Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 28 Haziran Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

27 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer stüdyoya gelecek mi? 27 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer stüdyoya gelecek mi?

Müge Anlı sezon finali

Müge Anlı 28 Haziran Cuma günü bu sezona ara veriyor.

Anneler çocuklarına kavuştu

-8 ay önce Esenyurt'tan kaybolan Abdurrahman Ata Barut, annesine ulaştı. Bundan sonra ailesiyle görüşeceğini söyledi. 

-28 yaşındaki Ezgi Vural, annesi ile tartıştıktan sonra bir anlık öfkeyle evden ayrıldığını ve şu an kadın sığınma evinde olduğunu söyledi.

-17 yaşındaki Tuğçe Köksaloğlu, Müge Anlı'nın yayının ardından Düzce çarşıda bulundu.

Müge Anlı'da bu sezon 2 cinayet çözüldü

-Adana’nın Kozan ilçesinde 13 Aralık’ta kaybolan 31 yaşındaki 3 çocuk babası Mustafa Hakkulu cinayeti Müge Anlı'nın programında sonuçlandı. İsa Dumlu, Mustafa Hakkulu'nu öldürdüğünü canlı yayında itiraf etti.

Uzun zaman sonra yeniden: Petek Dinçöz mayokinisiyle Miami sokaklarında poz verdi Uzun zaman sonra yeniden: Petek Dinçöz mayokinisiyle Miami sokaklarında poz verdi

-Muğla’nın Seydikemer ilçesinde 22 Mart’ta ortadan kaybolan Şaban Ataş cinayeti de Müge Anlı'nın programında aydınlatıldı. Şaban Ataş'ın eşi Emine Karabulut cinayeti Müge Anlı'ya itiraf etti ve yer gösterdi. Şaban Ataş cinayeti ile ilgili olarak Şaban'ın arkadaşı Burhanettin Öztürk, Şaban'ın oğlu Mert Ataş ve Şaban'ın eski eşi Emine Karabulut tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"Çıksam Müge Anlı'ya Can Ayşe'mi Bulur mu?"

"Can Ayşem" şarkısıyla ünlenen Karadenizli Şarkıcı Ünal Turan, Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Ünal Turan "Can Ayşem" şarkısındaki, "Çıksam Müge Anlı'ya Can Ayşe'mi bulur mu?" sözleriyle büyük beğeni topladı.

Cinayetler Müge Anlı'nın programında aydınlatıldı

-Bursa’nın İnegöl ilçesinde kaybolan ve 4 Temmuz'dan beri haber alınamayan 31 yaşındaki genç aşçı Yusuf Kavuk'un şüpheli kaybı Müge Anlı'da aydınlatıldı. Yusuf Kavuk'un cansız bedeni Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ormanlık alanda toprağa gömülü olarak bulundu. Yusuf Kavuk'un sevgilisi Derya Altun, Derya Altun'un annesi ve kız kardeşini, olayda başından beri adı geçen Harun Ateş'i gözaltına aldı. Harun Ateş, arkadaşı olan Kavuk'u öldürdüğünü itiraf etti.

-25 Aralık'ta kaybolan ve 21 gün sonra cansız bedenine ulaşılan Mehmet Ali Özdemir'in cinayete kurban gittiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öğrenildi. İntihar süsü verilen Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem Özdemir'in erkek kardeşi Mehmet Genç tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Muhabir: Deniz Dalgıç