Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Mart Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

25 Mart Müge Anlı: Müjgan Hanım abisini bulabilecek mi? Banu Özkan eşi tarafından dolandırıldı mı? 25 Mart Müge Anlı: Müjgan Hanım abisini bulabilecek mi? Banu Özkan eşi tarafından dolandırıldı mı?

Sevim Yıldırım'ı kim öldürdü?

75 yaşındaki Sevim Yıldırım, kaybının 22. gününde Çankırı'da pirinç tarlasında ölü olarak bulundu. Sevim Hanım'ın kızları annelerinin nasıl öldüğünü araştırıyorlar. İki kız kardeş, erkek kardeşleri Ergün Yıldırım'a bu konuyu sormak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Ergün Yıldırım'ın annesinin kaybolduğu güne ilişkin çelişkili ifadeler vermesi dikkat çekti. İddiaların odağındaki oğul Ergün Bey, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Ergün Yıldırım'ın daha önce amca oğlunu öldürmekten dolayı 4 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi. Sevim Yıldırım'a oğlu mu yoksa oğlunun alacaklıları mı zarar verdi? Müge Anlı, Sevim Yıldırım'ın katilini aramaya devam ediyor. Ergün, "Emlakçıyım" adı altında fuhuşa yer temin ettiğini itiraf etti.

Sevim'in şüpheli ölümünde suçlanan oğlu Ergül Yıldırım'ın geçim kaynağı merak konusu haline geldi. Ergün Yıldırım'ın sevgilisi Asiye Boyacı'nın oğlu, Ergün'ün geçim kaynağının kendi maaşı olduğunu açıkladı. Asiye'nin oğlu memur olarak atandığını, Ergün'ün maaşına zorla el koyduğunu her ay 20 bin lira para Ergün'e yatırdığını söyledi.

Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak Miray Akay Rus dizisinde başrol oynayacak

Ergün Yıldırım’ın Asiye Boyacı’nın oğlunun maaşından 20 bin lira aldığı iddiasından sonra kira ve mutfak masrafları için 10 bin lira bıraktığı belirtildi. Bu durum, Yıldırım ailesindeki parasal sorunları ve şüphe uyandıran para akışını gün yüzüne çıkardı. Ergün Yıldırım, babasından aldığı 130 milyar kredi ve 150 milyar kadar elden borç olduğunu söyledi. Ayrıca, Necati Çiçek’ten de para aldığını söyledi. Ancak Çiçek ailesi de Ergün Yıldırım’ı dolandırıcılıkla suçluyor.

Muhabir: Deniz Dalgıç