Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 5 Haziran Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi 4 Haziran Müge Anlı: Anne Fitnat Ertekin gözaltına alındı, Üvey baba Selahattin Yalnız cezaevine gönderildi

Anne Fitnat Ertekin tutuklandı

Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği Müge Anlı’da ortaya çıkmıştı. Yıllarca baskı, şiddet ve taciz gören genç kızların yardım çığlığı yanıt buldu. Sapkın baba için yolun sonu cezaevi oldu. Üvey baba Selahattin Yalnız, 'cinsel istismar' suçundan cezaevine gönderilirken; Suça iştirak etmekten tutuklanan anne Fitnat Ertekin ise serbest bırakılmıştı. Müge Anlı, Fitnat Ertekin'in yeniden gözaltına alındığını açıklamıştı. Anne Fitnat Ertekin bugün 'suça iştirak' etmekten tutuklandı.

Kadriye Pipun 14 gündür kayıp

28 yaşındaki Kadriye Pipun 5 yaşındaki oğlu Doğukan ve 6 yaşındaki kızı Binnaz'ı alarak Kocaeli'den kayıplara karıştı. Kayınvalidesi Güldane Süsemcik, gelinini ve yanında götürdüğü 2 torununu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Güldane Süsemcik, Çocuklarıyla birlikte kaybolan gelini Kadriye Pipun'un internetten bilgi edinip oğlunu zehirlemeye çalıştığını söyledi. Kadriye Pipun'a 14 gündür ulaşılamıyor.

Kadriye Pipun'un öldürmek istediği eşi Alkan Pipun, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Çocuklarının bulunmasını istediğini söyledi.

Kadriye Pipun Alkan Pipun

Mehmet Ali Özdemir'in eşi ve eşinin ailesi gözaltında

Antakya'da çalıların dibinde cansız bedenine ulaşılan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kaybının 21. gününde öldürüldüğü ortaya çıkan Mehmet Ali Özdemir'in yayına bağlanan abisi, "Meryem ve Meryem'in ailesi gözaltına alındı" dedi. Emniyet'in yaptığı şafak operasyonu ile 8 kişi gözaltına alındı. Sorguları sürüyor.

Mehmet Ali Özdemir Meryem Özdemir

Güllü Çolak'tan 2 aydır haber alınamıyor

Kahramanmaraş'tan kaybolan 33 yaşındaki Güllü Çolak'a 2 aydır ulaşılamıyor. 13 ve 2 yaşındaki çocuklarıyla ortadan kayboldu. Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet, "9 sene eşim ve sevgilim ile aynı evde yaşadık" dedi. Mehmet, resmi nikahlı eşiyle çocuğu olmadığı için Güllü ile sevgili olduğunu söyledi. Güllü ile 13 yıldır nikahsız birlikte olduğunu söyleyen "Evdeki birikimi, altınları, 2 çocuğumuzu alıp kaçtı. Ben TIR şoförüydüm. Annesi bana göz koyunca sevgilim çocuklarımızı da alıp kaçtı. Güllü enkaz altında kaldı. Ben onu ellerimle kazıyarak çıkardım. Ben haftanın 5 günü kebap yedirirdim. Ona değer verirdim" ifadelerini kullandı.

Uzun zaman sonra yeniden: Petek Dinçöz mayokinisiyle Miami sokaklarında poz verdi Uzun zaman sonra yeniden: Petek Dinçöz mayokinisiyle Miami sokaklarında poz verdi

Güllü Hanım yayına bağlanarak, "Ben şiddetten çıktım. Ben nişanlandım. Resmi nikahla evleneceğim. Mehmet benim yuvamı yıktı. Ben evliydim. Bana tecavüz etti. Benim üzerime başka kadın kaçırdı. Depremden sonra da 2 kadının yuvasını yıktı. Altınlarını aldı. Benim ikinci oğlum olmuyordu. O adam bana tecavüz etti. Hatta bu konudan davam var. Mehmet Taşpınar ben evliyken beni kaçırdı. Beni kaçırdı" diye konuştu. Mehmet, "Güllü'nün benden hariç 3 kız çocuğu var" dedi.

Güllü Çolak

Muhabir: Deniz Dalgıç