Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 30 Eylül Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

27 Eylül Müge Anlı: Samet Şeker öldürüldü mü? Mehmet Yörük cinayetinde yeni gelişme 27 Eylül Müge Anlı: Samet Şeker öldürüldü mü? Mehmet Yörük cinayetinde yeni gelişme

Banu Çelen çocuğunun babası tarafından dolandırıldı

Meslek edindirme kursunda çalışan Banu Çelen, çocuğunun babası Murat Gümüş tarafından dolandırıldı. Banu nikahsız bir düğün yaptı. Çocuğunun babası 1 milyon liralık eşyalarıyla kaçtı. Banu Hanım, Murat Gümüş ile Tiktok'tan tanıştığını açıkladı.

Banu-1Banu Hanım, "Ben Murat'ın bir başka kadınla evli olduğunu öğrendim. Düğün masrafları için babamdan para aldım. Babamla da aram açıldı. Murat bizden parça parça paraları aldı. Nikahsız düğün yaptık. Evlilik vaadi ile 1 milyon TL'mi aldı. Murat'ın amcası bir cinayet işlemiş. Suçu Murat üstlenmiş. Murat beni darp bile etti. Hayatta görmediğim her şeyi Murat'tan gördüm. İkna kabiliyeti yüksek biri. Girdiği her ortamda kendisini çok sevdirir." dedi.

Murat Gümüş, "Saklandığım bir durum yok. Ben yaşadığım semtte 86'dan beri ordayım. Evli olduğum halde Banu ile kol kola dolaşıyordum. Orada utanmıyordum. Şimdi mi utanacağım? Babasından para aldım. Parayı bana vermedi. Kızı için çeyiz, düğün için verdi. Ben evlenemeyeceğimi söyledim. Olayın ortasından girersek anlaşamayız. Neden böyle bir şey yaptığımı öğrenmek istiyorsanız sorarsınız. Ben bunu Allah'tan saklamamışım. Kul bir teferruat benim için. Bana kimse borç vermedi. Babasının bana yazdığı mesajlar var. Bana düğün parasını gönderdi. Biz eşya aldık. Ev tuttuk. Akabinde bir tartışmamız oldu" diye konuştu.

Murat Gümüş

Hande Yener konserinde Sezen Aksu'yu aradı: Sahnelere dönecek mi? Hande Yener konserinde Sezen Aksu'yu aradı: Sahnelere dönecek mi?

Müge Anlı, "Banucuğum ben beyefendinin böyle bir para ödeyeceğini düşünmüyorum" dedi. Banu, "Benim son derdim para. Ben bu adamı bütün Türkiye'nin görmesini istiyorum. Ben kandım. Başkası kanmasın" diye konuştu. Murat, "Ben çocuğun benim olduğunu kabul ediyorum. Nüfusuma kaydettireceğim" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı, "Banucuğum sen neden dolandırıldığın adamın karısıyla, sevgilisiyle konuşma ihtiyacı hissediyorsun? Murat Bey'in yaptığı külliyen ahlaksızlık. Düşünsene senin kocan kendine bir tane dost tutmuş. Ondan da çocuk peydahlamış. Sen neden karısını arıyorsun. Onun karısını aramana sinir oldum" dedi.

Banu Çelen Murat Gümüş

Samet Şeker'in ölümü kaza mı, cinayet mi?

22 yaşındaki Samet Şeker aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Samet Şeker'in ölümü kaza mı, kaza süsü verilmiş bir cinayet mi? Samet'in ablaları, kardeşinin cinayete kurban gittiğinden şüpheleniyor. İddiaların odağında ise Samet Şeker'in sevgilisi Melisa var.

Müge Anlı, iddiaların odağındaki Melisa'nın olaya ilişkin konuşmak istemediğini açıkladı. Melisa'nın, "Beni suçluyorlar. İfademi verdim. Raporları bekliyorum. Artık yayınlara katılmayacağım" dediği öğrenildi.

Görgü tanıkları, "Aracın içinde şoförle birlikte 2 erkek 1 kız gördük" açıklamaları kafaları karıştırdı. Samet Şeker'in sevgilisi, olay gününe ilişkin verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekti.

Samet'in ablaları Zehra ve Kübra, "Melisa'nın evinin olduğu güzergah. Düz bir yol, virajlı değil. İşlek bir yer. 5 gün boyunca görülmemiş olması garip. Melisa cenazenin olduğu gün yayına katıldı. Aklıma gelen tek bir şey var. Rabia, ben, Melisa aynı yerde çalışıyorduk. Sametle birlikte bazen kızları eve bırakırdık. Rabia'nın bir abisi vardı. Rabia onu hep arka sokağa bırakmamızı isterdi. Abisinden çekinirdi. Bu son zamanlarda tehdit boyutuna varmıştı. Arabanın 5 günde aküsü biter. Biz olay yerine gittiğimizde farı yanıyordu. Hadi diyelim ki yanıyordu. Kimse o işlek yolda geçip aracı etmedi. Ölü bulunduğu noktaya sonradan götürüldüğünü düşünüyoruz. Biz o alanın bilinçli olarak kapatıldığını düşünüyoruz. Ve gidiş değil, dönüş yolunda oluyor. Melisa'ya sorduğumuz konu şu; bir olay mı oldu?" ifadelerini kullandı.

Melisa'nın "benim eski sevgilim olduğu iddialarını Emin ortaya attı" dediği Emin yayına bağlanarak, "Samet'in yanında sarışın birini görmüşler" dedi. Melisa'nın topladığını söylediği evdeki dağınıklık dikkat çekti.

Muhabir: Deniz Dalgıç