Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Mayıs Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

24 Mayıs Müge Anlı: Oyuncu Demet Özdemir'den tekerlekli sandalye bağışı 24 Mayıs Müge Anlı: Oyuncu Demet Özdemir'den tekerlekli sandalye bağışı

Bülent Dalgın 26 gündür kayıp

76 yaşındaki Zeliha Teyze, oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Zeliha Kaman'ın oğlu 46 yaşındaki Bülent Dalgın'dan 26 gündür haber alınamıyor.

Müge Anlı, annesi uzun yerine baget ekmek alındığı için evi terk eden Bülent Bey'den henüz bir haber alınamadığını açıkladı. Zeliha Kaman'ın komşuları Zeliha Teyze'nin balkonda günlerdir oğlunun yolunu gözlediğini açıkladı. 

Zeliha Kaman Bülent Dalgın-1

Özge Zehra ailesi ile görüşmek istemiyor

24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra'nın kardeşleri Müge Anlı stüdyolarında kardeşlerini bekliyordu. Ancak ailesine kırgın olan Özge Zehra, "Ben hiç kimseyle görüşmek istemiyorum. Ben 24 yıl sonra anne, baba, kardeş istemiyorum" sözleriyle biyolojik ailesiyle görüşmeyi reddetti. 

Aşk ağına takılmış bir dolandırılma hikayesi 

Bakıcısına aşık olan kanser hastası Ayten Akyol, parasını, evini, mal varlığını Yaşar Bakır'a kaptırmıştı. Aldığı evi geri verme sözü veren Yaşar Bakır, Müge Anlı stüdyolarına "karım" dediği Ayten Akyol'u almaya gelmişti. Ayten Akyol ne karar verecek? Yaşar Bakır verdiği sözü tutacak mı, borcunu ödeyecek mi? 56 yaşındaki kadının suçladığı sevgilisi Yaşar Bakır, canlı yayına geldi. Yaşar Bakır ise Ayten Hanım'ı sevdiğini ve onunla gitmek istediğini açıkladı.

Stüdyoda tartışma alevlendi. Sinirlenen Yaşar Bey, "4 kıbleye yemin olsun ki bir hafta daha bana izin versin parasını getireceğim. Artık bu kadın benim için bitti" dedi.

51 gündür Yılmaz Çetin'den haber alınamıyor

47 yaşındaki börek ve pide ustası Yılmaz Çetin'den 51 gündür haber alınamıyor. Yılmaz Bey'i aramak için abisi Müge Anlı stüdyolarına geldi. Yılmaz Çetin'in birlikte yaşadığı Özbek sevgilisinin Yılmaz Bey'in kaybından sonra ülkeyi terkettiği; Yılmaz Bey'in oğlunun ise babasının kaybından sonra verdiği çelişkili şüpheleri üzerine çektiği belirtildi.

Yılmaz Çetin

Tuncay Özdem'den 17 gündür haber yok

47 yaşındaki boya ustası Tuncay Özdem'den 17 gündür haber alınamıyor. Kendisini aramak için ablası Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesi ile birlikte yaşayan Tuncay Bey'in 13 yaşındaki oğlu ise babasının son olarak İskenderun'dan gelen bir arkadaşı ile görüşeceğini belirtti. 

Tuncay Özdem

Selin Öztürk'ten haber yok

Müge Anlı, 16 Mayıs Salı günü Manisa'dan kaybolan Selin Öztürk'ten haber alınamadığını açıkladı. Müge Anlı, Selin'in babası Murat Bey'in tavırlarının dikkat çektiğini ifade etti. Selin'in abisi Furkan'ın babası izin vermediği için stüdyodaki canlı yayına fiziksel olarak katılmayacağını; yalnızca online katılmasına izin verdiğini açıkladı. Selin'in annesi, "Kızımın hayatından endişeleniyorum. Ben daha önce gelirdim. Ancak babası ve abisi beni hep engelledi. Furkan'ı telefonla konuşurken duyanlar olmuş. Furkan, 'Şüpheleri üzerimizden attık. Baba bizden hiçbir şey anlayamazlar' demiş" ifadelerini kullandı.

Furkan, "Annemin de kardeşimin de allah belasını versin. İkisini de görmek istemiyorum. Kardeşimin hayatını mahvettin sen" dedi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Anne ve oğul birbirine girdi.

Selin Öztürk-2 

Muhabir: Deniz Dalgıç