Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Haziran Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi? 25 Haziran Müge Anlı: Ercan Hallaç ve eski eşi Gül Polat uzlaşacak mı? Savaş Diricanlı oğlunu bulabilecek mi?

Şüphelendiren ev satışı, kuşku uyandıran arkadaşı... 3 çocuk annesi Sevil Çetinkaya cinayete mi kurban gitti? Uşak'ta annesini ziyaret ettikten sonra ortadan kaybolan Sevil Çetinkaya'ya 54 gündür ulaşılamıyor. Sevil Çetinkaya öldürüldü mü? Sevil Çetinkaya'yı son gören erkek arkadaşı İsmail Gezer verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekti. İsmail Gezer gerçekleri gizliyor mu? İsmail Gezer suçlu psikolojisi mi sergiliyor?

Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir? Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir?

İsmail Gezer, Müge Anlı ve ekibini polise şikayet etti

Müge Anlı, İsmail Gezer'in Müge Anlı ve ekibini, "Beni burada zorla tutuyorlar" diyerek polise şikayet ettiğini açıkladı. Müge Anlı, İsmail'in "adliyede çalıştığı" konusunda yalan söylediğini, İsmail'in eşinin ve oğlunun stüdyoda olduğunu söyledi.

Ismail Gezer-1

İsmail Gezer, tost yerken polisi arayarak, "Beni rehin almışlar. Acilen ekip göndererek beni alır mısınız? Beni zorla rehin tutuyorlar. Şimdi de zorla görüntülerimi çekiyorlar" sözleriyle Müge Anlı ve ekibini şikayet etti. İsmail Gezer kendisine yöneltilen soruları "Boşverin" diyerek yanıtladı.

Müge Anlı İsmail Gezer kimdir? Müge Anlı İsmail Gezer kimdir?

Oklar İsmail Gezer'in eşine çevrildi. Sevil Çetinkaya'nın ablası ve kardeşi İsmail Gezer'in eşine yüklenerek yüzünü gizlememesini istedi. İsmail Gezer'in eşinin boşanma davası açması dikkatleri üzerine çekti. İsmail Gezer'in eşi hakkındaki iddiaları üzüntüyle karşıladığını ifade ederek, "Eşim Sevil Hanım'la konuşuyordu. Benim de evde olduğumu söyledi. Sevil Hanım'la konuştum. Sevil Hanım bana 'Allah iyi ki sizi karşıma çıkardı. Allah sizden razı olsun. Biz bu işlerden sıyrılalım sizi Fransa'ya davet edeceğim. Misafirim olun ama benim eşyalarım biraz eski' dedi. Tabii ki insan eşini kıskanır ama benim yanımda bu görüşmeyi yaptığı için şüphe duymadım. Ben kendisiyle yüz yüze görüşmedim ama telefonla konuştum" dedi.

"Eşimden şüphelenmiyorum"

İsmail Gezer'in eşi, "Ben Sevil konusunda eşimden şüphelenmiyorum. Bunu düşünmek istemiyorum. Eşim lise mezunu. Sevil Hanım'la başka işler de yaptığını söyledi. Sevil Hanım'ın boşanma davası için ona yardımcı olduğunu söyledi. Ben eşimin bu paraları nerden bulduğunu bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Ismail Gezerin Eşi

Hasan Karaduman'ın "Ben Sevil'le imam nikahlı evliyim. Eşim Fransa'dan Türkiye'ye geldi ve kayboldu" diyerek Müge Anlı'ya başvurduğu öğrenildi.

Hasan Karadumanlı

Hasan Bey, Skyple ile Fransa'dan yayına bağlanarak, "Sevil Hanım'la 2-3 yıla yakın bir süredir beraberliğimiz var. İmam nikahı kıydık ama beraber yaşamadık. Son zamanlarda bir ev bulduk. Beraber yaşamaya karar verdik. Sevil, 'Benim Türkiye'de bir evim var. Onu satıp buradan ev alalım. Yavaş yavaş aile oluruz' dedi. Sevil Hanım'ın geçmişindeki olaylar beni bağlamaz. Ben onunla Cumhuriyet'imi kurmuştum. O adam tecavüz etmediği sürece Sevil Hanım'a sahip olamaz. Sevil öldü mü kaldı mı bilmiyoruz. İsmail'deki bu rahatlık nedir? İsmail, 'Benim karıma dokunmayın' diyor ama Sevil Hanım'ın da ailesi var. Bizler varız. Sevil Hanım bana bir başka bakardı. Hani bir yıldıza bakar gibi kıymet verirdi. Sevil'în ayağı kazadan dolayı topallamaya başlamıştı. Benimle Sevil Hanım'la arasında 1,5 saatlik yol var. Beni ayrı severdi. Bana tencereyle yemek getirirdi. Benden önceki hayatını bilemem, beni ilgilendirmez. Benden sonrasını konuşuyorum. Ben o kadınla yanlış yapacağını sanmıyorum. Bana başka bakardı. Sevil bana, "Senden önce ölürsem beni senin memletine göm' derdi. Bana yanlış yapacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Sevil Çetinkaya'nın imam nikahlı eşi Hasan Karaduman kimdir? Müge Anlı Sevil Çetinkaya'nın imam nikahlı eşi Hasan Karaduman kimdir?

Hasan Bey, İsmail ile mesajlarını Müge Anlı ve ekibine iletti. Mesajlarda İsmail'in, "Sevil'in eşiyle görüştünüz mü? Ankara'daki Nihal, Sevil'i hocaya götürecekti. Yani bayağı karışık bir durum" ifadeleri dikkat çekti.

