Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Haziran Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti 26 Haziran Müge Anlı: Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti

17 yaşındaki çocuk kayıp

9 gündür haber alınamayan 17 yaşındaki Muhannet El Muhammet'ten haber alınamıyor. 17 yaşındaki çocuğun kaybından yine 17 yaşında olan arkadaşından şüpheleniliyor. Muhammet'in kaybolmadan önce kazı alanına arkadaşları Emircan ve Muhayyer ile gittiği ve bir daha geri dönmediği öğrenildi. Muhammet kaybolmadan önce yanındaki arkadaşlarının yasaklı madde kullandığı belirtildi. Muhannet El Muhammet'in arkadaşı Emircan'ın verdiği şüpheli ifadeler ve kollarında bulunan çalılıkların oluşturduğu düşünülen çizikler dikkat çekti. Yapılan arama çalışmalarından henüz bir sonuç çıkmadı. Muhannet El Muhammet'in arkadaşı Emircan arazi sahibi tarafından ertesi gün görüldü. Emircan, arazi sahibine arkadaşı ve babasının kaybolduğunu söyledi. 17 yaşındaki gençten karadan ve havadan iz arandı. Kadavra köpeklerinden yardım alındı. Ancak yapılan arama çalışmalarından henüz bir sonuç alınamadı.

Muhannet

Kayıp yakınları Müge Anlı stüdyolarına geldi

Müge Anlı, kayıp yakınlarını sezon finalina girmeden önce stüdyoya davet etti. 

17 yaşındaki Selin Cimşir kayıp

17 yaşındaki Selin Cimşir, İstanbul Üsküdar'dan kayboldu. Selin'in babası Selin'i aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesi vefat eden ve komşusu Zeynep Hanım'ın büyüttüğü Selin'in 2 yıldır yasaklı madde kullandığı öğrenildi. Selin'in babası, "Ben kızımı bulup tedavi ettirmek istiyorum. Alalemin ne dediği beni ilgilendirmiyor. Hayatından endişe ediyorum" dedi.

Selin Cimşir

Şentürk Aslan 10 aydır kayıp

62 yaşındaki Şentürk Aslan 10 ay önce Artvin'den kayboldu. Böbrek hastası olan Şentürk Aslan'ın kaybolduğu gün hastaneye gittiği öğrenildi. Şentürk Aslan'ın kardeşinin verdiği çelişkili ifadeler şüpheleri üzerine çekti. Şentürk Aslan'ın son olarak Artvin Hopa'da görüldüğünü söyledi.

Şentürk Aslan

İnşaat işçisi Bülent İşleyen kayıp

25 yaşındaki Bülent İşleyen 1 Ağustos 2023'te Muğla'dan kayboldu. İnşaat işçisi olan Bülent'in eşiyle ayrılma aşamasında olduğu öğrenildi. Bülent Bey'in kaybolmadan önce teyzesine gittiği öğrenildi. Bülent'in eşi Bahar, kocası kaybolduktan sonra kocasının bir sevgilisi olduğunu öğrendi. Bülent'in en son telefon sinyalinin Fethiye'den geldiği öğrenildi.

Bülent Işleyen

17 yaşındaki Tuğçe Köksaloğlu kayıp

Düzce'den kaybolan 17 yaşındaki Tuğçe Köksaloğlu 4 Eylül 2023'te kayboldu. Tuğçe'nin anne Havva Hanım yokken evden kaçtığı öğrenildi. Tuğçe'nin Simge isimli bir arkadaşı olduğu ve yasaklı madde kullandığı öğrenildi. Tuğçe'nin annesi kızının Simge Kaçmaz ile görüşmesini istemediğini, kızının nerede olduğunu Simge ve Simge'nin sevgilisi İlhan'ın bildiğini söyledi. Havva Hanım, Tuğçe'nin ilk eşinden olduğu ancak ikinci eşinin nüfusuna kayıtlı olduğunu söyledi.   

