Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Nisan Perşembe günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

24 Nisan Müge Anlı: Kübra, sevgilisine kaptırdığı parayı alabilecek mi? Üvey anne olayında sıcak gelişme 24 Nisan Müge Anlı: Kübra, sevgilisine kaptırdığı parayı alabilecek mi? Üvey anne olayında sıcak gelişme

Hüseyin Bulkaz'ın kaybında kayınpederinden şüpheleniliyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

‘Mickey 17’den ilk fragman ‘Mickey 17’den ilk fragman

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Üvey anne olayında yeni gelişme

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Umut Bey, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü ve Mustafa ve üvey annesinin 10 aydır birlikte olduğunu iddia etmişti. İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve oğlu Mustafa aralarındaki ilişkiyi doğrulamıştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Müge Anlı'nın yayınlarını ihbar kabul etmişti. 8 yaşındaki çocuğu çocuk devlet himayesine alınmıştı.

Ancak anne Tuğçe Akpençe yayına bağlanarak, "Kızımı giderken görünce çok üzüldüm. Öfkeyle babası çocuğumuza zarar verecek dedim. Umut çocuğuna zarar verecek bir adam değil. Umut kızına çok düşkün bir baba. Benim dünden beri gözüme uyku girmedi. Çocuğumla ilgili böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmemiştim" dmeişti. 

Dün gerçekleri itiraf eden Tuğçe ve iftira attığı eski eşi Umut Yetik, yayının ardından kızlarının velayetinin babaya verilmesi için dilekçe verdi. Ancak devlet, 8 yaşındaki Melodi'yi uyuşturucu dosyası olduğu için baba Umut Bey'e vermedi.   

Sevgi Hanım'ın 50 yıllık aşkı nasıl yıkıldı?

Sevgi Hanım, Müge Anlı'dan yardım istedi... Sevgi Maraşlı, 50 yıllık hayat arkadaşının kendisine 2 tane inek alıp, komşusu ile kaçtığını söyledi. İnşaat ustası Salim Maraşlı, 4 çocuğunun annesi Sevgi'ye 2 inek alıp Suriye uyruklu kadın ile kaçtı. Sevgi Hanım, üzüntüsünü gizleyemedi.

Sevgi Hanım, Müge Anlı'dan Kayseri'den kaybolan kocasını bulmasını istedi. İddiaların odağındaki Salim Bey yayına bağlanarak, "Benim kimseyle ilişkim yok" açıklamasında bulundu.

Salim Maraşlı-1

Muhabir: Deniz Dalgıç