Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1359. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

3 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 3 Ekim Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

Simge Sağın'dan Icardi sorusuna yanıt: Beni Kıbrıs'ta oyuna getirdiniz Simge Sağın'dan Icardi sorusuna yanıt: Beni Kıbrıs'ta oyuna getirdiniz

Minel Köksal 20 yaşında ve 3 aylık evli.

Konyalı Minel Gelin ev hanımı.

Misafirlerini davul zurna ile karşılayan Minel Gelin'in karşılaması beğenildi.

Ezgi Sertel, Minel Gelin'e nevresim takımı hediye etti.

Hindistan cevizinde ananaslı içecek ikram eden Minel Gelin'in sunumu tat olarak beğenildi ancak görsel olarak bazı eleştiriler aldı.

Salonunda krem rengi tonlar tercih eden Minel Gelin'in 150 bin TL değerindeki perdesi çok konuşuldu.

Haftanın ödüllü oyununda Minel Gelin 2 tane ceviz ayıkladı. Haftanın en maharetli gelini ve havalı pişiricinin sahibi Şehriban Gelin oldu.

Minel Gelin'in açık tonlarda spor tarzdaki mutfağında aksesuar olmayışı eleştirildi. Mutfak perdesi ağır olarak değerlendirildi.

Yatak odasında şık spor bir tarz tercih eden Minel Gelin aksesuar kullanmayışı nedeniyle "otel odası" benzetmesinden kaçamadı. Gelen olumsuz yorumlar karşısında Minel Gelin'in yatak odasında gelinler arasındaki tansiyon yükseldi.

3 aylık evli Minel Gelin'in çeyizi gelinlerden tam not aldı.

Konyalı Minel Gelin'in sunum masasında örtü kullanmaması beğenilmedi. Yöresel tatların daha çok olması gerektiği belirtildi.

Minel Gelin ve eşi ilişki testinden kalarak altını kaybetti.

Minel Gelin diğer gelinlerden toplam 7 puan aldı.

Haftanın birincisi ve 100 bin TL'lik büyük ödülün sahibi İrem Gelin oldu.

Kaynak: Haber Merkezi