Tuğçe Köksaloğlu

22 yaşındaki Derviş Kaya kayıp

22 yaşındaki Derviş Kaya Mardin'den 4 Ekim 2023'te kayboldu. Dişçi'ye gitmek içine evden çıkan Derviş Kaya bir daha eve dönmedi. Derviş Kaya'nın yanına telefonu ve cüzdanı dışında bir şey almadan ortadan kaybolduğu belirtildi. Kendisini aramak için ablası ve abisi Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Derviş Kaya

Yakup Tüzer Haziran 2023'ten bu yana kayıp

35 yaşındaki Yakup Tüzer 2023 yılının Haziran ayında İstanbul'dan kayboldu. Yakup Tüzer'in kaybolmadan önce psikolojik sorunlar yaşadığı belirtildi. Kendisini aramak için annesi Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Yakup Tüzer

Zihinsel engelli Dudu kayıp

19 yaşındaki yüzde 50 zihinsel engelli Dudu Soylu Mersin'den 20 Haziran'da kayboldu. Ailesinin iddiasına göre; Teyzesi Saniye, Dudu'yu evlendirmek için kaçırdı. Dudu'nun yengesi Saniye Hanım yayına bağlanarak, "Benim kayıpla ilgim yok" dedi.

Müge Anlı, Dudu Soylu'nun bulduğunu ve kadın sığınma evinde olduğunu açıkladı.

Dudu Soylu

Zihinsel engelli Ali Gülsoy kayıp

44 yaşındaki Ali Gülsoy Gaziantep'ten 17 gün önce kayboldu. AFAD Ekipleri ve Jandarma Timleri her yerde aradı ancak bulamadı.

Ali Gülsoy

Zuhra 2019'dan bu yana kayıp

Zuhra Sherdanowa İstanbul'dan 2019'da kayboldu. Kendisini aramak için erkek kardeşi Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Zuhra

Jokey Kadir Topçu 5 yıldır ulaşılamıyor

39 yaşındaki Jokey Kadir Topçu 2019 yılında Bursa'dan kayboldu. 2 çocuk babası Kadir Topçu, kaybolmadan önce eşinden ayrılmış. Bir miktar borcu olduğunu ancak ailesinin o borcu kapattığı öğrenildi. Hiçbir neden yokken sırra kadem basan Kadir Topçu, kaybolduktan bir süre sonra ailesine bir video ile yurtdışında olduğunun haberini vermiş.

Kadir Topçu yayına bağlandı. 5 yılın ardından bulunan Kadir, "Anne ben çok iyiyim. Beni merak etme. Bir sıkıntı yok. Ben seni yayından sonra arayacağım" dedi.

Kadir Topcu

Eda Şahin kayıp

15 yaşındaki Eda Şahin kayıp. Eda'nın Ankara'daki 20 yaşındaki sevgilisi Tarık Karslıoğlu tarafından kaçırıldığı öğrenildi. İstanbul'dan kaybolan Eda Şahin'den 10 gündür haber alınamıyor.

Eda Şahin

Mücahit Berat Alan 5 yıldır kayıp

11 Ekim 2019'da ODTÜ'den İngilizce öğretmenliği okuyan Mücahit Berat Alan kayıp.

Annesi oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Annesi oğlunun çok başarılı bir çocuk olduğunu ifade etti.

Annesi oğluna seslenerek evine dönmesini ve ailesine geri dönmesini istedi.

Mücahit Berat

Ahmet Topuz kayıp

28 yaşındaki Ahmet Topuz, İstanbul'dan kayboldu. Annesi Fatma Hanım oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ahmet Tosun'un kaybolmdan önce psikolojik sorunlar yaşadığı öğrenildi.

Ahmet Topuz

Bahtigül Yağmurova Samsun'dan kayboldu

28 yaşındaki Bahtigül Yağmurova kayıp. Samsun'dan kaybolan Bahtigül'ün evlenmek istediği ve ailesi karşı çıktıktan sonra kaybolduğu öğrenildi.

