Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Şubat Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

26 Şubat Müge Anlı: Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişme, Keziban Eryılmaz'ın katili kim? 26 Şubat Müge Anlı: Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişme, Keziban Eryılmaz'ın katili kim?

Erdem Kaynak'ın katili kim?

İzmir’de cinayet. Başından vuruldu. Annesi arabasında buldu. Husumet neden çıktı? Kuşkular ve iddialar neler? 37 yaşındaki Erdem Kaynak’ın katili aranıyor. Erdem Kaynak’ı kim neden öldürdü?

Mürvet Yaren Der’in aile özlemi son bulacak mı?

4 günlükken Ümraniye’de bir binanın giriş katında bırakıldığını belirtti. Tutanaklarda Mehmet Akif Mahallesi’ne bırakıldığı yazıyor. Üzerinde bulunan “Ben bu bebeğe bakamıyorum” notunu kim bıraktı? Yanıt aranan sorular cevap bulacak mı? Mürvet Yaren Der’in aile özlemi bitecek mi?

Mürvet Yaren Der, biyolojik ailesini aramak için Müge Anlı’ya başvurdu. Henüz 4 günlükken bir binanın giriş katına bırakıldığını söyleyen Mürvet ailesine kavuşacak mı? Kardeşleri varsa görüşmek istediğini belirten Mürvet 14 Haziran 2005 tarihinde bırakıldığını açıkladı.

Recai Bey yayına bağlandı

Mürvet'i bulan ve jandarmaya teslim eden Recai Bey yayına bağlanarak, "Benim çocuğumsa bakarım. Benim olduğunu düşünmüyorum. 2 gün baktım. Ben eşimle ayrıldım. En büyük çocuğum 93 doğumlu. 2005'te bu çocuğu bulduğumda 4 çocuğum vardı. 2006 yılında Bayburt'a yerleştim. Şuanda da Bayburt'tayım. Ben 4 çocuğa baktım da 5. çocuğu mu evlatlık vereceğim? Çocuk benimse her şeye hazırım. Çocuklarımın annesinin nerde olduğunu bilmiyorum. Annesinin ismi Fatma" dedi.

Recai Bey'in kardeşi Gürbüz, "Recai'nin abisiyim. Recai yalan söylüyor. Kız bizim çocuğumuz. Recai'nin hanımıyla arası yoktu. 2004'te ayrıldılar. Bir daha birleştiler. Sonra bu çocuk dünyaya geldiç Bir akşam duydum ki bu çocuğu evlatlık vermişler ama çocuk bizim çocuğumuz. Ben onun amcasıyım. Benim çocuklarıma da benziyor. Recai çocuğun kendinden olduğuna inanmadığı için bıraktı. Annesini boşver. Annesi anne olsa o çocuğu bırakmazdı. Ona bakan kadından Allah razı olsun. O kadının ayağının altını öperim. Recai fazla konuşma ortalığı karıştırma o bizim çocuğumuz. DNA testi yapacaksın. Benim çocuklarıma benziyor. Yalan mı?" dedi.

Müge Anlı Mürvet Yaren Der

Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak

Gerçeği öğrenen Mürvet, gözyaşlarına hakim olamadı. Mürvet, "O dönem Recai Bey'in başka bir kızını daha evlatlık verdiği söyleniyordu. Beni onunla mı karıştırıyorlar? Gelsinler konuşalım. DNA testi yapalım. Çok güzel bir çocukluk geçirdim. Çok iyi bir ailem var ama bilmediğim bir hikayem var. Onu öğrenmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Recai Bey'in eski eşi Fatma, "Böyle bir bebek var ama onun adını Dilek koymuşlardı. Benim durumum yoktu. Bebeğimin doğum parasını başkası ödedi. Bilincim yerinde değil ben şeker hastasıyım. Ben bebeği Recai Bey'e vermedim. Doğum paramı ödeyen kişi Fatma Demirel, durumu iyi, Rizeli. Bebeği aldı. Gitti. Bana vermedi. Gürbüz hiç konuşmasın" dedi. Gürbüz Bey ve Fatma Hanım arasında tansiyon yükseldi.

Recai Bey, "Bayburttayım. Benim oraya gelme imkanım yok. burada hayvanlara bakıyorum. DNA testini veririm. Çocuk benimse arkasındayım" dedi.

Recai Bey'in ablası Güler Hanım yayına bağlanarak, "Bu kızın annesi Nuran. Recai ile birlikteyken başkasıyla birliktelik yaşadı. Kızı bırakıp gitti. Bu kız bizim kızımız. Nuran hamileydi. Kardeşimi aldattı. Kardeşimi aldattığı için kardeşim çocuğu istemedi. Bize kendisi söyledi. Gürbüz de ben de çok araştırdık ama bulamadık. Ben 70 yaşındayım. Bu saatten sonra söyleyecek halim yok. Bu kızı sattı. Gürbüz'ün bir kızı var aynen ona benziyor. Kız bizim. Kanım kaynadı. O bizim kız. Ben onu yanıma alacağım. Gürbüz Bahçelievler'de oturuyor. Şimdi gelecek. Ben de gelmek istiyorum ama çocuklarım kızar. Bizim çocuğumuzsa biz bırakır mıyız? Allah razı olsun onu büyüten kadının ellerinden ayaklarından öperim. Biz çöpe attılar, öldü diye bekledik hep" diye konuştu.  