Hasan Bey, "Sevil bana, 'İsmail Bey diye biri var. Adliye'de çalışıyor. Bana yardımcı oluyor' derdi" ifadelerini kullandı.

Sevil Hanım'ın boşanma aşamasındaki eşi neler anlattı?

Sevil Hanım'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Ayhan Çetinkaya ise "Sevil parasını pulunu kaptıracak bir kadın değildi" açıklamasında bulundu. Ayhan Bey, "Boşanma davasını Sevil Hanım açtı. Davamız çekişmeli geçti. Boşanmanın iptaline dair bir dilekçe geldi. Feragat dilekçesini kimin gönderdiğini araştırdığımızda altından İsmail çıktı. Sevil Hanım, parayı çok seven bir insan olarak asla parasını İsmail'e kaptırmaz. Bunun altında şantaj, tehdit yoksa asla vekalet ve parasını vermez. Sevil Hanım yatırım yapmayı sever ama asla boşa düşmez. İsmail, Sevil'i Afyonkarahisar'a bıraktığını söyleyip hedef şaşırtıyor. Ben Dinar tarafına geldiğini düşünmüyorum. Sevil'in Whatsapp'tan mesaj yazdığı numara ile SMS'ten yazdığı numara farklı. Ben boşanmak istemiyorum diye bir konu yok. Ben kusur oranına itiraz ettim. Yoksa benim maddi manevi bir beklentim yok. Sevil boşanmaktan Feragat etti" diye konuştu.

Ayhan Çetinkaya

Sevil Çetinkaya'nın ablası Yeliz, "Sevil, Ayhan'dan kurtulmak için İsmail'e tutundu zaten. Ben ayın 4'ünde kaybolduğunu düşünüyorum. Gelen son mesaj 4 Mayıs'ta. Sevil bana Ayhan'la yazışmasını attı. Ama Sevil'in bana attığı mesaj yeni değildi. Ben onu daha önce görüştüm. 'Niye bana attı ki?' diye düşündüm" dedi.

Sevil'in telefonundan atılan mesajları kim attı?

Sevil'in telefonundan aileye gönderilen mesajların hedef şaşırtmak ve okları boşanma aşamasında olduğu eski eş Ayhan Çetinkaya'ya yöneltmek için başkası tarafından atıldığından şüpheleniliyor. 

"İsmail beni de dolandırdı"

Turgay Bey, "İsmail Gezer arsa konusunda beni de dolandırdı" diyerek Müge Anlı stüdyolarına geldi. Turgay Bey, "Ben onu tanıdığımda bekçilik yapıyordu" dedi.

Turgay, "Ben bir şirkette şoförlük yapıyordum. İsmail bekçi olarak işe girdi. Benim annemin bir tarlası vardı. Satmak için İsmail Bey'e söyledim. Arkadaşlarım İsmail Bey'in arsa aradığını söyledi. Annem ile İsmail telefonla konuştu. Annem 'satmıyoruz' dedi. İsmail adamlardan para aldığını iddia etti. Sahte dilekçe hazırlamış. 280 bin lira. İmza bana ait değil. Benim imzamı taklit etmiş. Henüz incelemeden sonuç çıkmadı" dedi.

Şoför Turgay

İsmail Gezer'in cezaevinden arkadaşı, "İsmail'in çok güzel bir el yazısı var. Cezaevinde herkese dilekçe yazardı. Normalde bundan daha güzel bir yazısı var. Burada hızlı yazmış olmalı. Onun yazısı olduğu şu harflerden belli" dedi.

Yayına bağlanan İsmail Gezer, "Sizden kurtuldum. Tabi rahata erdim. Allah sizin elinize düşürmesin. Şimdi siz Turgay'ı getirmişsiniz. Ben davayı kazandım. Başkasının arsasını bana satmaya kalktı. Benim paramı aldı kaçtı. Savcıya beraber gittik. Aramızda sözleşme yaptık sonra 'imza benim değil' dedi. Yalan söylüyor" diye konuştu. Turgay ise "Ben ondan para almadım" dedi.

Müge Anlı, Sevil Çetinkaya'nın kaybından bu yana herhangi bir yerde kaydı olmadığını açıkladı.

İsmail Gezer'in cezaevinden arkadaşı, "Bu korkak. Cinayetse bile tek başına bu kadına bir şey yapamaz. Mutlaka birilerinden yardım almıştır. İsmail, çok güzel evrak yapar. Şimdi bir evrak yapıp kaçmazsa iyi. Bir kimlik yapar Gürcistan'a Kıbrıs'a gider" dedi.

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Meryem Hacinadiyon parasını alabilecek mi?

Meryem Hacinadiyon'un iddiaları Müge Anlı'nın canlı yayınının ardından kabullendildi. Müge Anlı, Meryem Hacinadiyon'a Sevgilisinin eniştesinin hesabına 250 bin lira yatırdığını açıkladı. Bahsi geçen arsanın satış işlemlerine başlandı. Paranın geri kalanının sonraki hafta hesabına yatırıldığı belirtildi.

Muhannet El Muhammet kayıp

17 yaşındaki Muhannet El Muhammet İstanbul'dan kayboldu. Muhannet El Muhammet'in kaybolduğu gün yasaklı madde içtiğini, ardından arkeolojik kazı alanına gittiği öğrenildi.

Muhammet

Muhabir: Deniz Dalgıç