Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 31 Mayıs Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 genç kız kayıplarının 15. gününde bulundular

Üvey kızlarının kendisini uyku ilacı ile uyutup, evdeki 65 bin lirayı alıp evden kaçtığını söyleyerek Müge Anlı stüdyolarına gelen Selahattin, gerçekler ortaya çıkınca stüdyodan kaçtı. 2 genç kız kayıplarının 15. gününde bulundu. Kayıp kızlar üvey babalarının kendilerine küçük yaşlarından beri tecavüz ettiğini, satırla saldırdığını, dövdüğünü söyledi. Kızlar gözyaşları içinde "Selahattin bize 'Dördünüz de benim karım olacaksınız' diyordu. Bizi korkutup tecavüz ediyordu" dedi.  

Müge Anlı, kızların yıllardır tecavüze uğradığını, polise şikayet ettiklerini ancak bir çözüm bulunamadığını açıkladı. Yetkililere seslenen Müge Anlı, kızların bir an önce güvenli bir ortama alınmasını ve adam hakkında gerekli cezanın uygulanmasını dedi. Müge Anlı, elinde görüntüleri olduğunu söyledi. Selahattin hakkındaki iddiaları ısrarla reddetti.

Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle Arka Sokaklar 684. bölüm full izle, Arka Sokaklar fragman izle, Arka Sokaklar 685. bölüm fragman izle

3 kız 10 yıl sonra sesini Müge Anlı'da duyurabildi. 3 kızın yaşadığı evden dram çıkarken evin annesi her şeyi doğruladı. Müge Anlı'nın yayını ihbar kabul edildi. Selahattin gözaltına alındı. Yaptıkları ayağına dolanan adamın elleri kelepçelenirken; Gizem ve eşi arkasından ağladı ve 'gitmesin' diye ağladı.

2 Genç Kız Kayıplarının 15. Gününde Bulundular

Muhabir: Deniz Dalgıç