Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki, 28 Kasım Salı 487. bölümde neler oldu?

Haftanın ikinci gün yarışmacısı Nur Dönek Kebapçı kimdir?

Haftanın ikinci gün yarışmacısı Nur Dönek Kebapçı, 28 yaşında. Bir çocuk annesi. Aslen Gaziantepli. Güzellik uzmanı olan Kebapçı’nın kendi salonu var.

Haftanın ikinci gün yarışmacısı Nur Dönek Kebapçı’nın menüsü

Terbiyeli etli çorba

Etli çiğköfte

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Patlıcan kebabı

Lavaş

Domatesli bulgur pilavı

Çoban salata

Fıstıklı kadayıf

Yarışmacılar Nur Dönek Kebapçı’nın masasını yorumladı

Haftanın ilk gün yarışmacısı Hilal İsen, “Ben kesinlikle böyle bir masa beklemiyordum. Menüye göre çok basit. Eğer, tabaklarımızı kendimiz getireceksek tabiri caize hamallık gibi bir şey bu. Sonuç olarak burada da aynı tabak var. Boşuna taşımış yani ekstra bir şey değil” ifadelerini kullandı.

Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Ali Cerk, “Hilal hanıma öyle yüklendi ki evden tabak çanak getirmekle ilgili ben arasında bir fark göremedim. Bu takım biraz gözü yoruyor. Fakat şık ve güzel olmuş. Zambağa karşı ayrı bir zaafım vardır. Çok güzel. Antepli ya ben bakır kap vs. isterdim” dedi.

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Rüveyda Egeli, “Bence boşuna zahmet edip getirmiş onca yolu. Yani tabak yani bende böyle çok değişik şeyler bekledim. Bardaklar annemin çeyizinden. Eski zamandan gerçekten onu demek istiyorum. Geleneksel bir sunum beklerdim. Buradan bir puan kıramazsınız çünkü bir dekor programı değil. Yemek programı” diye konuştu.

Nur Dönek Kebapçı’nın menüsü beğenildi mi?

Haftanın ilk gün yarışmacısı Hilal İsen, “İlk içtiğimde de anlaşılıyor. Etin parçaları damaklarıma yapışıyor yutamıyorum. Yapıştı resmen bana. Gerçekten şuanda ağzımın içinde et parçaları var” diye konuştu.

Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Ali Cerk, “Yalancı paça yapmak istemiş. Bir tadı var ama etler pişmemiş. Etler sert, yapışıyor. Etin bir tuhaflığı var. ben beğenmedim” ifadelerini kullandı.

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Rüveyda Egeli, “ Yine mi aç kalacağım diye korkuyorum. Et sert sert. Pişmiş ama yavan” dedi.

Haftanın son yarışmacısı Ali Hüda Yılmaz, “Çorbanın terbiyesi biraz olmamış sanki” dedi.

Editör: Sümeyye Aksu