 Bahtigül Yağmurova

Eren Orhan Yıldırım 16 yıldır kayıp

Eren Orhan Yıldırım, 6 Kasım 2008'den bu yana kayıp. 25 yaşındayken kaybolan Eren Orhan Yıldırım'dan hiçbir haber alınamamış. Annesi oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Eren Orhan Yıldırım

Abdurrahman Ata Barut kayıp

29 yaşındaki Abdurrahman Ata Barut İstanbul'dan kayboldu. Ekim ayından bu yana ulaşılamayan Abdurrahman Ata Barut'un yasaklı madde bağımlısı olduğu öğrenildi. Annesine Batum'a gideceğini söyleyerek ortadan kaybolan Abdurrahman Ata Barut'un hayatından endişe ediliyor.

Ata Barut

Mahiye Ateş'e 8 yıldır ulaşılamıyor

En son 8 yıl önce annesine sesini duyuran Mahiye Ateş 2009 yılında evini terk etti. Annesine ulaştığında, "Babam ölünce geri döneceğim" demiş. Babası 9 ay önce vefat etmiş. Nadiye'nin şu an 55 yaşında olduğu öğrenildi. Annesi, Nadiye'nin babasından kalan mirası almasını söyledi.

Nadiye Ateş

İsa Tepegöz kayıp

34 yaşındaki İsa Tepegöz İstanbul'dan 15 gün önce kayboldu. Kaybolduğu akşam evine 2 adam gelip kendilerine 300 bin lira borcu olduğunu söylemiş. İsa'nın borcundan dolayı korkup gittiğinden şüpheleniliyor.

Isa Tepegöz

Muhammet Uca kayıp

Muhammet Uca arkasından haciz bırakarak ortadan kayboldu. 10 Ekim 2023'te kaybolan Muhammet, evinin tapusunu üzerine alarak sırra kadem bastı. Annesi oğlunu aramak için Müge Anlı'ya geldi. Anne, "Oğlumun arkasından ağlamaktan gözüm kör oldu" dedi.

Muhammet Uca

Hadise'den 'gurbetçilik' konuşmasına gelen yorumlara tepki Hadise'den 'gurbetçilik' konuşmasına gelen yorumlara tepki

Erdan Türk cezavinden çıktı, kayboldu

49 yaşındaki Erdan Türk, 22 Kasım 2023'te kayboldu. Erdan Türk, Adana'da cezaevinden tahliye oldu, sırra kadem bastı.

Erdan Türk

Ahmet Cihat Hasar kayıp

Ahmet Cihat Hasar, Malatya'da cezaevinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. 27 Ekim 2023 tarihinden bu yana kayıp. Ahmet Cihat Hasar'ın akli dengesi yerinde olmadığı öğrenildi.

Ahmet Cihat Hasar Kayıp

Rasim Karaoğlan kayıp

45 yaşındaki İmam Rasim Karaoğlan evli ve 1 çocuk babası. 11 Haziran'da Adana'dan kaybolan Rasim'in eşiyle boşanma aşamasında olduğu öğrenildi. 

Rasim Karaoğlan

Ali Köksal Azak 2006'dan bu yana kayıp

Ali Köksal Azak, 2006 yılında İstanbul'dan kayboldu. Sokakta yaşadığı öğrenilen Ali Köksal Azak'ın zorlu bir hayatı olduğu öğrenildi.

Ali Köksal Azak

Zihni Hıdır 2015'ten bu yana kayıp

24 Ağustos 2015'te Zihni Hıdır İstanbul'dan kayboldu. Şef Garson olan Zihni'ye 9 yıldır ulaşılamıyor. Zihni'nin kaybolmadan önce yasaklı madde kullandığı öğrenildi.

Zihni Hıdır

Güllü Kurt kayıp

16 yaşındaki Güllü Kurt Kahramanmaraş'tan kayboldu. Abisiyle kavga eden Güllü'ye bir daha ulaşılamadı.

Güllü Kurt

Ezgi Vural 50 gündür kayıp

28 yaşındaki Ezgi Vural Kocaeli'den kayboldu. Ezgi'ye 50 gündür ulaşılamıyor.

Ezgi Vural

Muhabir: Deniz Dalgıç