Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Haziran Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi? 24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi?

Gül Polat, Müge Anlı stüdyolarında 

4 aydır kayıp olan Gül Polat, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eşi ve kızı ile aylar sonra yüzleşen Ercan Bey, "Bu kadınla benim davam çekişmeli olarak devam ediyor. Bu kadın beni aldattı. Ben malımın yarısını istiyorum. Ben hakkım olanı istiyorum. Malıma çöktü. Hem ihanet etti" dedi. Taraflar arası uzlaşma sağlanacak mı? Ercan Bey ve eski eşi Gül Hanım arasında yaşanan tartışma sonucu stüdyoda tansiyon yükseldi.

Ercan Gül

DNA testi yaptırmak istedi

Ercan Hallaç, "Tahsilim yok. Okuma yazmam yok. Ticaret yaptım" dedi. Boşandığı eşine kızan Ercan, çocukları için DNA testi yaptırmak istediğini söyledi. Müge Anlı, DNA testi yapmayacağını söyledi. 3 bin TL emekli maaşı için 27 yıllık eşinden ayrıldı. Çocuklarını karşısına aldı. DNA testi konusunda Müge Anlı'ya ısrar eden Ercan, "Eğer o çocuklar benimse o evi istemiyorum" dedi. Ercan Bey'in kızı, "Babamın bir kadından çocuğu var. Bize, 'Size kardeş geliyor' dedi. Bu adam pedofili. Anneme çocuk yaşta sahip olmuş. Abim 27 yaşında. 1 yıl hamilelik süresi var" açıklamasında bulundu. Gül, "Beni yıllarca eve kitledi. Şişlerle beni evin içinde kovaladı. Ben evlerinde esirdim. Ben Antalya'ya geldiğimden beri özgürüm" dedi.

Gül Polat Ercan Hallaç

Eski eşi Ercan'ın savurduğu tehditler karşısında Gül Polat, "Bana dava açıyor. Adresimi öğreniyor. Ailece benim peşimdeler. Adımı değiştireceğim. Hiç kimseden hiçbir şey talep etmiyorum. Ben sadece çocuklarım için yaşamak istiyorum. Mal mülk istemiyorum. Yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Kaldıramıyorum. Dayanamıyorum. Nolur yardım edin" dedi. Gül'ün hayatından endişe ettiğini söyleyen Müge Anlı, "Biz burada yarım saat dayanamadık. Çok sıkıntılı bir durum. Ben sana yol göstereceğim" dedi.

Savaş Diricanlı, oğluna kavuşabilecek mi?

Çeyrek asır sonra evladı olduğunu öğrenen Savaş Diricanlı, oğlunu bulmak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Müge Anlı, yan komşuları olduğu söylenen hanımı bulduğunu söyledi. Savaş Diricanlı'nın oğlunu evlatlık aldığı söylenen yan komşu, "Biz bir evlat edindik ama biz çocuğu 1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan aldık. Biz o apartmana daha sonra taşındık. Olaylar çarpıtılıyor. Bizim apar topar taşınma durumumuz yok. Çocuğumuz 4 yaşına gelene kadar o apartmanda oturduk. Hamiyet, 'Kız kardeşim Banu hamile kaldı. Para karşılığı çocuğu evlatlık verdik. Çocuğun rahatsızlanması üzerine çocuğu geri getirdiler' demişti. Beni Hamiyet'e karşı uyardıkları için ben onunla görüşmeyi kestim" diye konuştu.

Savaş Diricanlı, amcasının baldızı Banu Çancı ile birlikteliğinden doğan oğlunu aramaya devam ediyor.

Müge Anlı Savaş Diricanlı kimdir? Müge Anlı Savaş Diricanlı kimdir?

Sevil Çetinkaya 53 gündür kayıp

3 çocuk annesi 50 yaşındaki Sevil Çetinkaya 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü annesini ziyaret ettikten sonra Uşak'tan kayboldu. Sevil Çetinkaya'nın şüpheli ev satışının ardından sırra kadem bastığı öğrenildi.

