Demet Evgar'dan, Sağlık Bakanlığı'nın 'normal doğum' kamu spotuna tepki Demet Evgar'dan, Sağlık Bakanlığı'nın 'normal doğum' kamu spotuna tepki

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Ocak Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

23 Ocak Müge Anlı: Ahsen Nur'un diğer kardeşleri bulundu mu? Gökhan Tombak'ın katili kim? 23 Ocak Müge Anlı: Ahsen Nur'un diğer kardeşleri bulundu mu? Gökhan Tombak'ın katili kim?

Ali Diken'in katili kim?

Antalya'da 36 gündür aranan motokurye Ali Diken'in cinayete kurban gittiği öğrenildi. Ali Diken'in cenazesi gömüldüğü yerden çıkarılıp otopsi için götürülürken, Ali Diken’i arkadaşı Zeynel’in öldürdüğü ortaya çıktı.

Zeynel Boyacı'nın eşi İlknur da ifadesi alınmak üzere adliyeye götürüldü. İlknur ve Zeynel'in, İlknur'un kız kardeşi Zeynep Ece Aksay ile birlikte yaşadığı öğrenildi. Zeynel'in baldızı ağustos ayında hamile olduğu ve bir süre ortada olmayacağını belirterek ortadan kaybolmuş. Ancak İlknur ifadesinde kız kardeşini eşi Zeynel'in öldürdüğünü açıklamış.

Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybı

Evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde Ankara'da aracıyla birlikte şüpheli şekilde ortadan kayboldu. 70 günü aşkın süredir kendisinden haber alınamayan Hasan Hüseyin Çelik'i aramak için yakınları Müge Anlı stüdyolarına geldi. Hasan Hüseyin'in kardeşi Veysel ve eşi Esme Hanım bulunması konusunda Müge Anlı'dan yardım istedi.

Kaynak: Deniz Dalgıç