Ezgi Sertel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1352. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

24 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu? 24 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Haftanın birincisi kim oldu?

28 yaşındaki Merve Demir Omar 2 yıllık evli.

Diyarbakırlı Merve Gelin matematik öğretmeni.

Merve Gelin'in karşılaması beğenilmedi.

Ezgi Sertel, Merve Gelin'e nevresim takımı hediye etti.

El yapımı muzlu dondurma eşliğinde soğuk kahve ikram eden Merve Gelin'in yavaşlığı gelinlerin eleştirisinden kaçamadı. Cam sunumu genel olarak beğenildi.

Spor bir tarza sahip olan Merve Gelin'in dekoratif objeleri eleştirildi. Perdeleri, lambaderi, dekoratif çiçekleri, sehpası gelinlerin eleştirisinden kaçamadı. Salon yorumu sırasında Merve ve Melisa gelin arasında tansiyon yükseldi.

Amerikan bir mutfağa sahip olan Merve Gelin'in mutfağına "rezalet" yorumu yapıldı.

Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu Makyaj artisti Alp Kavasoğlu'nun ölüm nedeni belli oldu

Haftanın ödüllü oyununda Merve Gelin 5 tane soğan doğradı.

Yatak odasında spor bir tarz tercih eden Merve Gelin'in odası "çocuk odası"na benzetildi. Gelen yorumlar karşısında sakinliğini koruyaman Merve Gelin odayı terk etti.

Diyarbakırlı Merve Gelin'in sunum masasındaki Suriye lezzetlerinin hazır olması eleştirildi. Yöresel bir tat olmayışı olumsuz yorumlanırken; masadaki eksikler ve uyumsuzluklar söylendi. Servis tabakları eleştirildi.

2 yıllık evli Merve Gelin'in çeyizi beğenilmedi.

Merve Gelin ve eşi ilişki testinden kalarak altını kaybetti.

Merve Gelin diğer gelinlerden toplam 10 puan aldı.

Kaynak: Haber Merkezi