Sumru Yavrucuk 'emniyet müdürü' oldu Sumru Yavrucuk 'emniyet müdürü' oldu

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 28 Şubat Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

27 Şubat Müge Anlı: Mürvet ailesini bulacak mı? Erdem'in katili kim? Ali Osman eşiyle barışacak mı? 27 Şubat Müge Anlı: Mürvet ailesini bulacak mı? Erdem'in katili kim? Ali Osman eşiyle barışacak mı?

Defne bulundu mu?

Aynur ve Sinan Onaran çifti 6 gündür kayıp olan kızlarını aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Ankara Sincan’dan kaybolan 14 yaşındaki Defne yayının ardından Müge Anlı’ya ulaştı. Defne, “Ben okula gitmek istiyorum. Beni okula göndermiyorlar. İzmir’de bir arkadaşımda kalıyorum. Kaçtığım için pişmanım. Ailemi özledim. Emniyet ekiplerine beni almaları için haber verdim” açıklamasında bulundu.

21 yaşındaki Kezban'ı eniştesi mi kaçırdı?

Konya’dan 1,5 ay önce kaybolan 21 yaşındaki Kezban Ünal’ı aramak için halası Hacer Dursun, Hanım Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kezban’ın anne ve babasının engelli ve bakıma muhtaç olduğu öğrenildi. Hacer Hanım’ın eşi yeğeni Kezban’ı kaçırdı. Hacer, “25 yıllık eşim 21 yaşındaki yeğenimi kaçırdı. Kezban’ın anne ve babasına şu an ben bakıyorum. Zor durumdayım. Ben yakıştıramıyorum. Konduramıyorum. Yeğenimi ben büyüttüm. Eşim babalık yaptı. Eşimin hatası. O kızı nereye çekersen oraya gider. Kayıp ilanı verdiğimiz için eşim Hüseyin Dursun ile Kezban’ın birlikte otobüs yolculuğu yaptığını öğrendik. Hüseyin sen benim yeğenimi nasıl kaçırırsın? Yaşından da mı utanmadın? Benim hayatımı mahvettin. Kızımın Kezban’ın da hayatını mahvetmesin. Omuzlarımda çok ağır bir yük var. Boşanmak istiyorum. Kızı daha önce de kaçırdı. Antalya Manavgat'ta yakalandılar” dedi.

Hüseyin Dursun'un kız kardeşi Arife Alkoç yayına bağlanarak, "Hüseyin beni 1 ay önce aradı. Nerede olduğunu sordum. Ben İstanbul'dayım. Çöpten karton topluyorum. Sokaklarda kalıyorum. Yanımda Kezban yok. Ben tek kalıyorum. Benim haberim yok. Kezban'la ilişki yok" dedi.

Hüseyin Bey'in kızı yayına bağlanarak, "Ben 22 yaşındayım. Kezban'dan 1 yaş büyüğüm. Ben annemi destekliyorum. Biz babama daha önce söyledik. Birlikte kayboluyorlardı. Biz 'baba senin bir ilgin yoksa sende kaybolma senden şüpheleniyorlar' diyorduk. O da 'benim bir ilgim yok' diyordu.  

Kezban Ünal

Nazar ve Onur kayıp

20 yaşındaki Nazar Duran 23 Şubat'tan bu yana 6 gündür kayıp. Nazar'la birlikte sevgilisi 25 yaşındaki Onur Tezcan'da kayıp. Kocaeli Gölcük'ten kaybolan çiftin nerede olduğu bilinmiyor. Nazar'ın daha önce 6 ay biriyle evli olduğu öğrenildi.  

Müge Anlı Nazar

Mürvet Yaren Der ailesine kavuştu mu?

Mürvet Yaren Der, biyolojik ailesini aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Henüz 4 günlükken bir binanın giriş katına bırakıldığını söyleyen Mürvet ailesine kavuşacak mı? Kardeşleri varsa görüşmek istediğini belirten Mürvet 14 Haziran 2005 tarihinde bırakıldığını açıkladı.

Mürvet Yaren Der kimdir? Mürvet Yaren Der kimdir?

Jandarma tutanağında görgü tanığı Meliha Hanım'ın, "Kısa sarı saçlı bir kadının o bebeği bıraktığını gördüm" beyanında bulunduğu görüldü. Söz konusu açıklamanın Recai Bey'in açıklamalarıyla örtüşmediği görüldü.

Recai Bey yayına bağlanarak, ben jandarmaya kendi elimle teslim etti. Recai, "Ben bu kızımızın ailesinin bulunmasını çok isterim. Ekibinizi gönderin ben DNA testine hazırım. Ben yayına çıkan abim ve ablamla yıllardır görüşmüyorum. Onlara dava açacağım. Beni dünya aleme rezil ettiler" dedi.

Mürvet'in bulunduğu mahalle sakinleri, "Recai'nin bir çocuğu vardı. Parkta biriyle anlaşıp evlatlık vermiş" açıklamasında bulundular. Recai böyle bir olay olmadığını belirterek, "Benim çocuğumsa onun da arkasındayım. Bebek benden değil. Ben eşimle 2004 yılının Ocak ayında ayrıldım" dedi. Mürvet'i bulduğunu söyleyen Recai Bey, Yaren'in babası mı? 

Hüdanur Sivri'den haber alınamıyor

22 yaşındaki veterinerlik öğrencisi Hüdanur Sivri, 2 yıl önce Malatya'dan kayboldu. Kaybolduktan birkaç ay sonra kendi rızasıyla gittiği yönünde polise ifade vermiş. 6 Şubat depreminde enkazdan çıkan aile, kızlarının kendilerini depremden sonra bile aramayışından dolayı Hüdanur'un hayatlarından endişe duyduklarını söylediler.

Hüdanur Sivri

Erdem Kaynak'ı kim öldürdü?

İzmir’de cinayet. 37 yaşındaki Erdem Kaynak 4 kurşunla başından vuruldu. Annesi arabasında buldu. Husumet neden çıktı? Kuşkular ve iddialar neler? 37 yaşındaki Erdem Kaynak’ın katili aranıyor. Erdem Kaynak’ı kim neden öldürdü? Ölümünden sorumlu olarak hem akrabası hem de arkadaşı Halil Kaynak tutuklandı.

Halil 2 yıl önce kenevir ekiminden cezaevine giriyor. Halil cezaevindeyken Halil'in ailesiyle Erdem ilgileniyor. Ardından aile içinde oluşan iddialar Halil'in kulağına gelirken, Halil'in Erdem'in ihbar ettiği iddia edildi. Halil, Erdem Kaynak'ı öldüreceğini söylemiş.  

Erdem Kaynak Halil Kaynak

Muhabir: Deniz Dalgıç