Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 5 Eylül Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

4 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili sıcak gelişme 4 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayetiyle ilgili sıcak gelişme

Mustafa'nın karısının mezarı açılsın

Sebile Yörük, eşi mehmet Yörük'ün öldürüldüğünü Müge Anlı'ya itiraf etti.

Üfürükçü Mustafa Samagan'ın bacanağı Osman Keleş "Baldızımın da mezarı açılsın. Onu da öldürmüş olabilir" dedi.

Osman Keleş

Mustafa Samagan'ın çocukları, "Annemizin ölümü şüpheli olabilir. Biz bununla ilgili gerekli başvuruları yapacağız ama babam Mehmet Yörük'ü öldürmemiştir. Sebile kendisi öldürmüştür" açıklamasında bulundu.

Programa bağlanan tanıkların üfürükçü Mustafa Samagan hakkındaki suçlamaları izleyenleri hayrete düşürdü.

Mustafa Samagan'ın oğlu Bünyamin Samagan yayına bağlanarak, "Ben 5. günü babamın bana gelip evleneceğini söyledi. Kim olduğunu sordum. 'Sebile' dedi. Ben, 'Kesinlikle olmaz. O aile dostumuz' diyerek karşı çıktım. Beni dövdü. Ayağımı ısırdı. Olmayacak şeyler yaptı. Annemin bileziklerini istedim. Hatırası için onları bana verdi. Kahvaltı yapmadı. Canı sıkıldı" dedi.

Bünyamin, "Ben babamın kadınları istismar etmeye çalıştığını burada öğrendim. Fal bakıyordu. Hastayla bir odaya girerlerdi ne yaptıklarını duymazdım bile. Ben ne kadar para kazandığını bilmezdim. Ben o fotoğraflar için kavga ettim. Gerekli yerlere fotoğrafları ilettim. Ben 6 aydan beri babamla görüşmüyorum" diye konuştu.

Bünyamin Samagan

Müge Anlı, sevgili oldukları ortaya çıkan Sebile Yörük ile Mustafa Samagan'ın birlikte çektirdikleri fotoğrafları ekrana yansıttı. Fotoğrafları bir üçüncü kişinin çekmiş olması dikkat çekti. Fotoğrafları kimin çektiği henüz bilinmiyor.

Sebile Yörük Mustafa Samagan

Sebile Mustafa

Mustafa Sebile

Mustafa Samagan Sebile Yörük

Müge Anlı, Aile Bakanlığı'nın Sebile ve Mehmet Yörük çiftinin 10 yaşındaki oğulları için devreye girdiğini açıkladı. Olay günü evde olan çocuğa psikolojik destek sağlanacağı açıklandı. 10 yaşındaki çocuğun söz konusu fotoğrafları Mustafa Samagan'ın baskı ve şiddetiyle çekmek zorunda bırakıldığı öğrenildi.

Miss Turkey 2024’te birinci seçilen İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum Miss Turkey 2024’te birinci seçilen İdil Bilgen: Yorumları hiç önemsemiyorum

Ozan Laleci, depremde kaybettiği eşi Büşra Meral'in ailesini arıyor

Ozan Laleci, 6 Şubat depreminde enkazdan ölü olarak çıkarılan eşi Büşra Meral Laleci'nin cenazesini tespit edebilmek için karısının biyolojik ailesini arıyor. Ozan Laleci, eşinin cenazesini bulabilmek için onun gerçek ailesine ihtiyacının olduğunu, anlattı. Ozan Laleci, depreme Antakya'da yakalandıklarını, yaşadıkları binanın yıkıldığını, karısıyla saatlerce enkaz altında kaldıklarını, karısının son anda bile "hangimiz çıkarsa geriye kalan bizim hayallerimizi gerçekleştirsin" dediğini metanetli davrandığını anlattı.

Muhabir: Deniz Dalgıç