Recai Bey'in oğlu Bilal Bey yayına bağlanarak, "Evet böyle bir bebeği gördüm. Babam bıraksaydı bizi bırakırdı. Ben Yaren bizim kardeşimiz değildir demiyorum. Babam yapmamıştır demiyorum. Eğer o bizim kardeşimizse başımızın tacıdır. Babamı kötülemesinler. Bize bakmadılar sahip çıkmadılar. Babam bizi Bayburt'a götürdü. Aslan gibi büyüttü. Babam benim kralımdır. Atamdır. Tabii ki görüşürüz. DNA testinde kardeşim çıkmasa bile o benim kardeşimdir. Ne zaman isterse bana ulaşsın. Babamın gerçekten oraya gelme durumu yok. Hastalığı var" dedi.

Stüdyoya gelen Gürbüz Bey, yeğeni ile kucaklaştı. Gürbüz Bey, "Halası da burada. DNA testi yapılırsa daha garanti olur. Ben ölene kadar amcası olarak yanındayım. Çocuk bizim çocuğumuz. Abladan allah razı olsun. Baktı büyüttü. Benim bir malumatım yoktu. Çok şaşırdım. Annesiyle ilgili konuşmak istemiyorum. Ben kimseye kızgın değilim. Kimseye dargın değilim. Yüzde 100 bizim çocuğumuz. Kardeşim fedakar bir babadır. Fakat kendi çocuğu olmadığından şüphelendiği için kızım bu duruma geldi" dedi.

Mürvet Yaren Der

Deniz Ulaş hayatta mı?

Müge Anlı, Deniz Ulaş’ın İstanbul’da Kadıköy’de bir otelde kaldığını ve polis çevirmesine yakalandığını söyledi. Kendi rızasıyla gittiğini söyleyen Deniz Uaş evine dönecek mi? Babası oğluna seslenerek, “Biz sensiz yapamıyoruz. Çık gel” dedi. Annesi, “23 yaşında ama o benim evimin küçüğü. Yine çalışsın ama bize gelsin. Ben seni yanımda istiyorum” diye konuştu.

Deniz Ulaş Kimdir

Mehta Açıklı'dan günlerdir haber alınamıyor

23 yaşındaki Mehta Açıklı, 18 Şubat Pazartesi günü İstanbul Sultanbeyli’den kayboldu. Günlerdir kendisinden haber alınamıyor. Zihinsel engelli olduğu belirtilen Mehta’nın bir hırsızlık olayına karıştığı belirtiliyor. 23 yaşındaki Mehta bulundu. Çalıştığını söyledi. Abileri kardeşlerinin bulunması karşısında gözyaşlarına hakim olamadılar.

Müge Anlı Mehta Açıklı

Ali Osman Bey ne karar verdi?

10 yıllık eşi tarafından 15 kez terk edilen Ali Osman Bey, "Boşanmam hayırlı olacak diye düşünüyorum ama ona vurmadım. Bana evlendiğimizde 'çocuk yapalım' dedi. O süslenmeleri beni kıskandırmak içindi. Beni sevdiğini biliyorum. Sevgisi var. Çok mutlu bir hayatımız vardı. Ben her zaman kıymetini bildim. Bizim vazo kırılmış. Gelsin anlaşalım. Boşanalım" dedi.

Birgül Hanım yayına bağlanarak, "Oğlumun söyledikleri gerçekti. Oğlumu evden dışarı attı. Oğlumun parasını aldı. Oğlumun tavuklarını sattı. Oğlum bana sahip çıktığı için ağırına gitti. Şu an güzel anlatıyor. Böyle beni ikna ediyor. Sonra eve gidince beni dövüyor. Eve iki tane Azerbaycanlı kadın getirdi. Onlar da kaçtı. Her seferinde beni darp etti. Eşime güvenmiyorum Verdiği sözleri tutmuyor. Ondan artık midem bulanıyor. O şiirleri yazıyor yazıyor kendisi dinliyor" ifadelerini kullandı.

Ali Osman Küçük

Cavit Şentürk skype bağlantısı ile yayına katıldı

Ordu'nun Gölköy ilçesinde 2004 yılında kaybolan kızları Gamze Gündoğdu'yu bulmak için Yasemin ve Ömer Gündoğdu çifti, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Gamze'nin amcası Muharrem'in eşi olan Gülbani'nin küçük kızın kaybıyla bir ilgisinin olabileceği iddia edildi. Gülbani'nin Mecit Yıldırım ile yasak bir ilişki yaşadığı öğrenildi. Gamze Gündoğdu ilişkiler ağı içinde mi kayboldu? İddiaların odağındaki isimler haklarındaki tüm iddiaları reddetti.

Cavit Şentürk, Gamze bebeği kaçırdığı iddialarını reddetti. Cavit, "Ben Gamze'nin babası Ömer Bey'e abi demek isterdim ama bunu haketmiyor. Ben bir uzmançavuşa saç kesmeye gitmiştim. Onlara geçerken selam verdim. Onlarla sohbet ettiğimi hatırlamıyorum" ifadelerini kullandı.

Defne Onaran kayıp

14 yaşındaki Defne Onaran, Ankara Sincan'dan 6 gün önce kayboldu. Evdeki parayı, makyaj malzemelerini ve düzleştiricisini alıp kaybolan Defne'nin kaçırıldığından şüpheleniliyor. 

Kaynak: Deniz Dalgıç