Esra Erol'da 4 Ekim: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Ekim 2024 bölümü izle Esra Erol'da 4 Ekim: Neler yaşandı? Esra Erol'da 4 Ekim 2024 bölümü izle

Sevil Çetinkaya-1

Sevil Çetinkaya'nın erkek arkadaşı İsmail Gezer, Müge Anlı stüdyolarına geldi. İsmail Gezer, "Bizim Sevil'le 2 yıldır süren bir arkadaşlığımız vardı. Sevgili gibi bir durum söz konusu değil.  Sevil Hanım'la tanıştığımızda evli olduğunu biliyordum. Boşanma aşamasındaydı. Ben de evliyiyim. Sevil ile görüştüğümü eşim bilmiyordu. Birlikte aldığı evleri vardı. Fransa'dan ayın 27'sinde geldi. Biz birlikte 1 hafta kaldık. Sattığı Didim'deki evinde kaldık. Bana vekalet verdi, evi satmamı istedi. Beni annesine doktor olarak tanıttı. Biz para işlerini ev satılmadan halletmiştik. Ev bende kaldı. Ayın 6'sından sonra ona ulaşamadım" diye konuştu. İsmail Gezer, stüdyoya gelmesinin ardından taraflar arasında tansiyon yükseldi. 

Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir? Müge Anlı Sevil Çetinkaya kimdir?

Stüdyoda bildiklerini anlatan İsmail Gezer, "Benim yardımcı olduğum arkadaşımdır. Sevgili değildik. Özel bir arkadaşımdı. Para konusunu biz Sevil'le baştan konuştuk. Ben Mustafa Abi diye birine Sevil'in evini sattım. 2 milyon 200 bin verdi. Telefonunu veririm sıkıntı yok. Adı Mustafa Sürücüler. Bende vekalet vardı. Ben evi sattım. Paris'teki evi alabiliyordu. 1 milyon 100 bin lira daha verdim. Sevil'le aramızda para sorunu yoktu. Benim ona borcum yok. Ona yardımcı oluyordum. " dedi. 

Ismail Gezert

İsmail Gezer'in eşi, "Eşim doktor değil. Eşim servis şoförlüğü yapıyordu. Sevil'le internetten tanıştığını söylemişti. Hem bu konu için hem de başka konularda yardımcı oluyordu. Sevil Hanım'la 1 yıldır görüştüklerine şahit oluyordum. Eşimin zaman zaman evden gidip gelmediği oluyordu. En son Mayıs ayının sonunda Sevil Hanım'ı annesine bıraktığını ve yardım ettiğini söyledi. 1 milyon lira aldığını söyledi ve parayı bana teslim etti. O parayla ev alacağını söyledi. Sevil Hanım'la başka işler de yaptığını söyledi. Eşimin kumar bağımlılığı var. 'Ben bir daha senin ve çocukların yüzüne bakamam. Gideceğim' dedi. Benden 5 bin lira para istedi. Benden para isteyince açıkçası ben parayı vermek istemedim. Ben ona dün sabah boşanma davası açtım. Bayram öncesi açacaktım ama evrakları yetiştiremedim. Dava açtığımı ona mesajla bildirdim. Hayırlısı olsun dedi" ifadelerini kullandı.

İsmail Gezer'in oğlu, "Babamın benim adıma otobüs bileti almaya çalıştığını duydum. Babam motosiklet alacağım paramı çaldı. Annemin bana verdiği altınları da çaldı" açıklamasında bulundu.

Ismail Gezer

Sevil Hanım'ın telefonundan ona ait olmayan mesajları kim attı? Müge Anlı, İsmail Gezer'e '900 bin eşine, 900 bin Sevil'e verdiği yaklaşık 2 milyon lira parayı nasıl kazandığını' sordu. İsmail Gezer, parayı Kıbrıs'ta kumarda kazandığını söyledi. İsmail, "27'sinde Türkiye'ye geldi. Biz ayın 29'unda daireyi satmaya gittik. Tam tarih hatırlamıyorum. Parayı kazanıyorum. Ticaret yapıyorum. Alacaklarım var. Evimi arsamı sattım. Param var. Ondan önce sattım. 5 tane yer sattım. 1-1,5 yıl önce sattım" dedi.

Müge Anlı İsmail Gezer kimdir? Müge Anlı İsmail Gezer kimdir?

Rahmi Özkan araştırdı: İsmail, 2 milyon lira kazanç sağlamamış

Rahmi Özkan, ilgili yerlerle görüştüğünü ancak İsmail Gezer'in kumarda 2 milyon liralık bir kazanç sağlamadığını açıkladı. Sevil Çetinkaya'nın ablası Yeliz Hanım, "Boşanmanız bu zamanı mı buldu? Para bizi ilgilendirmiyor. Kardeşime ne yaptın?" diye sordu. Stüdyoda tansiyon yükseldi. Müge Anlı, "Neden küfrediyorsunuz? Küfrederek konuşmayalım" dedi. Güvenlikler tarafları zor sakinleştirdi. İsmail, "Olayların eşimle ilgisi yok. Sevil'in kardeşi Baykal da kadınları dolandırdı. Bakılabilir" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç