Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Nisan Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

3 Nisan Müge Anlı: Cemile Karadavut ve kızı Sultan bulundu 3 Nisan Müge Anlı: Cemile Karadavut ve kızı Sultan bulundu

Mustafa Doğan 151 gündür kayıp

Hatice Hanım, kocasından 151 gündür haber alamıyor. Mustafa Doğan 5 Kasım 2023’te Beyoğlu’ndan ortadan kayboldu. 52 yaşında 2 çocuk babası Mustafa Doğan’dan 151 gündür haber alınamıyor. Hatice Hanım, "Eşim minibüs şoförü. Patronu ile birlikte çalışıyordu. Ben barışmak istiyorum" dedi.

5-6 aydır kayıp olan Mustafa Doğan canlı yayına bağlanarak, "6'ncı aya girdik. Kayıp ilanı vermişsin ama ben kaybolmadım. Bunu sende biliyorsun. Avukatlar var. Senin yaptığın kötülükler çok. Kaç gün eve almadın. Sokakta yattım. Hakaretler, küfürler hepsini yaptın. Annen tüm olanlara şahit. Ben barışmak istemiyorum. Ayrılmak istiyorum. Avukatım var" açıklamasında bulundu.

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Mustafa Doğan 24 yıllık eşine dönecek mi? Hatice Doğan, bugün annesi ile birlikte Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hatice Doğan'ın annesi, "İş biraz inada binmiş. Bunun ilk değil. Daha önce de gitti. Ama yine karar onların" dedi.

Cemile Karadavut ve kızı Sultan bulundu

28 yaşındaki Cemile Karadavut’u aramak için ablası, eski eşi ve yengesi Müge Anlı stüdyolarına geldi. 28 yaşındaki Cemile Karadavut, 9 yaşındaki kızı Sultan Şentürk ile 12 Mart Salı günü Ankara Yenimahalle'den kayboluyor. Ailesi bu kaybı şüpheli buluyor. Cemile’nin ablası, kız kardeşinin başına erkek kardeşinin ya da onun vasıtasıyla bir şey geldiğinden şüpheleniyor. Abisi İsa'nın Cemile’nin evine göz diktiği iddia edildi. İddiaya göre; İsa üfürükçülük yapıyor. Abi İsa'nın Cemile'yi tehdit ettiği öğrenildi.

İsa Karadavut yayına bağlanarak, "Şu an Samsun'dayım. Biletimi alın ben de şu an Samsun'dan İstanbul'a geleyim. Madem ben o kadar para kazanıyorum, üfürükçülük yapıyorum; neden benim param yok? Cemile'nin kız kardeşi başına bir şey getirmiştir. Ben oraya gelmek istiyorum. Ben kız kardeşimin kayıp olduğunu bilmiyordum. İmam nikahlıyım. Jandarma eşimi aramışlar. Onu Şerife kaybetti. Benim üzerime de iftiralar atıyor. O Şerife yılanın başı. Benim alnım açık. Ben görüşmedim. Ben her zaman doğru söylerim. Ben o yüzden kaçtım. Benim param yok. Biletimi alın. Oraya geleceğim. Yalan söylüyorlar. Yaa nefesim o kuvvetli ki kendimi bile uçurabiliyorum" dedi.

İddiaların odağındaki İsa Karadavut bugün Müge Anlı stüdyolarına geldi. İsa, “Benim bu kayıpla ilgim yok. Cemile küçükken ateşli hastalık geçirdiği için kafası biraz kırık" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, Cemile ve kızının kaybının 23. gününde bulunduğunun müjdesini verdi. İsa üzerine atılan iftiralar dolayısıyla şikayetçi olacağını açıkladı.

Stüdyoya gelen Cemile, onu kucaklamak isteyen ailesine "Yaklaşmayın. Uzak durun. Ben kızımla birlikte ayrı ve huzurlu bir yerde yaşamak istiyorum" sözleriyle tepki gösterdi.

Otizmli Özgür kimden kaçtı?

Can Erdoğmuş, İstanbul’da kaybolan 11 yaşındaki otizmli oğlu Özgür Erdoğmuş’u aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Yayının ardından Özgür Erdoğmuş Zindan Arkası Mezarlığı'nda bulundu. Güvenlik kamerası görüntüsünde orta yaşlı bir erkek çocukla birlikte yürüyor. Çocuk ondan korkup kaçmış. O kişi hakkında cezai işlem yapılması için baba Can, başvuruda bulundu. Çocuğun teşhis ettiği şahıs adliyeye sevk edildi.

Sevim Yıldırım'ın katili bulundu mu?

75 yaşındaki Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Ergün Yıldırım'ın daha önce amca oğlunu öldürmekten dolayı 4 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Sevim Yıldırım'a oğlu mu yoksa oğlunun alacaklıları mı zarar verdi? Müge Anlı, Sevim Yıldırım'ın katilini aramaya devam ediyor. Ergün, "Emlakçıyım" adı altında fuhuşa yer temin ettiğini itiraf etti.

Sevim'in şüpheli ölümünde suçlanan oğlu Ergül Yıldırım'ın geçim kaynağı merak konusu haline geldi. Ergün Yıldırım'ın sevgilisi Asiye Boyacı'nın oğlu, Ergün'ün geçim kaynağının kendi maaşı olduğunu açıkladı. Asiye'nin oğlu memur olarak atandığını, Ergün'ün maaşına zorla el koyduğunu her ay 20 bin lira para Ergün'e yatırdığını söyledi

Ergün Yıldırım’ın Asiye Boyacı’nın oğlunun maaşından 20 bin lira aldığı iddiasından sonra kira ve mutfak masrafları için 10 bin lira bıraktığı belirtildi. Bu durum, Yıldırım ailesindeki parasal sorunları ve şüphe uyandıran para akışını gün yüzüne çıkardı. Ergün Yıldırım, babasından aldığı 130 milyar kredi ve 150 milyar kadar elden borç olduğunu söyledi. Ayrıca, Necati Çiçek’ten de para aldığını söyledi. Ancak Çiçek ailesi de Ergün Yıldırım’ı dolandırıcılıkla suçluyor.

3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ı öldürenler ne ceza aldı?

Türkiye’yi sarsan acı son… 3 yaşındaki Lina Nazli Erbay, çocuk giyim mağazasındaki derin dondurucuda ölü olarak bulundu. Annesi ve annesinin sevgilisi cinayeti itiraf etti. 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay’ı öldürenler ne ceza aldı? Lina Nazlı Erbay’ı öldürenler kaç yıl hapis yatacak? Müge Anlı açıkladı. 

Yusuf Kavuk cinayetinde sanıklar hakim karşısına çıktı

Harun Ateş, Yusuf Kavuk’u öldürdüğünü itiraf etmişti. Sandıklar hakim karşısına çıktı. Neler yaşandı? Mahkeme heyeti ne karar verdi?

Muhabir: Deniz Dalgıç