8 Temmuz 2024 Pazartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 8 Temmuz 2024 Pazartesi günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Kırklarelililer 31 Mart pazar günü belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtar seçmek için sandık başına gitti. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri için oy kullanma işlemi tamamlandı. Peki, Kırklareli’de seçimi hangi aday kazandı?

Kırklareli belediye başkan adayları kim?

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçimde CHP’den MEHMET SİYAM KESİMOĞLU,  İYİ Parti’den ALİ DERMENCİ, Zafer Partisi'nden ÖZER AKYOL, MHP’den DERYA BULUT, DEM Parti’den ise MİZGİN ÖZKURT AKSU başkan adayı olarak aday gösterildi.

Kırklareli’de seçimleri kim kazandı?

Sonuçlar netleştiğinde sitemiz güncellenecektir.

Kırklareli'nin ilçelerinde son durum

  • Babaeski ilçesinde AK Parti adayı Fırat Yayla %50.81'lik oy oranıyla önde bulunuyor ve belediye başkanı olarak seçildi.
  • Merkez ilçesinde CHP adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu %39.84'lük oy oranıyla öne çıkarak belediye başkanı olarak seçildi.
  • Kofçaz ilçesinde AK Parti adayı Ziya Karataş %36.24'lük oy oranıyla önde görünüyor ve belediye başkanı olarak seçildi.
  • Lüleburgaz ilçesinde CHP adayı Murat Gerenli %47.23'lük oy oranıyla önde bulunuyor ve belediye başkanı olarak seçildi.
  • Pınarhisar ilçesinde AK Parti adayı İhsan Talay %53.10'luk oy oranıyla öne çıkarak belediye başkanı olarak seçildi.
  • Vize ilçesinde CHP adayı Ercan Özalp %41.29'luk oy oranıyla önde görünüyor ve belediye başkanı olarak seçildi.

Kırklareli 2024 yerel seçim sonuçları..

Kaynak: Haber Merkezi