Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Haziran Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

31 Mayıs Müge Anlı: Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği ortaya çıktı 31 Mayıs Müge Anlı: Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği ortaya çıktı

Üvey baba ile ilgili sıcak gelişme: 

Kayıp üvey kızlarını arayan babanın kızlara 14 yaşından beri tecavüz ettiği Müge Anlı’da ortaya çıkmıştı. Genç kızların yardım çığlığı yanıt buldu. Sapkın baba için yolu cezaevi oldu. Yıllarca baskı, şiddet ve taciz gören kızlar Müge Anlı’ya teşekkür amaçlı çiçek getirdi.  

Müge Anlı, üvey baba ile ilgili sıcak gelişme olduğunu belirterek, "Cinsel istismar suçlamasıyla gözaltına alınmıştı. Annenin, Selahattin'in savcı karşısındaki ifadeleri 5 saat sürdü. Mahkemeye sevk edildi. Anne Fitnat serbest bırakılırken; Bahar'ın ablası Gizem koruma altına alındı. Selahattin cinsel istirmar suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne Fitnat suça iştirak etmekten gözaltındaydı ama serbest bırakıldı. Bu çok tepkiye yol açtı. Mahekeme sabaha karşı bitti. Selahattin yaptıklarını inkar ederken; Fitnat, 'Selahattin önce benim kocamdı. Sonra kızımın kocası oldu. Yaptıklarını biliyordum ama sesimi çıkaramazdım' demiş. Selahattin'in Avustralya'da çocukları varmış. Avustralya'da 2 erkek, 8 kızı ve Yunan asıllı bir çocuğu varmış" ifadelerini kullandı.

"Öz çocuklarını da istismar etti"

Selahattin Yalnız'ın dayısı Necati Bayar yayına bağlanarak "Selahattin öz çocuklarını da istismar etti. Bir komşu kızına da tecavüz edip hamile bırakmış. Kız onu yurda bırakmış. Ben bu olayları biliyorum. Bu oyuncu. Bir numaralı aktör. Benim kız kardeşimden çocuğu yok. İkinci Kıbrıslı eşinden 4 kızı var. O 4 kızdan ayrı 2-5 tane Avustralyalı bir tane de Yunan kızdan çocuğu var" dedi.

"Gidecek yerim yoktu: Sustum, boyun büktüm"

Anne Fitnat Ertekin, Müge Anlı stüdyolarında kızıyla yüzleşti. Fitnat, "Ben gerçekleri her şeyi anlattı. Ben sığınma evine gitmek istiyorum. Ben eşyalarımı hayvanları satacağım. Gidecek yerim yoktu. 9 yıl boyunca susmak zorunda kaldım. Hep boyun büktüm. Sahip çıkan olmadı. Bana bir ev verin. Kızımı atmam. Ben gerekeni yaptım. Bu saatten sonra tek başıma orada duramam. Bu saatten sonra çalışacağım. Kızımı istiyorum. Ona bakacağım. Kızımı nereye gitse ben de onunla gideceğim. Ben işe girer çalışırım. Artık o evde kalmam. Hala içimde korkum var. Kızım gittiğinden beri ağlıyorum. Gidecek yerim yok. Ailem kardeşlerim kabul etmez. Ben çalışır çabalar kızıma bakarım" dedi.

Tülay, "Annemle yeni bir hayat kurmak istemiyorum. Bahar'ın amcası bana da sahip çıkacağını söyledi. Onunla gideceğim" diye konuştu. 

"Selahattin Avustralya'da hapis cezası almış: Cezaevinden kaçmış"

Müge Anlı, "Selahattin Avustralya'da hapis cezası almış. Cezaevinden kaçmış. Avustralya'da televizyonlarda bu adamı aramışlar. Bahar'ın Ağrı'daki amcaları 'Biz bu olayı bilmiyorduk. Bilsek Bahar'ı alırdık. Bahar ve Figen gelip bizimle birlikte kalsın' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Fitnat Ertekin

"Selahattin artık benim oğlum değil"

Selahattin Yalnız'ın annesi Sadıka Hanım yayına bağlanarak, "Ben yaptıklarını bilmiyordum. Eğer görsem oğlumu uyarmaz mıyım? Selahattin bu çocuklara öyle yaptığı için benim oğlum değil. Ben her şeyi ilk kez duyuyorum" dedi.

Lamia Sayınkarakaya ailesiyle mutlu

Müge Anlı, kaybının 38. gününde bulunan Lamia Sayınkarakaya'nın ailesiyle birlikte bir video attığını söyledi. Lamia, ailesiyle yemek masasında çektiği videoda, çok mutlu olduğunu birkaç gün sonra üniversite sınavına gireceğini belirtti. 

Lamia Sayınkarakaya-2

12 yaşındaki kız bulundu

Saynur'a kızının bulunduğunun müjdesini verdi. Saynur, "Konuşmadığım ablamın kızının evine gitmiş. Aramızda irtibat olmadığı için haber yollayamamış. Kızım 2 yıl önce 10 yaşında da kaçtı. Ben eğitimini yeterince veremedim. Onun iddia ettiği şekilde şiddet yok. Her anne kadar dövüyorum. Onun özgüveni yüksek" dedi.

Saynur Hanım

Selin Öztürk hayatta mı?

Müge Anlı, Selin Öztürk'ün kaybıyla ilgili bir gelişme olduğunu belirterek, "Selin'in arkadaşı Tolga'ya bir hanımefendi 'fake' üzerinden ulaşarak, "Selin Fatma Kapar isimli bir kadınla birlikte saklanıyor" demiş. Sattıkları yasaklı madde parasıyla da geçindiğini söylemiş" dedi.

Selin Öztürk'ün kaybında soru işaretleri her geçen gün artıyor. Selin Öztürk saklanıyor mu? Tolga'ya gelen mesaj gerçeği yansıtıyor mu? Selin Öztürk'ün ilgili fotoğrafı ekrana yansıtıldı. Selin'in elindeki yara izlerinin güncel olduğu söylendi. Selin'in arkasındaki kadın Fatma'nın elinde yüklü miktarda yasaklı madde olduğu belirtildi. Anne ise, "Ben o yüzüğü yakın zamanda elinde hatırlamıyorum" diye konuştu.

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Selin Öztürk-4

Muhabir: Deniz Dalgıç