Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1333. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

28 Ağustos Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Huri Gelin kaç puan aldı? 28 Ağustos Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Huri Gelin kaç puan aldı?

Sıla Doğu, Dilan Polat'la cezaevinde nasıl bakım yaptıklarını anlattı Sıla Doğu, Dilan Polat'la cezaevinde nasıl bakım yaptıklarını anlattı

29 yaşındaki Kübra Bayram 7 yıllık evli.

Ordulu Kübra Gelin danışman.

Bir kamyon dolusu çeyizi ve bando eşliğinde çeyiz ile misafirlerini karşılayan Kübra Gelin'in karşılaması beğenildi. Çeyizlerin sunumu beğenilirken genel olarak yetersiz bulundu.

Ezgi Sertel, Kübra Gelin'e tabak takımı hediye etti.

Antika fincanlarında Türk kahvesi ve Alman çikolataları ikram eden Kübra Gelin'in sunumu özensiz olarak değerlendirildi.

Salonunda açık tonlar tercih eden Kübra Gelin'in salonu beğenilmedi ve aksesuarlar uyumsuz bulundu.

Amerikan mutfağında spor bir tarz tercih eden Kübra Gelin'in mutfağındaki yazılı tabela eleştiri yağmuruna tutuldu. Huri Gelin, Kübra Gelin'in mutfak dolabındaki şekerleri halıya döktü.

Haftanın ödüllü oyununda Kübra Gelin 1013 gram barbunya ayıkladı.

Spor bir tarz ile yatak odasını dekore eden Kübra Gelin'in kırık aynası ve yeşil detaylar eleştirildi.

Kübra Gelin'in 17 çeşit ikramdan oluşan sunum masası lezzet ve ikram yönünden beğenildi ancak sunumluklarında "bütünlük" yakalayamadığı söylendi.

Kübra Gelin ve eşi ilişki testinden geçerek altını kazandı.

Kübra Gelin, rakiplerinden toplam 10 puan aldı.

Muhabir: Deniz Dalgıç