Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı Yeni dijital film platformu CAM erişime açıldı

Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor All Star'da dün gece iletişim ödülü heyecanı yaşandı. İletişim ödülü öncesi Murat Ceylan, kazanan takımın ailelerinden gelen görüntülü mesajları izleyebileceğini söyledi. İletişim ödülü dün gece ilk olarak avantaj mücadelesi yaşandı. Nefes kesen mücadelenin finalinde Atakan-Ogeday karşılaşmasında kıran kırana yarış ekranlara geldi. Atışlarda Ogeday'ın aldığı sayı ile mavi takım 8-4'lük skorla iletişim oyununda ilk turu kazandı.

İletişim oyununun ikinci turunda erkekler mücadelesi yaşandı. Kırmızı takımın seçmeye başladığı oyunda yarışmacılar kazanmak için canını dişine taktı. Güç, denge ve atışların yer aldığı parkurun finalinde Özgür-Yasin karşılaşması yaşandı. Özgür'ün sayısı ile 7-5'lik skorla ikinci turu kırmızı takım kazandı.

1-1'lik eşitlik olmasından dolayı oyun bu kez en iyiler mücadelesine kaldı. Üçüncü turda iki kadın iki kadın yarışmacı parkura çıktı. En iyiler etabında kırmızı takımdan Batuhan-Atakan eşleşmesi kazananı belirledi. Finalde Atakan'ın sayısı ile en iyileri kırmızı takım 2-0 kazandı. Böylece kırmızı takım iletişim ödülünü elde etti.

Öte yandan Oyun sırasında korkutan sakatlık da meydana geldi. Atışını yapan Damla Can oyundan sonra dizini vurduğunu söyledi. Acı çektiği görülen Damla'ya doktor müdahalesi yapıldı. Başarılı yarışmacının sağlık durumunun iyi olduğu anlaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi