Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 24 Nisan Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

23 Nisan Müge Anlı: Üvey anne olayı nedir? 23 Nisan Müge Anlı: Üvey anne olayı nedir?

Kübra, sevgilisine kaptırdığı parayı alabilecek mi?

22 yaşındaki Kübra Çakır, hastanede tanıştığı ve kendisini stajyer avukat olarak tanıtan Kadir Anılcan Şahintürk isimli şahıs tarafından 430 bin lira dolandırıldı. İddiaların odağındaki Kadir yayına bağlanarak, "Biz evlilik yoluna girdik ama olmadı. 270 bin lira kredi çektim. 25 bin lirasını ona ödedim. Ben sıkıntıda olduğumu söyledim. O da bana yardımcı olabileceğini söyledi. Abisinin hesabından kredi çekebileceğimizi söyledi. Kabul ediyorum. İnkar etmiyorum. Borç benimdir. Faiziyle beraber 430 bin lira. Ben emlak işiyle uğraşıyorum. Ben borcumu kabul ediyorum. Şu an İzmir'deyim. Borcumu kabul ediyorum" açıklamasında bulunmuştu.

Kadir Anılcan bugün Müge Anlı stüdyolarına gelerek, "Şu an kredi çekebilecek durumda değilim. Ama senet imzalayabilirim ve aydan aya ödeyebilirim" diye konuştu. Borcunu ödeme sözü veren Kadir Anılcan canlı yayında senet imzaladı.

8 yaşındaki kız devlet himayesine alındı

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Umut Bey, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü ve Mustafa ve üvey annesinin 10 aydır birlikte olduğunu iddia etmişti. İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve oğlu Mustafa aralarındaki ilişkiyi doğruladı. Müge Anlı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yayınlarını ihbar kabul ettiğini belirterek, "Aile Bakanlığı, 8 yaşındaki kızımız Melodi için çalışma başlattı ve bir ekip yönlendirdi. Çocuğu kurtaralım. Yaşanan durumu çocuk biliyormuş. Bu ilerleyen yaşlarda kızıma büyük travmalar yaratacaktır. Bunu uzmanlar daha net açıklayacaktır. 8 yaşındaki çocuk bu çarpık ilişkiler içinde büyümemeli" açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal Hizmetler yetkilileri küçük çocukla, anne ve babasıyla görüştü. 8 yaşındaki çocuk devlet himayesine alındı. Gerekli incelemelerin ardından velayetin babaya verilip verilmeyeceği netleşecek.

Tuğçe'nin babası Selahattin Bey yayına bağlanarak, "Ben Tuğçe'yi çocuğu babasına vermesi konusunda ikna ettim. Tuğçe çocuğu babasına verecek. Ben kızımın yaptığını tasvip etmiyorum. Ben Umut'un yanındayım. Kızıma yalvardım. 'Tamam kızımı babasına vereceğim' dedi." ifadelerini kullandı.

Umut Bey'in kız kardeşi, Tuğçe'ye seslenerek; "Alçaklara kar yağdı üşümedin mi? Sen bu işin sonunu düşünmedin mi?" diye sordu. Tuğçe yayına bağlanarak, "Kızımı öyle giderken görünce çok üzüldüm. Öfkeyle babası çocuğumuza zarar verecek dedim. Umut çocuğuna zarar verecek bir adam değil. Umut kızına çok düşkün bir baba. Benim dünden beri gözüme uyku girmedi. Çocuğumla ilgili böyle bir sorun yaşayacağımı düşünmemiştim" dedi. 

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Muhabir: Deniz Dalgıç