Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Nisan Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

25 Nisan Müge Anlı: Hüseyin Bulkaz'ın kaybında yeni gelişme, Üvey anne olayı, 8 yaşındaki kızın velayeti kime verildi? 25 Nisan Müge Anlı: Hüseyin Bulkaz'ın kaybında yeni gelişme, Üvey anne olayı, 8 yaşındaki kızın velayeti kime verildi?

8 yaşındaki çocuğun velayeti baba Umut Yetik'e verilecek mi?

Umut Yetik’in ilk evliliğinden olan oğlu, ikinci eşi ile kaçtı. Umut Bey’in 8 yaşındaki kızı Melodi Naz ise devlet himayesi altına alındı. Sosyal hizmetler uzmanları inceleme için babanın evine gitti. Küçük kızın velayeti babasına verilecek mi?

Umut'un oturduğu mahalledeki arkadaşları ve komşuları küçük çocuğun velayetinin babasına verilmesi konusunda destek verdiler.

"Evimdeki tek eksiğim kızım"

Sosyal hizmetler uzmanları çocuğun yaşaması için evin uygunluk durumunu kontrol etti. Umut Bey'in hakkındaki iddiaları ve koşulları incelediler. Yapılan incelemenin ardından çocuğun velayetinin babaya verilip verilmeyeceği netleşecek. "Evimdeki tek eksiğim kızım, evladım" diyen Umut Bey, kızı Melodi Naz'ın yolunu gözlüyor.

Bugün yeniden Müge Anlı stüdyolarına gelen Umut Yetik, "Bana 'haber bekleyin' dendi ama duramadım. Dayanamadım. Gidip hemen çocuğumu almak istiyorum" sözleriyle gözyaşlarını tutamadı.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

15 yaşındaki Kaan Can kayıp

15 yaşındaki Kaan Can kayıp. Müslüm Gürses hayranı olan Kaan Can, Bursa'dan İstanbul'a ünlü olma hayaliyle gitti, kayboldu.

Kaan Can

Atilla Bakır kayıp

9 gün önce beyin kanaması geçiren 68 yaşındaki Atilla Bakır 3 gündür kayıp. Çam Sakura Şehir Hastanesi'nden 5'te çıktığı öğrenildi.

Atilla Bakır

Antalya'dan şüpheli kayıp

51 yaşındaki 3 çocuk annesi Nuran Şahin Antalya'dan şüpheli şekilde kayboldu. Kızı Sinem, annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kızı, annesinin bir şeye şahitlik ettiği için başına bir şey getirildiğinden şüphelendiğini belirtti. Annesine ve Fetullah Kaya isimli akrabasına ulaşamadığını açıkladı. Sinem, "Annem bizi asla terk etmez. Terk edecek olsa bile bununla olmaz" dedi.

Gökmen olarak tanınan Fetullah Bey'in oğlu Müge Anlı'nın ekibine ulaşarak, "Babam keyfi şekilde gitti. Nuran'ın kaybıyla ilgisi yok" açıklamasında bulundu.

Nuran Şahin

Hüseyin Bulkaz'ın kaybında şüphelerin odağında kayınpederi bulunuyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

ddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Sevgi Hanım'ın 50 yıllık aşkı nasıl yıkıldı?

Sevgi Hanım, Müge Anlı'dan yardım istedi... Sevgi Maraşlı, 50 yıllık hayat arkadaşının kendisine 2 tane inek alıp, komşusu ile kaçtığını söyledi. İnşaat ustası Salim Maraşlı, 4 çocuğunun annesi Sevgi'ye 2 inek alıp Suriye uyruklu kadın ile kaçtı. Sevgi Hanım, üzüntüsünü gizleyemedi.

Sevgi Hanım, Müge Anlı'dan Kayseri'den kaybolan kocasını bulmasını istedi. İddiaların odağındaki Salim Bey yayına bağlanarak, "Benim kimseyle ilişkim yok" açıklamasında bulundu.

Muhabir: Deniz Dalgıç