Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Şubat Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

23 Şubat Müge Anlı: Henüz 2 yaşındayken kaybolan Gamze Gündoğdu hayatta mı? 23 Şubat Müge Anlı: Henüz 2 yaşındayken kaybolan Gamze Gündoğdu hayatta mı?

Erdal Sakız cinayetinde yeni gelişme

Evli ve 3 çocuk babası Ersin Koç, Sakarya Karasu’dan 9-10 Kasım 2022 tarihinde kaybolmuştu. Eşi ve oğlu kendisini aramak için Müge Anlı'ya başvurmuştu. Ersin Koç cinayeti adım adım açığa çıkmıştı. Kaybolmadan önce rüyasında öldürüldüğünü gören Ersin Koç'ın rüyası gerçek oldu. Ersin Koç’ın cenazesi ormanda bulunmuştu. Arkadaşı Ersin Koç ve eşinin Ersin Koç cinayetinde parmağı çıkmıştı. Ersin ve Lale Koç çifti kızlarının itirafı üzerine cinayeti kabul etmek zorunda kalmıştı. Erdal Sakız cinayetinde karar çıktı. Ersin Koç’ın tüccar arkadaşı Ersin Koç ve eşi ağırlaştırılmış hapis cezasına çarptırıldı.

Erdal Sakız

Keziban Eryılmaz'ın katili kim?

Keziban Eryılmaz, 16 Haziran 2013’te ekmek götürdüğü evine giremeden Sinop’tan kaybolmuştu. Söz konusu kayıpla ilgili biri İstanbul, dördü Sinop’tan olmak üzere 5 kişi gözaltına alınmıştı. Ortada cenaze olmadığı için tutuklanan herkes serbest bırakıldı. Ancak sevgilisi Coşkun Bey adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kezban

Fatma Çakır ve oğlu bulundu

Fatma Çakır, Afyonkarahisar’a gitmiş. Sosyal medyadan tanıştığı kişiye kaçan Fatma Hanım, eşiyle sorunlar yaşadığını ve boşanmak istediğini söyledi. Oğlunu babaya teslim eden Fatma Hanım, tanıştığı kişinin yanına geri döndü. Ancak kaçtığı kişiyle de anlaşamayan Fatma Hanım babaevine döndü.

Ahmet Yıldız, 15 yaşındaki çocuğu kaçırdı

Biri nikahlı evli olduğu 2 kadınla birlikte yaşayan Ahmet Yıldız, 15 yaşındaki kızı kaçırdı. Hatice Nur’u kaçıran Ahmet Bey, Çocuğu kaçırma ve alıkoyma suçlamalarıyla aranıyor. Evine baskın yapıldı ancak Ahmet Yıldız’a ve 15 yaşındaki Hatice Nur Yıldız’a ulaşılamadı. Ahmet Yıldız'ın kendi kızını sattığı ve o parayla araba aldığı söylendi.

Ahmet Yıldız-2

35 gündür kayıp olan Birgül Küçük aranıyor

Ali Osman Bey, eşini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eşi Birgül Küçük'ten 21 Ocak'tan bu yana 35 gündür haber alamayan Ali Osman Bey, 10 yıllık eşinin kendisini daha önce 15 kez terk ettiğini belirterek, eşinin kendisinden boşanmak istediğini ve para talep ettiğini söyledi. Eşine aşkla bağlı olan Ali Osman Bey, "Ben onu gül koklar gibi kokladım. Onu öpmeden sarılmadan yatağa göndermedim" dedi. Eşinin kendisine küflü yemekler yedirdiğini, pis olduğunu söyleyen Ali Osman Bey, "Eşim paragözdü. Hep para istiyordu. Paran olmasa ben ne yapayım diyordu. Aramızda çıkar ilişkisi vardı. Benden küçüktü. Dönse bile ayrılmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Birgül Hanım yayına bağlanarak, "Ben kayıp değilim. Bana şiddet gösteriyordu. Eski karısına zarar vermişti" dedi.

Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde Anne Hattaway yeniden 'Acemi Prenses 3' başrolünde

Ali Osman Küçük Birgül Küçük

Gamze Gündoğdu bulundu mu?

Ordu'nun Gölköy ilçesinde 2004 yılında kaybolan kızları Gamze Gündoğdu'yu bulmak için Yasemin ve Ömer Gündoğdu çifti, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Gamze'nin amcası Muharrem'in eşi olan Gülbani'nin küçük kızın kaybıyla bir ilgisinin olabileceği iddia edildi. Gülbani'nin Mecit Yıldırım ile yasak bir ilişki yaşadığı öğrenildi. Gamze Gündoğdu ilişkiler ağı içinde mi kayboldu? İddiaların odağındaki isimler haklarındaki tüm iddiaları reddetti.

Kaynak: Deniz Dalgıç