Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 23 Şubat Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Şubat Müge Anlı: İlişkiler ağı içinde kaybolan Gamze Gündoğdu hayatta mı? Birsen Sarıçiçek kocasına dönecek mi? 22 Şubat Müge Anlı: İlişkiler ağı içinde kaybolan Gamze Gündoğdu hayatta mı? Birsen Sarıçiçek kocasına dönecek mi?

Gamze Gündoğdu yaşıyor mu?

Ordu'nun Gölköy ilçesinde 2004 yılında kaybolan kızları Gamze Gündoğdu'yu bulmak için Yasemin ve Ömer Gündoğdu çifti, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Gamze'nin amcası Muharrem'in eşi olan Gülbani'nin küçük kızın kaybıyla bir ilgisinin olabileceği iddia edildi. Gülbani'nin Mecit Yıldırım ile yasak bir ilişki yaşadığı öğrenildi. Gamze Gündoğdu ilişkiler ağı içinde mi kayboldu? İddiaların odağındaki isimler haklarındaki tüm iddiaları reddetti.

Gamze Gündoğdu-1

Birsen Sarıçiçek kocasına döndü

Birsen Sarıçiçek, 10 Şubat'tan bu yana kayıptı. Birsen Hanım'ın eşi Ali Bey, eşinin eski sevgilisi Mahmut Babat tarafından kaçırıldığını iddia ediyordu. 3 çocukları olduğunu söyleyen Ali Bey, "3 çocuğumun annesini eski sevgilisi kaçırdı. Biz birbirimizi pisliğim, öküzüm diye severdik. Ben ona hep destek oldum. Kol kanat gerdim. Eşim çok saf. Eski sevgilisinin onu kaçırdığını düşünüyorum. Engelli çocuğumuzun maaşıyla ortadan kayboldu. Bulmak istiyorum. En büyük çocuğum engelli, özürlü, kaçıran kişi çok tecrübeli. Eşim çok saf. Adam bunu meslek haline getirmiş. 3 tane çocuğumuz var. Mahmut eşimi kör etmiş. Bir hayvan bile çocuklarını bırakıp gitmez. Gidecek yerim yok Müge Hanım. Size sığındım. Dengesizin biri çıkıyor. Yuvamı yıkıyor" demişti. Birsen yayına bağlanarak, "Hakkımda söylenenlerin tamamı yalan. Ben eşimle ailemin baskısıyla evlendim. Onunlayken sevgilim vardı. Evliyken sevgilimle de birlikteydim" açıklamasında bulunmuştu.

Birsen Sarıçiçek canlı yayına geldi. Babasına ve eşine sarılmayı reddeden Birsen Sarıçiçek, ailesiyle yüzleşti. Birsen, "Ben Ali'yle yapamıyorum. Aklım yüreğim Mahmut'ta" dedi. Mahmut Bey yayına bağlanarak, "Birsen biz yanlış bir yoldayız. Seni istemiyorum" diye konuştu. Birsen ise sevgilisi Mahmut'un açıklamaları karşısında sinirlenerek, "Ben bir yere gitmiyorum. Babamı da kocamı da istemiyorum" ifadelerini kullandı. Birsen yayının ardından kocasına dönmek istediğine karar verdiğini açıkladı.

21 yaşındaki Melisa bulundu

21 yaşındaki Melisa Amasya Suluova'dan kayboldu. 17 gündür haber alınamayan Melisa'nın Mustafa isimli bir takıntılı sevgilisi olduğu ve Mustafa tarafından alınkonduğundan şüpheleniliyordu. Melisa, Müge Anlı'nın yayının ardından bulundu. Ankara'da kendisine yeni bir hayat kurduğunu söyleyen Melisa, ailesine dönmek istemediğini açıkladı. Mustafa ise yayına bağlanarak, "Hakkımda söylenenler gerçeği yansıtmıyor" açıklamasında bulundu.

Fatma Çakır ve oğlu kayıp

25 yaşındaki Fatma Çakır, 4 yaşındaki oğlu ile birlikte 18 Şubat'ta İstanbul Küçükçekmece'deki evinden kaçtı. Kendisini aramak için annesi ve kocası Müge Anlı stüdyolarına geldi. Eşi Fatma Çakır ve oğlu Abdulkadir Çakır'ı arayan korkulu eş Ersin Çakır kamera kayıtlarında bir adamı gördüğünü söyledi. Ersin Çakır, Fatma'nın son dönemlerde cin gibi şeylere kafayı taktığını iddia attı. Ersin, "Fatma'nın bazı hatalarını yakaladım ama çocuğum için katlandım. Annesiz büyümesini istemedim. Fatma'nın başka bir hattı olduğunu öğrendim. Çocuğumu benden ayırmasın. Çocuğumu bana bulun. O bensiz yapamaz" dedi.

Fatma Çakır

Birol Ekici kimdir? Birol Ekici kimdir?

Hatice Nur Yıldız bulundu mu?

15 yaşındaki Hatice Nur Yıldız'ın 7 Şubat Çarşamba günü Adana İmamoğlu'ndan kayboldu. Hatice'nin evli 50 yaşında 10 çocuklu adam tarafından kaçırıldığı iddia ediliyordu. Hatice'nin annesi "Kocamın benim için 'yanıma yakışmıyor' dediğini duydum. O yüzden ayrıldım" dedi. Eski eş Ramazan Bey stüdyoyaya geldi, "Ben öyle bir şey demedim. 3 yıldır ayrıyız. Söylesem söylerdim" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Deniz Dalgıç