Başak Dolunayı’nın Burçlara Etkisi: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Dolunay iş hayatınızda ustalık döneminizin başlayacağına işaret ediyor. Becerilerinizle görülmeye başlamanız, yeni güzel teklifler ve çevreden iltifatlar almanız mümkün. Birikim yapmayı düşünebilirsiniz. Maddi konularda muhasebe, araştırma yapabilirsiniz. Diyet veya spora başlamak için de kendinizi hazır ve nazır hissedebilirsiniz. Zorla güzellik olmayacağını unutmadan hareket etmeniz gerekebilir. Zorlamalar vakit kaybından öteye geçemeyebilir.

BOĞA: Elinize büyük kozların geçebileceği bu dolunayla şansınızı iyi değerlendirir ve fazla mükemmeliyetçi beklentiler içerisine girmezseniz büyük başarıların kapısı aralanabilir. Önemli bir romantik teklifle veya çekimle karşı karşıya kalabilirsiniz bu dolunayla. Arkadaşlarınızdan güzel davet ve hediyeler alabilirsiniz. Bir alanda adınızdan söz ettirmeniz muhtemel. Dikkat etmeniz gereken alan ise toplumsal ve bireysel egonun sağlıklı dengelenmesi olacak.

İKİZLER: Ailevi konulardan yana duygusal tatmine daha rahat erişebileceğiniz bu dolunay büyük yardımlaşma ve paylaşımların kapısını aralayabilir. Evinizin eksiklerini gidermeyi düşünebilir, ortaya yeni masraflar çıkarabilirsiniz. Yurt dışı bağlantılı bir iş sebebiyle taşınma konusu gündeme gelebilir. Dikkat etmeniz gereken noktalar ise saygınlığın hemen gelmeyeceği potansiyelinizin yavaş yavaş pişeceğini ve ortaya çıkacağını öğrenmek olacak.

YENGEÇ: Kardeşlerinizle sağlıklı ilişki kurabileceğiniz bu dolunayla yeni insanlar tanıyabilirsiniz. Yaptığınız planlar çarşıya uyabilir. Sosyal çevrenize karşı etik ve dürüst davranışlarınızın ödüllerini alabilirsiniz. Bir konuda dileğiniz yerine gelebilir. Mülakatlar ve sınavlara bir sıfır önde başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken konular dünya görüşünüzü baskın biçimde savunmadan karşınızdaki kişileri de anlamayı öğrenmek olacak.

ASLAN: Finansal gücünüz artabilir. Büyük bir mal satın almayı ve yatırımlarınızın hacmini büyütmeyi düşünebilirsiniz. Elinizdekilerin değerini şımarmadan bilmeniz iyi olabilir. Aksi takdirde kaçan balık büyük olabilir bu dolunayla. Terfi almak, daha iyi koşullarda işe geçmek ve yeni bir unvan kazanmanız adına etkili gelişmeler olabilir. Sınav yaratan konular ise maddi konularda tatmin istiyorsanız yalnızca kendinize güvenerek ilerlemeyi öğrenmek olacak.

İskeledeki demirliklere takılan kuşu, polis kurtardı İskeledeki demirliklere takılan kuşu, polis kurtardı

BAŞAK: Büyük bir kararın eşiğinde olabilirsiniz. Hayatınızda zorluk yaratan insanlardan ve koşullardan özgürleşebilirsiniz. Kalıcı ayrılıklar görülebilir. Herhangi bir konuda adalet terazisi dengeye oturmaya başlayabilir. Derin bilgilere ulaşmak isteyebilir ve insanlara karşı merakınızı gizli tutamayabilirsiniz. Yurt dışı, akademik konular, uluslararası konular ve sosyal medya çalışmaları başarı kazanmanıza yardımcı olabilir.

TERAZİ: Arkanızı kollamanız gereken zamanlardan geçebilirsiniz. Sermayenize ortak olan insanlar bulabilirsiniz. Miras, tazminat, nafaka, sigorta, prim kaynaklı sürpriz paralar elinize geçebilir. Birilerine sırlarınızı açmak isteyebilir, psikolojik kökenli problemler için terapiste gidebilirsiniz. Ağır masraflara girme riskiniz olduğu da gözüküyor. Her konuda ipin ucunu kaçırmamaya dikkat etmelisiniz. Operasyonlar sayesinde şifanızı tez bulabilirsiniz.

AKREP: İnsan bağlantılarınızı geliştirebilir, ekip çalışmalarına daha fazla katılım sağlayabilir, sosyal medyayı etkili kullanmak için yeni yöntemler geliştirebilirsiniz. Kariyeriniz maddi gücü beraberinde getirebilir. Politik davranışlar sergileyebilirsiniz. Güçlü işbirlikleri yolunuzu aydınlatabilir. Arkadaş olduğunuz biriyle ilişki/evlilik başlatabilir veya iş kurmayı düşünebilirsiniz. Sınav alanları ise çocuklar ve aşk hayatınızdaki sorumluluklar olabilir.

YAY: Belli bir mertebeye erişmeye, çıraklıktan ustalığa geçmeye başlayabilirsiniz. Terfi almanız veya daha iyi şartlarda yeni bir şirkete geçmeniz muhtemel. Kiminiz kendi işini kurmak için temeller atabilir. Dolunayla aile ve kariyer arasında kalabilirsiniz. Başarınıza engel olan insanlar üzerinizde yarattığı baskı daha çok hissedilebilir. Düzenli hayat, yeni beslenme programına geçmek için destekleyici olabilir. Kendinize yeni yardımcılar bulabilirsiniz.

OĞLAK: Önyargılarınız varsa kırabilir, bakış açınız değişebilir. Dolunayla daha önce kendinizi kastığınız konularda rahat davranışlar sergileyebilirsiniz. İçinizdeki gerçek yaratıcı potansiyelde böylelikle ortaya çıkabilir. Ortak dünya görüşüne sahip olduğunuz biriyle romantik ilişki başlatabilirsiniz. Tatil planları da başlayabilir. Doğayla iç içe olacağınız bir yere yolculuk planlayabilirsiniz. Sınav alanları ise verilen sözler, yapılan anlaşmalar olabilir.

KOVA: Travmaları iyileştirmeniz, fobileri yenmeniz, sırlarla yüzleşmeniz muhtemel bu dolunayla. Geçmişin yüklerinden kurtulabilirsiniz. Aile içi bolluk ve bereket görülebilir. Mirastan fayda görebilirsiniz. Evinizi satabilir, ihtiyaçlar için borca girebilir ve tadilata sokabilirsiniz. Aileniz büyüyebilir. Dikkat etmeniz gereken konular ise finansal yönetim problemleri, yetersizlik hissi, ağır ödemeler ve yatırımlarınız olabilir.

BALIK: İlişkilerde sınırlarınızı tekrardan belirlemeniz gerekebilir. Eleştirel ve zorba ortamlardan hemen kaçmak isteyebilirsiniz. Şiddetli tepkiler insanlarla aranızın açılmasına neden olabilir. İşiniz bağlantılı yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Beraberliğinizde aşama atlayabilir. Yaş farkı olan veya olgun tabiatlı insanlarla anlaşabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken noktalar ise ağırlığınızı ortaya koymak, ertelemeyi bırakmak ve daha çok sorumluluk almak.

Kaynak: Merkür Astroloji