Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 3 Eylül Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? 2 Eylül Müge Anlı yeni sezon: Meral Laleci'nin gerçek ailesi bulundu mu, Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı?

Osmaniye'de Mehmet Yörük'ün şüpheli ölümü... Evinde içtiği çorbadan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 53 yaşındaki Mehmet Yörük, 12 Nisan'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Oğlu Ömer Furkan Yörük, babasının şüpheli ölümünde annesi Sebile'yi suçladı. Annesinin Mustafa Samagan adında üfürükçü sevgilisi olduğunu ve babasını bu adam ile öldürdüğünü iddia eden Ömer 'adam babamı öldürüp annemle evlenme ve malı mülkü alma peşindeydi' dedi.

Mehmet Yörük Aile

Mehmet Yörük'ün eşi Sebile, "Eşim midesinden rahatsız. Gastriti olduğu için yemekten sonra kustu. O anda şoför almaya geldi. Ben de çağırdım. Eşime yardımcı oldu. İş yerinden izin aldı. Sonra çıkıp gitti" dedi.

Mehmet Yörük'ün gelini Nazlı, "Mehmet Baba rahatsızlandığında üfürükçü Mustafa da evdeymiş" dedi.

Abdullah, "Mustafa, annemi bazı fotoğraflarla tehdit ediyormuş" açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki Üfürükçü Mustafa Samagan, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mustafa, "Mehmet beni aradı. Ben apar topar gittim. Ambulansı aradım. Hastaneye gittik. Üstüm kirlendi. Ben eşofman giydim. Kıyafetlerimi Sebile Hanım yıkadı" dedi.

Sebile, "Ben hastaneye dolmuşla gittim. Dönüşte Mustafa Bey ile döndüm" dedi.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Nazlı, Mustafa'ya tepki göstererek, "Elini eşofmanın içinde görmüşler. Sen kızım dediğin birisiyle nasıl öpüşüp koklaşırsın. Sana yazıklar olsun. Utanıyorum" dedi.

Müge Anlı Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı? Müge Anlı Mehmet Yörük cinayet kurbanı mı?

Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Mühendis Gökhan Atakan doktor eşi Yeliz ile Bursa’dan İstanbul’a giderken Sakarya’dan geçiyor. Gökhan Atakan yolda bir tarladan aldıkları karpuzu Sakarya Nehri’nde yıkarken düşüp boğularak hayatını kaybediyor. Ancak Yeliz'in ikinci eşinin anlattıkları soruşturmanın seyrini değiştirdi. Yeliz’in boşanma aşamasında olduğu ikinci eşi Mehmet Bey, Yeliz’in ilk kocasının bir cinayete kurban gittiğini açıkladı. Yeliz’in doktor sevgilisi Erdal Bektaş ile birlikte Gökhan Atakan’ı Sakarya Nehri’nden çektikleri su ile boğarak öldürüp Sakarya Nehri’ne attıkları iddia edildi.

Sebile Hanım, gerçekleri itiraf etti

Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Hanım, kocasının ölümüne ilişkin gerçekleri itiraf etmek istediğini açıkladı. Sebile, "Mustafa Samagan eşimin öldüğü gün su getirdi. Kendisi getirdiği suyu eşime içirdi. 'O ölecek. Biz evleneceğiz' dedi. Ben istemedim. Eşimi sevdiğimi söylemiştim. Fotoğraflarla beni tehdit ediyordu. Eşim rahatsız olduğu için oruç tutmuyordu. Beni 6 aydır çıplak fotoğraflarımla tehdit ediyordu. 'Engel kalkacak biz evleneceğiz' diyordu. O suyu içer içmez yere düştü. Rahatsızlandı. Kendisini kaybetti. Ağzı diline dolandı. O gün ailesine haber vermeye izin vermedi. O gece hastanede kaldı. Sonra da öldü. Bu adamı görünce nefret ediyorum. Öldüresim geliyor. Bunları anlatmak kolay değil. Utancımdan kimseye o resimleri diyemedim. Onu gördüğümde bana bir şey oluyor. Su şişesini çöpe attı. Bana da içirdi. Eşim öldükten kısa bir süre sonra hafif bir felçlik geçirdim. Hastaneye gitmeme izin vermedi. 'Sen evde kal' dedi" sözleriyle kocasının nasıl öldüğünü itiraf etti.

Yörük'ü öldürmekle suçlanan Üfürükçü Mustafa Samagan, "Bunların hepsi kendi anlaşmaları. Ben gidip yardım ettim. Kimin öldürdüğünü bilmiyorum. Ben Allah mı oldum da öldüreyim? Sebile yalan söylüyor. Doğruyu anlatmıyor. Benim çorbadan ve sudan haberim yok" dedi.

Mehmet Yörük'ün oğlu Abdullah, "Ben hep annemin yanında olmak istedim. Ben kardeşim Ömer'i zaten sevmiyorum. Yükü kendim yüklendim. Babam strese giriyordu. Ben babamın strese girdiğini sanıyordum" dedi.

Söz konusu cinayette adı geçenler Müge Anlı'nın canlı yayınında gözaltına alındı.

Üfürükçü Mustafa Samagan

Kaynak: AA