Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 24 Mayıs Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu? 23 Mayıs Müge Anlı: 24 yıl önce evlatlık verilen Özge Zehra bulundu mu?

Demet Özdemir, Müge Anlı stüdyolarında

Oyuncu Demet Özdemir, Müge Anlı'ya katıldı. Programı büyük bir ilgiyle takip ettiğini söyleyen Demet Özdemir, tekerlekli sandalye bağışında bulundu.

Demet Özdemir-8

Ayten Akyol'u dolandıran Yaşar Bakır bulundu

Ayten Akyol'u evlilik vaadiyle dolandıran bakıcısı Yaşar Bakır, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Müge Anlı, Ayten Hanım'a "Yaşar seni götürmeye geldi" dedi. Ayten ise, "Yine kandırmaya gelmiş. Ben onunla gitmem" diye konuştu.

Necati ve Çiçek çiftinin 24 yıllık evlat hasreti bitecek mi?

Necati ve Çiçek Akasu çifti 24 yıl önce evlatlık verdiği 9. çocuklarını aramak için Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Özge'nin çok tepkili olduğunu söyleyen Müge Anlı, "Özge, 'O kadar çocuğa bakmışlar. Ben mi fazla gelmişim?' dedi. Özge'yi büyüten annesi, 'Özge biraz düşünsün. Eğer kardeşleriyle görüşmek isterse görüştürürüm' dedi" ifadelerini kullandı.  

Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti Sevgi Katkıcı’nın da Metin Akpınar’ın kızı olduğu kesinleşti

Selin Öztürk'ten haber yok

22 yaşındaki Selin Öztürk'ten 39 gündür haber alınamıyor. Selin Öztürk'ün evli ve eşinin cezaevinde olduğu öğrenildi. Selin'in annesi Yeliz Karalar, kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Yeliz Hanım, kızının kaybından oğlu Furkan'ı ve eski eşini sorumlu tuttu. Yeliz Hanım ve eski kocası canlı yayında yüzleşti. Furkan Bey annesinin döşeme dükkanı üzerinden yaptığı dolandırıcılık ile ilgili bir kişinin attığı mesajı gösterdi. Yeliz Hanım dolandırıcılık iddialarını reddetti. Furkan, "İnşallah Selin'i bulursunuz. Ben mi yoksa annem mi haklı anlaşılır" dedi.

Selin Öztürk-1

Zeliha Kaman oğlunu arıyor

76 yaşındaki Zeliha Kaman, Bursa’dan oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. 22 gündür kayıp olan 46 yaşındaki Bülent Dalgın, ‘uzun ekmek yerine baget ekmek’ aldığı gerekçesiyle evden çıkmış ve kendisinden bir daha haber alınamamış. Annesi, oğluna seslenerek geri dönmesini istedi.

Zeliha Kaman Bülent Dalgın

Muhabir: Deniz Dalgıç