Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 26 Eylül Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

25 Eylül Müge Anlı: Naime Karademir'den cinayet itirafı, Ufuk İçingir babasına kavuşabilecek mi? Daisy bulundu mu? 25 Eylül Müge Anlı: Naime Karademir'den cinayet itirafı, Ufuk İçingir babasına kavuşabilecek mi? Daisy bulundu mu?

3 Haziran 2019 tarihinde Gaziantep'te evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime, Müge Anlı'nın programında babasının öldürüldüğünü itiraf etti. Canlı yayınında cinayet itirafında bulunan Naime, “Annem ve sevgilisi Şeyhmus’un zoruyla babamın çayına uyku ilacı kattım. Babam uyuduktan sonra annemin sevgilisi Şeyhmus eve gelerek babamı üçlü priz kablosuyla boğarak öldürdü” dedi.

Cinayet soruşturması başlatıldı

Cengiz Karademir'in "doğal ölüm" olarak kayıtlara geçen ölümü ve görgü tanıklarının "Her yerde kan vardı" ifadeleri kafaları karıştırdı.

Naime Karademir'in cinayet itirafının ardından hareketli dakikalar yaşandı. Sıcak gelişmeleri aktaran Müge Anlı, "Cinayet soruşturması başlatıldı. Soruşturmayı Gaziantep emniyet ekipleri yürütecek. Eski eş Emine ve sevgili Şeyhmus gözaltına alındı. İfade verdiler. İkili adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı" dedi.

Melike, "Biz olay anında annem ve Naime'nin de evde olduğunu düşünüyoruz. Naime eksik şeyler anlatıyor. Annemi koruyor" dedi. Naime ise, "Ben annemi korumaya çalışmıyorum" diye konuştu.

"Öküz gibi böğürüyordu: Balkonda yumruklaşma gördüm"

Görgü şahidi Perihan Hanım, "Ben yan binadaydım. İftar saatiydi. Bir adamın sesini duydum. Öküz gibi böğürüyordu. İmdat demedi. Etrafa baktım. Kuvvetli bir kavga gördüm. 4. katta balkonda iki kişi yumruklaşıyordu. Adam böğürdü. Adamı içeri çekti. Sonra bu adam tekrar dövüldü. Ses kesildi. 4 gün sonra markete gidiyordum. 'Bu polisler neden geldi?' diye sordum. Sonra o olayı hatırladım. Balkonda Biri birini dövüyordu. Erkek koluna benzettim. Bunu polise de söyledim. Adamı görmedim. Tanımıyorum zaten. Kadın görmedim. Evin ışıkları kapalıydı zaten" dedi.

Çocuklar gözaltına alındı, ifade verdi

Emniyet ekipleri stüdyoyaya gelerek 4 çocuğu ifadelerini almak üzere gözaltına aldı. Görgü şahidi Naime şüpheli, diğer kardeşler ise tanık sıfatıyla dinlendi. Naime, "Annem ve Şeyhmus yaptı. Ben ortak oldum. Vicdan azabı duyuyorum. Ama anlattığım için biraz rahatladım. Yaptığımdan pişmanım. Babamın öleceğine inanmamıştım" dedi.

Görgü şahidi yönetici bildiklerini anlattı

Bina yöneticisi Adem Söğüt, "Ben yönetici olarak eldivenleri takıp içeri girdim. Kanı gördüm. Odanın ortasından balkona kadar kan vardı. Ayakları balkona doğruydu. Evin içi darmadağındı. Kanlar kurumuştu. Balkonda toprak dökülmüştü. Evde arbede yaşanmıştı. Tabutu alıp aşağı gönderdik. Ama hiçbir yakını yoktu. Şüphelerimizi anlatamadık. O evde o gün bir şeyler oldu" dedi.

Cinayetin işlendiği evde gördüklerini anlatan Adem Söğüt, "Rahmetli odanın ortasında yatıyordu. Kan balkon kapısına kadar gitmişti. El izleri balkon kapısının üstündeydi. Balkon duvarının tamamı topraktı" dedi.

Adem Söğüt

Olay anını gördüğünü söyleyen komşu Perihan Hanım, "Ben teravih saatinde balkonda oturuyordum. Bir böğürtü sesi geldi. Biri boğuluyor, can veriyor gibi bir ses geldi. Ben sesin nereden geldiğine baktım. Evin ışıkları yanmıyordu. Balkonda iki kişinin kavga ettiğini gördüm. Bir kolun yumruk vurduğunu gördüm. İçeri çekildi. Karanlıkta bir karartı gördüm. Sonra evden bağırış sesleri geldi. Karanlıktı. Işık yanmıyordu. Ben baba çocuğunu dövüyor sandım. İkinci ses içeriden geldi. Yine adam böğürdü. Sonra ses kesildi. Ben 4 gün sonra markete gidiyordum. Polisleri görünce komşuya sordum. 4. katta birinin öldürüldüğünü söyledi. Ben birinin o adamı dövdüğünü gördüğümü söyledim. Bu evin üst katındaki balkonda namaz kılıyordu. Belki o duymuştur. Şu sitede sadece ben mi gördüm? Başkaları da görmüştür" dedi.

