Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 27 Eylül Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

26 Eylül Müge Anlı: Cinayet itirafının ardından Cengiz Karademir'in kızı Naime 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi 26 Eylül Müge Anlı: Cinayet itirafının ardından Cengiz Karademir'in kızı Naime 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi

Mehmet Yörük cinayetinde yeni gelişme

Sebile Yörük, kocası Mehmet Yörük'ü üfürükçü sevgilisiyle birlikte öldürdüğünü itiraf etmişti. Mehmet Yörük'ün eşi Sebile Yörük ve üfürükçü sevgilisi Mustafa Samagan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Mehmet Yörük'ün bugün mezarı açılarak, fethi kabir işlemi yapılacak. Müge Anlı, Mustafa Samagan'ın evinde bir flash bellek bulunduğunu, farklı kadınlara ait uygunsuz görüntüler olduğunu açıkladı. Mustafa Samagan'ın eşinin de ölümü şüpheli bulunmuştu ve birkaç gün önce Rasime Samagan soruşturması kapsamında fethi kabir çalışmaları başlatılmıştı. Müge Anlı, Sebile Mustafa'nın fotoğraflarını çeken 10 yaşındaki çocuğun annesinden de şiddete maruz kaldığını açıkladı.

Samet Şeker'in cansız bedenine ulaşıldı

Çorum'da 4 gündür kayıp olan 22 yaşındaki Samet Şeker’in 06 DA 0069 plakalı otomobili, Çorum-İskilip karayolu Dut mevkiinde yol kenarında bulunan bağ evinin bahçesinde kaza sonrası ters dönmüş halde bulundu. Aracın içerisinde yapılan aramada Şeker’in cansız bedenine ulaşıldı.

Samet Şeker-1

Müge Anlı, "Samet'in ailesi, 'trafik kazası süsü verilmiş bir cinayet' olduğunu düşünüyor. Samet'in ölümüyle ilgili 5 aylık sevgilisi Melisa'dan şüpheleniyorlar" dedi. İddiaların odağındaki Melisa gözyaşları içinde bildiklerini anlatmak için stüdyoya geldi.

Samet Şeker'in ablası, "Kardeşim orada ölmedi. Başka yerde öldü ve oraya taşındığını düşünüyorum" dedi.

Kaza mı? Kaza süsü verilmiş bir cinayet mi?

Melisa, "Emin'in evi Çorum'da. Ben İskilip'teydim. Biz evde buluşup yemek yiyecektik. Ben akşam 9.30-10 gibi otobüse bindim. Annemlerin evinin yolunda ne işi vardı bilmiyorum. Ben onu Çorum Merkez'de biliyordum. İskilip yolunda ne yapıyordu? Onu bilmiyorum" dedi.

Samet'in aracında 2 erkek 1 kadının görüldüğü söylendi. Araçtaki kadın Melisa mıydı? Melisa verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Samet Şeker Sevgilisi Melisa-1

Samet'in amcası Melisa'dan bildiklerini, gerçekleri anlatmasını istedi. Melisa, bir şey bilmediği konusunda ısrar etti.

Samet Şekerin Amcası

Görgü tanığı Cihat Bey, "Şoför koltuğunda beyaz kıyafetli heybetli bir adam vardı. Samet'in aracını Obruk Köprüsü'nde gördüm. İçinde 2 kişi vardı. Bayan ön koltuktaydı. Sima olarak hatırlayamıyorum. 06 plaka aracı gece vakti kuytu köşede görünce bunlar elengirli işler yapıyor diye düşündüm. Havanın tam karardığı 7-8 civarlarıydı" dedi.

Melisa, "Eski sevgili meselesini ortaya atan Emin. Ben Emin'i hayatımda 2 kere gördüm. Onda da yanımda Samet vardı. Benim eski sevgilimi kimse bilmez. Emin bana 2 gün sonra mesaj attı. Emin mesajlarda 'Bildiklerini söyle. Benden şüpheleniyorlar. Kaçtınız mı? Sen Samet'i terk ettin değil mi' dedi. Ben onun çok sağlıklı düşünmediğini düşündüğüm için pek konuşmadım. Başka konduramadım. O konuyu farklı yerlere çekti. Aile benim eski sevgilim olduğundan şüpheleniyor ama bunu ortaya atan Emin'di. Ben Emin'in anahtarını veremedim. Hala bende" dedi.

 Yayına bağlanan Emin, "Ben kesinlikle tek başıma hareket etmedim. Babası, 'Samet'in yanında 2 kişi görmüşler' dedi. Ben de 'öğrenirim' dedim. Ben Melisa'dan eski sevgililerinin fotoğraflarını istedim. Onları da polise verdiler. Acaba ayrıldılar mı? Samet ayrılığı mı kaldıramadı? Ne olduğunu bilmiyorum. Ben kavga ettiklerini düşünüyorum" diye konuştu.

Samet'in ablası Zehra, "Ben kardeşimin 5 günlük kurtlanmmış yüzüne bakamadım. Mutlu musun Melisa? Yalan konuşuyorsun Melisa. O çocuğun yeri hep senin evinin etrafında çıktı. Herkes ayrı aradı. Bu programa çıktıktan 2 saat sonra bulundu. Çocuk kurtlanmış. Vicdanınız yok muydu? Kaza olsa neden hava yastıkları patlamasın? Bacaklarında hiçbir şey yok. Sadece kafasından darbe almış" ifadelerini kullandı. 

Anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk'tan yeni poz Anne olmak için gün sayan Melisa Aslı Pamuk'tan yeni poz

Sametin Ablası Zehra

Muhabir: Deniz Dalgıç