Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Mart Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

1 Mart Müge Anlı: Hacer Dursun yeğenini kaçıran eşiyle yüzleşti mi? Erdem Kaynak'ın katili kim? 1 Mart Müge Anlı: Hacer Dursun yeğenini kaçıran eşiyle yüzleşti mi? Erdem Kaynak'ın katili kim?

Yaşar Bey ve Gülcan Hanım’ın oğlu bulundu. 19 yaşındaki genç Müge Anlı’nın canlı yayınının ardından bulundu. Günlerdir hasret kaldıkları ve hayatından endişe duydukları evlatlarına kavuşan anne baba Müge Anlı’ya teşekkürlerini sundu.

Müge Anlı-34

Küçük çocuğun cesedine ulaşıldı

7 yaşındaki otizmli Mehmet Furkan Derin, Kütahya’dan kayboldu. Kaybolduğu yerin yakındaki çaya düştüğünden şüpheleniliyor. Ancak yapılan aramalar neticesinde Mehmet Furkan’ın cansız bedenine ulaşıldı. Kaybolduğu yerin yanında akan çaya düştüğü öğrenildi. Müge Anlı, küçük çocuğa Allah'tan rahmet, ailesine baş sağlığı diledi. 

Davut Çakır evine döndü

Aniden ortadan kaybolan terzi Davut Çakır’ı aramak için eşi ve kızı Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Müge Anlı’nın yayının ardından hayatta olduğu öğrenilen Davut Çakır’ın şehir şehir gezdiği öğrenilmişti. Davut Bey günler sonra evine döndü. Eşine ve çocuğuna kavuştu.

Davut Çakır-1

25 yıllık eşi yeğenini kaçırdı

Hacer Dursun, 25 yıllık eşinin 17 yıldır kendileriyle birlikte yaşayan yeğenini kaçırdığını söyledi. 5 yaşında bebek olarak yanlarına gelen ve kendilerinin anne-baba olarak büyüttüğü yeğenini kaçıran enişte hakkındaki iddiaları kabul edecek mi?

45 gündür aranan Kezban, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Halası ile yüzleşti. Enişte Hüseyin Dursun, "Kezban'ı çok seviyorum. Hacer'i boşayıp Kezban'ı alacağım. Ona sahip çıktım" dedi. Kezban, "Ben onu çok seviyorum. Ölümüne seviyorum. Eşiyle boşandıktan sonra ben evleneceğim. Şu an resmi nikah yaptık. Halam beni büyüttü ama bana şiddet uyguluyordu. Burnumu kırmıştı" diye konuştu.

Müge Anlı ve ekibinin ikna çabalarına rağmen Hacer, eniştesiyle gitmeyi tercih etti.

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

Gülistan Narçın zorla mı tutuluyor?

4,5 yıl önce evden ayrılan görme engelli Gülistan Narçın, Cemal adında 65 yaşında birinin yanında kalıyor. Gülistan'ın ailesi kendisinden 30 yaş büyük eşi Cemal tarafından alıkonduğundan şüpheleniyor. Yayına bağlanan Gülistan iyi olduğunu ve ailesiyle görüşmek istemediğini açıkladı.

Gülistan Narçın

Erdem Kaynak'ı kuzeni Halil Kaynak mı öldürdü?

2 kuzen arasında husumet. Halil Kaynak’ın eşi Hatice ve Erdem Kaynak arasında çıkan dedikodular Erdem Kaynak’ın ölümüne mi neden oldu? Erdem Kaynak’ın katili kim?

Muhabir: Deniz Dalgıç