Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 29 Mayıs Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

28 Mayıs Müge Anlı: Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce görüştüğü arkadaşları canlı yayında 28 Mayıs Müge Anlı: Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce görüştüğü arkadaşları canlı yayında

Lamia, Müge Anlı stüdyolarına geldi

Günlerdir kayıp olan Lamia Sayınkarakaya, Müge Anlı stüdyolarında anne ve babasıyla kucaklaştı. Anne ve baba, "Bizim çocuğumuz kandırıldı" derken; kayıp Lamia, "Benim ailemle hiçbir sıkıntım yok. Ben kendimi anlatamıyorum. İletişim kuramıyoruz. Bizim tek sıkıntımız iletişim. Anlaşamıyoruz. Çözemiyoruz. Ya ben kendime zarar verecektim ya onlar. Bizim hep kavga gürültü. Yaptıklarım yanlışsa da bunun yanlışını ben görmek istiyorum. Ben bu adamı seviyorum. Aramızdaki yaş farkı umrumda değil. Ben madde kullandığını görmedim. Ben Murat'ı seviyorum" diye konuştu. 

Lamia

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Murat Bey'in annesi yayına bağlanarak, "Ben destekçileriyim. Lamia ve Murat, 1 Haziran'a nikah tarihi almışlar" açıklamasında bulundu.

Müge Anlı yayın arasında Lamia ile konuştu. Lamia'nın anne ve babası, "Kızımızı burdan gönderelim. Ama yeterki o adamla gitmesin" dedi. Lamia, "Evliliğe, evlenmeye hazır değilim. Uşak'a, kendi kurduğum düzene dönmek istiyorum. Eve artık dönemem. Hiçbir şey buradaki gibi olmayacak" diye konuştu. Murat Bey, "Lamia'ya baskı yapmıyorum. O ne isterse öyle olsun. Ben gerekirse ailesinden isterim. Ben Uşak'ta esnafım" dedi. Lamia'nın annesi kızına eve dönmesi için dakikalarca yalvardı. Ancak Lamia," Şöyle yapma. Ben eve dönmeyeceğim" diyerek stüdyoyu terk etti.

Lamia Sayınkarakaya-1

Aile babasını uyutup kaçan kızlar nerede?

Fitnat Hanım ve Selahattin Bey Muğla'da birlikte yaşıyorlar. Fitnat Hanım'ın ilk evliliğinden Figen Tülay adında bir kızları var.

Fitnat Hanım ve Selahattin Bey, komşuları vefat edince onların Gizem ve Bahar adındaki kızlarını yanına alıyorlar ve birlikte yaşamaya başlıyorlar.

Bahar Demir ve Figen Tülay Bayındır, Baba Selahattin Bey'e uyku ilacı verip kaçmak istemişler.

Baba Selahattin Bey, "65 bin lira parayı alıp Muğla'dan İstanbul'da geldiklerini öğrendik. Nerede olduklarını bilmiyoruz. Tülay benim öz kızım değil ama ben ona babalık yaptım. Öbür kız da benim kızım değil ama ona destek oldum. Az kalsın canımdan oluyordum. Ben bunu haketmedim. Ben çeyizlerini bile aldım. Arkadaş gibiydim. Onlar beni öldürmek istediler ama ben onları düşünüyorum. Sağ olmalarını ve rahat etmelerini istiyorum" dedi.

Fitnat Selahattin

Muhabir: Deniz Dalgıç