Komşu Perihan Hanım

Naime, "Annem 'ben seni parkta bekleyeceğim' diye söyledi. Annem 'parkta bekleyeceğim' dedi. Şeyhmus, 'Ben seni arayacağım' dedi. İkisi birlikte bana anlattı. Anneannemin evindelerdi. Parayı almak istiyorlardı. Başta anahtarı vermem dedim ama sonra tamam dedim. Annem, 'Bizi yan yana görmesinler. Şüphelenmesinler. Şeyhmus'u kimse tanımıyor zaten' dedi" diye konuştu. Annem 'Senin yanında olmayayım. Annen olduğumu anlarlar' dedi. Annem o eve girmedi. Doğruyu söylüyorum. Yalan söylemiyorum" dedi.

Offset'ten Cardi B'ye: Çocuğumuza hamileyken beni aldattın Offset'ten Cardi B'ye: Çocuğumuza hamileyken beni aldattın

Cengiz Bey'in yeğeni yayına bağlanarak, "Ben babaannemle kalıyordum. Amcam benden yaprak sarma istedi. Biz de onu yaptık. Çocuklar nerde? diye sordum. 'Annelerine gittiler' dedi. Naime sarma yapmadı. Ben babaanemle tektim. Herkes gelene kadar yarım saat-1 saat geçti. Olay olduğunda babaannem amcamın iş yerine gitti. 'Bu adama kesin bir şey oldu. 2 gündür işe gitmiyormuş' dedi. Bir komşu geldi. 'Ben yan komşunun balkonundan eve girebilirim' dedi. Yan komşunun balkonundan bakıp yerde kan olduğunu söyledi. Balkonu ben de gördüm. Dağınıktı. Anlattıkları kadar kötü bir baba değildi" diye konuştu. 

"Naime yemeğe ilaç katarken evdeydim"

Samet, "Ben ifademi verirken anlatmayı unuttum. Ben ilk ilaç verdiği gün evdeydim. Naime'nin yemeğe ilaç attığını gördüm. 'Bu ne?' diye sordum. 'Babamın ilacı' dedi. Ben normal ilaç sandım" dedi. Naime, "O evde değildi. Ben o gece Vildan'da kaldım. Dönerken taksi paramı da annem Samet aracılığıyla verdi" dedi.

Cengiz Karademir'in kuzeni Hasan Karademir, "Naime taziyenin 2. günü ortalıktan kayboldu. Nereye gitti?" diye sordu. Naime, 'Melike ablam, Akif abi ile o gün hepimizi gelip aldılar' sözleriyle yanıtladı. Hasan, "Ben de olay yerini gördüm. Amcam, babam kan görmeye dayanamayacakları için içeri giremediler. Cenazeyi teslim aldık. Morga koyduk. Cengiz'in vücudunda otopsi dikiş izleri yoktu" dedi.

Samet Şeker'e 5 gündür ulaşılamıyor

22 yaşındaki Samet Şeker, 06 DA 0069 plakalı siyah Golf marka aracıyla birlikte Çorum'dan ortadan kayboldu. Emin isimli bir arkadaşıyla görüşeceğini söyleyen Samet Şeker'e 5 gündür ulaşılamıyor. 22 Eylül'de kaybolan Samet Şeker'in görüşeceğini söylediği arkadaşı Emin'in, 'Samet benimle buluşmayacaktı. Benden evimin anahtarını istedi. Kız arkadaşıyla oraya gideceğini söyledi" dediği öğrenildi.

Samet Şeker

Aile, Samet'in 5-6 aylık kız arkadaşından şüpheleniyor. Abla Zehra Şeker, "Kardeşimin kız arkadaşı Melisa, Samet için sıcağı sıcağına çok endişeliydi. Melisa benim gözüme şüpheli geldi. Ben kendisine sordum. 'Yanınızda başkası mı vardı?' diye sordum. Sadece 'merak ettim' dedi. Melisa'nın takıntılı bir eski sevgilisi olduğunu ve Samet'in kaybolduğu gün nedensiz yere çok ağladığını öğrendik" dedi. 

Melisa, "Biz Pazar günü akşam biz Samet'le 15-20 dakika görüşecektik. Bizim tanışmamıza Kübra abla vesile oldu. Ben Samet'le tanışmadan önce ailesini tanıyordum. Ben Ankara'da yaşıyorum. Cumartesini Pazar'a bağlayan gece 8.30'da Ankara'dan Çorum'a gitmek üzere arkadaşımla yola çıktık. Samet bizi aldı. Arkadaşımı evine bıraktık. Biz de Samet'in arkadaşının evine gittik. Pazar günü sabah 6.30 gibi şahsi aracıyla işe gitti. Ben 8'e kadar evdeydim. Evi topladım. Bulaşıkları yıkadım. ATM'ye gittim. Paar çektim. Aileme gidecektim. Ailem Çorum İskilip'te yaşıyor. Ailemin yanına gittim. Bütün gün konuştuk. Biraz rahatsızdı. Hastaydı. 'Seni almaya geleyim mi?' dedi. Ben 'hastasın, gelme' dedim. 7'de işten çıkıyor. 7.30 gibi evde oluyor. Benim ailem ilçede il-ilçe arası arabayla 25-30 dakika. Çorum'a geldiğim arkadaşımla birlikte Çorum Merkez'e döndüm. Rabia'nın evinin yakınlarında buluşacaktık. Çorum'da Hz. İbrahim Camii yakınlarında buluşacaktık. 'Sizin evin oralardayım. Çıkmadan beni ara' dedi. " dedi. 

Samet Şeker Sevgilisi Melisa

Samet'in arkadaşı Emin yayına bağlanarak, "Evimin yedek anahtarı Samet'teydi" dedi.

Samet'in ailesi, "Kaybının ardından kız arkadaşı hedef şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Samet Şeker Melisa 

Muhabir: Deniz Dalgıç