Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 4 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

3 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Gökhan Atakan öldürüldü mü? 3 Eylül Müge Anlı: Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Mehmet Yörük cinayetinde sıcak gelişme

Osmaniye'de Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü... Evinde içtiği çorbadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Annesinin Mustafa Samagan adında üfürükçü sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile öldürdüğünü iddia eden Ömer 'adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi' dedi.

Mehmet Yörük'ün eşinden cinayet itirafı 

İddiaların odağındaki üfürükçü Mustafa yayına geldi. Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümüyle ilgili gerçekler ortaya çıktı. Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük, üfürükçü Mustafa'nın kendisini aylardır fotoğraflarla tehdit ettiğini ve kocasını içirdiği su ile öldürdüğünü Müge Anlı'nın canlı yayınında itiraf etti.

Yayın ihbar kabul edildi

Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi. Mehmet Yörük'ü öldürdüğü söylenen üfürükçü Mustafa Samagan ve Sebile Yörük gözaltına alındı.

Mehmet Yörük için fethi kabir işlemi yapılacak

Müge Anlı, olayda Osmaniye'de cinayetin işlendiğini ancak cenazenin Adana'da defnedildiğini açıkladı. Bugün Mehmet Yörük için fethi kabir işlemi yapılacak.

Mustafa Samagan cinayeti inkar etti

Mustafa Samagan'ın söz konusu cinayeti inkar ettiği öğrenildi. Mustafa Samagan, Sebile ile 6 yıldır bir aşk ilişkisi yaşadığını, Sebile'nin o fotoğrafları kendi rızasıyla gönderdiğini açıkladı.

Sağlık kontrolüne götürülen Mustafa ve Sebile kendisine uzatılan mikrofonu yanıtsız bıraktı.

Mustafa Samagan'ın ifadesinde "Ben o gün su verdim ama okunmuş suydu. Ezbere dua bilmiyorum. İnternetten açıp okuyorum" dediği öğrenildi.

Mehmet ve Sebile Yörük çiftinin oğlu Abdullah, "Ben konduramadım. Annem her gün üzülüyordu. Ağlıyordu. Ben böyle bir şey olmasını beklemiyordum ve istemiyordum. Ama sonlara doğru şüphelenmeye başlamıştım. Ben kardeşimi konudan uzaklaştırmak istedim. Biraz gezdik. Ben ilişkilerinden hiç şüphelenmedim. Mustafa bize sık geliyordu ama ben bu kadar yakın olduklarını bilmiyordum. Bana aile dostu gibi geliyordu. Babamla oturup sohbet ediyorlardı. Ben çoğunlukla odamda oturuyordum. Ben zaman içerisinde sevmemeye başladım ve bu tarz konulara karşı çıkmaya başladım" dedi. 

Yayına bağlanan bir kadın, Üfürükçü Mustafa ile ilgili "Bunun böyle olduğunu Osmaniye'de herkes biliyordu. İnsanlar çevre illerden gelip sıraya giriyordu. Yıllar önce bir arkadaşımla gitmiştik. Arkadaşıma cinsel ilişki teklifinde bulunmuştu" açıklamasında bulunmuştu.

Yayına bağlanan bir başka kadın ise, "O adamı yakaladığınız için çok mutlu oldum. O an size sarılmak isterdim. bize de geldi. Benim rahatsızlıklarım vardı. Beni tedavi etti. 2 bin TL paramızı aldı. Gelmedi. Böyle sessizliğini hep koruyor. Yılan gibi birisi" dedi.  

Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim Berdan Mardini: Çocukların sünnet derilerine talibim

Gelin Nazlı, "Herkes benim katil olduğumu düşünüyordu. Cinayeti ortaya çıkaran kişi ben oldum" dedi.

Müge Anlı 4 Eylül

Muhabir: Deniz Dalgıç