğer eleme adayı ise Yunus Emre olmuştu. Potaya giren diğer yarışmacının da belli olmasının ardından Survivor'da haftanın elemesi perşembe akşamı gerçekleşecek.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Kazanan takımın yiyecek ödülü de elde edeceği dokunulmazlık oyunu ilk olarak avantaj mücadelesiyle başladı. Avantaj karşılaşmasında Seda-Nagihan ikilisi kazananı belirledi. Atışlarda Nagihan'ın aldığı sayı ile ilk etabı kırmızı takım 8-7 kazandı.

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında parkura Merve ve Nagihan çıktı. Atışlarda Nefise'nin sayısı ile dokunulmazlıkta bayrak yarışını kırmızı takım 12-7 kazandı. Böylece dokunulmazlık ve ödül kırmızı takımın oldu.

Dilan Çiçek Deniz, Kevin Costner röportajı öncesi şov yaptı Dilan Çiçek Deniz, Kevin Costner röportajı öncesi şov yaptı

Öte yandan dokunulmazlık atışını yaptıktan sonra Seda oyun sonrası sinirlerine hakim olamadı. Nagihan karşısında sayı kaybeden Seda, "Atışımdan emin olduğum zaman böyle yaptığımda çok sinirleniyorum kendime." dedi. sakinleşmeye çalışan Seda, "Bu kadar kötü atamazsın. Atıyorum vurduramıyorum. Ekstra kötü attığımda sinirleniyorum" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi