Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 28 Mayıs Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Selin Öztürk'ün arkadaşları canlı yayında

Manisa'da kaybolan 22 yaşındaki Selin Öztürk'ten günlerdir haber alınamıyor. Selin'in annesi Yeliz Karalar, kızını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Anne Yeliz Karalar, 43 gündür haber alamadığı kızı Selin’in son olarak babasının evine duş almaya gittiğini söylediğini ve o gün kaybolduğunu belirtti. Selin’in 4 yıl önce kendisinden 24 yaş büyük Gökhan Öztürk ile evlendiği ve eşinin şu an cezaevinde olduğu öğrenildi.

Selin Öztürk-3

Selin’in abisi Furkan, yıllardır annesiyle görüşmediğini; anne ve kız kardeşinin uyuşturucu kullandığını belirtti. Furkan, annesi Yeliz ve kız kardeşi Selin hakkında gelen mesajları okuyarak, aile içinde yaşanan maddi ve manevi çalkantılar olduğunu söyledi.

Abi Furkan’ın kardeşi Selin'in kaybına ilişkin, “Aranması olduğu için kardeşim kaçmış olabilir ya da tutuklanmış olabilir” sözleri Selin’in kaybında yeni soru işaretleri oluşturdu. Müge Anlı ve ekibinin çalışmaları neticesinde, Selin Öztürk’ün cezaevinde olmadığı anlaşıldı.

Anne Yeliz Hanım, kızı Selin'in kaybından abisini ve babasını sorumlu tutarken; Selin Öztürk'ün kaybolmadan önce görüştüğü arkadaşları Muhammet ve Tolga canlı yayına geldi. Selin Öztürk borç yüzünden darbedilip öldürüldü mü?

Selin Öztürk Kayıp

Selin'in borcu yüzünden birileriyle kavga ettiğine tanık olan ve Selin kaybolmadan birkaç gün önce evine bıraktığı iddia edilen Tolga Bayram, "Selin'le Muhammet Kaya aracılığıyla tanıştım. 1,5 ay önce tanıştık. Ben iddia edildiği gibi Selin'i evine bırakmadı. Selin, Mert, Muhammet arabada kaldı. Yukarıda Sıdıka, Sezai vardı" dedi.

Lamia Sayınkarakaya kayıp

18 yaşındaki Lamia Sayınkarakaya kayıp. Annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Üniversite sınavına hazırlanırken çalışmaya başlayan Lamia Sayınkarakaya, çalıştığı dükkanın sahibiyle kaçtı. Annesi, kızının 47 yaşındaki bir erkek tarafından kaçırıldığını ya da başına bir iş getirildiğinden şüpheleniliyor. Annesi kızının şiddet gördüğünü söyledi. Konuyla ilgili bir video paylaştı. Kızının durumundan ve geleceğinden endişenen anne, kızının bir an önce evine gelmesini istiyor.

Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle Masterchef 22. bölüm yayınlandı: Masterchef 23. bölüm fragmanı izle

Annesi, "Kızımın kaybında Murat Çanak isimli bir adamdan şüpheleniyorum. Murat benden 1 yaş büyük. 47 yaşındaki adamın benim 18 yaşındaki kızımla ne işi var? Bir sosyal medya hesabında kadına şiddet görüntüsü vardı. O görüntüdeki benim kızım. Kızımın sesini tanıdım. Bana ve kızıma lütfen yardım edin Müge Hanım" dedi. Lamia yayına bağlanarak, "Ben iyiyim. Hayattayım. Apart tuttum. Murat'la görüşmüyorum" diye konuştu.

Lamia Sayınkarakaya

Muhabir: Deniz Dalgıç