Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 25 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

24 Eylül Müge Anlı: Annelerini cinayetle suçlayan çocuklar, kızından cinayet itirafı, Cengiz Karademir öldürüldü mü? 24 Eylül Müge Anlı: Annelerini cinayetle suçlayan çocuklar, kızından cinayet itirafı, Cengiz Karademir öldürüldü mü?

Ufuk İçingir babasına kavuşabilecek mi? 

51 yaşındaki Ufuk İçingir'in içini yakan baba hasreti... Ufuk İçingir, hiç tanımadığı babası Ekrem Erdoğan'ı aramak için annesi Ünzile Hanım ile birlikte Müge Anlı'ya geldi. Bir gün olsun evlatlık olduğunu hissetmeyen Ufuk İçingir kendisine sosyal medya üzerinden gelen telefon sonucu 11 yıl önce gerçeği öğrenmiş. Ünzile Hanım, "Ben lunaparkta çalışıyorum. Biz babasıyla lunaparkta tanıştık. 2 yıl birlikteliğimiz oldu. Çocuk doğunca babası beni terk etti. Çocuğa bir süre baktım. Sonra evlatlık vermek zorunda kaldım. Elazığ Anafartalar Caddesi Numune Hastanesi'nin arkasındaki bir evde yaşadığını biliyoruz" dedi.

Ufuk İçingir'e müjdeli haber veren Müge Anlı, babası olduğunu söylediği kişi Ekrem Erdoğan'ı bulduğunu açıkladı. Müge Anlı, "Elazığlı, Astsubay emeklisi. Ufuk Bey'in aynısı. Kendisi hayatta değil. 3 kardeşi var. Kardeşleri durumu olgunlukla karşıladı. Böyle bir şeyler olduğundan haberleri olmadığını ancak bu durum gerçekse Ufuk Bey ile görüşmek istediklerini söylediler. İstersen babana bir kez daha seslen" diye konuştu. 

Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi Orhan Gencebay'ın oğlu evlendi

Ufuk, "Annem bana kavuştu. Ben de sana kavuşmak istiyorum. Tanışalım, elini öpeyim istiyorum. Senden hiçbir beklentim yok. Ben sadece maneviyat istiyorum. Kardeşlerimi, seni merak ediyorum. Ben kaderin bizi birleştireceğine inanıyorum. Seni bekliyorum" dedi.

Ufuk Içingir Ünzile Teyze

Daisy bulundu mu?

Elif Kelle, 10 Eylül'de İstanbul Bağcılar'dan kaybolan can dostu Daisy'i arıyor. Daisy'i bulan kişiye para ödülü vereceğini açıklayan Elif Hanım, "Daisy kaybolmuyor. Sitenin güvenlik görevlisi elinde bir sopayla onu kovalıyor. Bizim ev bahçeli. Bahçeden kaçıyor. Aslında o kaçmak istemiyor. Gece gündüz her yerde onu arıyoruz. Daisy dişi ve 7 yaşında. Bir sürü ihbar geliyor ama hiçbiri o değil. 2 küçük çocuğum var. Onlardan hiçbir farkı yok benim için. Çok mutsuzum. 15 kilo. Daha fazlasını da veririz. Altımdaki arabayı da veririm. Yeterki ortaya çıksın" dedi. 

Naime Karademir'den cinayet itirafı

3 Haziran 2019 tarihinde Gaziantep'te evinde şüpheli şekilde ölü bulunan Cengiz Karademir'in kızı Naime, Müge Anlı'nın programında babasının öldürüldüğünü itiraf etti. Canlı yayınında cinayet itirafında bulunan Naime, “Annem ve sevgilisi Şeyhmus’un zoruyla babamın çayına uyku ilacı kattım. Babam uyuduktan sonra annemin sevgilisi Şeyhmus eve gelerek babamı üçlü priz kablosuyla boğarak öldürdü” dedi.

Cinayet soruşturması başlatıldı

Cengiz Karademir'in "doğal ölüm" olarak kayıtlara geçen ölümü ve görgü tanıklarının "Her yerde kan vardı" ifadeleri kafaları karıştırdı.

Naime Karademir'in cinayet itirafının ardından hareketli dakikalar yaşandı. Sıcak gelişmeleri aktaran Müge Anlı, "Cinayet soruşturması başlatıldı. Soruşturmayı Gaziantep emniyet ekipleri yürütecek. Eski eş Emine ve sevgili Şeyhmus gözaltına alındı. İfade verdiler. İkili adli kontrol ve yurt dışı çıkış yasağı şartıyla serbest bırakıldı" dedi.

Melike, "Biz olay anında annem ve Naime'nin de evde olduğunu düşünüyoruz. Naime eksik şeyler anlatıyor. Annemi koruyor" dedi. Naime ise, "Ben annemi korumaya çalışmıyorum" diye konuştu.

"Öküz gibi böğürüyordu: Balkonda yumruklaşma gördüm"

Görgü şahidi Perihan Hanım, "Ben yan binadaydım. İftar saatiydi. Bir adamın sesini duydum. Öküz gibi böğürüyordu. İmdat demedi. Etrafa baktım. Kuvvetli bir kavga gördüm. 4. katta balkonda iki kişi yumruklaşıyordu. Adam böğürdü. Adamı içeri çekti. Sonra bu adam tekrar dövüldü. Ses kesildi. 4 gün sonra markete gidiyordum. 'Bu polisler neden geldi?' diye sordum. Sonra o olayı hatırladım. Balkonda Biri birini dövüyordu. Erkek koluna benzettim. Bunu polise de söyledim. Adamı görmedim. Tanımıyorum zaten. Kadın görmedim. Evin ışıkları kapalıydı zaten" dedi.

Çocuklar gözaltına alındı

Emniyet ekipleri stüdyoyaya gelerek 4 çocuğu ifadelerini almak üzere gözaltına aldı. Görgü şahidi Naime şüpheli, diğer kardeşler ise tanık sıfatıyla dinlenecek.

Muhabir: Deniz Dalgıç