Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 23 Nisan Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

22 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu'nun bilmediği bir abisi mi var? Erol Bey bulundu mu? 22 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu'nun bilmediği bir abisi mi var? Erol Bey bulundu mu?

Öz oğlu ve ikinci eşi tarafından ihanete uğrayan Umut Yetik kızına kavuşacak mı?

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Umut Bey, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Mustafa ve üvey annesinin 10 aydır birlikte olduğu iddia edildi.

İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve oğlu Mustafa yayına bağlanarak, aralarındaki ilişkiyi doğruladı. Umut Bey ise durum karşısındaki öfkesini ve üzüntüyü gizleyemedi. Umut Bey, kızı Melodi Naz'ın o annenin yanında kalmasını istemediğini ifade ederek, "Kızımı bana getir. Çocuğumu bana getir" dedi. Müge Anlı, Umut Bey'e kızı Melodi'nin stüdyoda olduğunun müjdesini verdi.

Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu Nazlı Sabancı'dan 'çekirdek aile' pozu

İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe ve Mustafa, Müge Anlı stüdyolarına Umut Bey ile yüzleşmeye geldi. Tuğçe, "Ben kızıma zarar vermesinden korktuğum için onu uzak tutuyordum. Yoksa kızımı göstermeme gibi bir durum yok. Ben Umut'un başına gelen olaylardan sorumlu değilim" dedi. Mustafa Yetik yayına gelerek, "Ben hiçbir zaman kendisine anne demedim. Babamı üzdüğüm için pişmanım ama onu seviyordum ve başka çaremiz yoktu" diye konuştu.

"Aile Bakanlığı 8 yaşındaki çocuk için devreye girdi"

Müge Anlı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yayınlarını ihbar kabul ettiğini belirterek, "Aile Bakanlığı, 8 yaşındaki kızımız Melodi için çalışma başlattı ve bir ekip yönlendirdi. Çocuğu kurtaralım. Yaşanan durumu çocuk biliyormuş. Bu ilerleyen yaşlarda kızıma büyük travmalar yaratacaktır. Bunu uzmanlar daha net açıklayacaktır. 8 yaşındaki çocuk bu çarpık ilişkiler içinde büyümemeli" ifadelerini kullandı.

Umut Yetik Tuğçe Mustafa

Belemir Uysal bulundu

18 yaşındaki üniversite öğrencisi Belemir Uysal 34 gündür kayıptı. Üniversiteden kaydını sildirip kayıplara karışan Belemir'in Bursa'dan Kütahya'ya gitmek için yola çıktığı ve bir daha haber alınamadığı öğrenilmişti. Aile, kızlarının hayatından endişeleniyordu.

Müge Anlı bugün üzüntülü anne ve babaya kızlarının kaybının 38. gününde bulunduğunun müjdesini verdi. Yayına bağlanan Belemir, "Ben konuşmak istemiyorum. Ben anne ve babamla görüşmek istemiyorum" dedi. Ailesi ise kızlarının baskı ve tehdit altında olduğundan şüphelendiklerini açıklamıştı. 

22 yaşındaki Kübra dolandırıldı

22 yaşındaki Kübra Çakır, hastanede tanıştığı Kadir Anılcan Şahintürk isimli şahıs tarafından 430 bin lira dolandırıldı. Zor günlerinde tanışıp inandı. Güvendiği sevgilisi kendisini zor durumda bıraktı. Şiddet gördü... Henüz 22 yaşında olan Kübra Çakır, kendisini stajyer avukat olarak tanıtan sevgilisi tarafından dolandırıldığını açıkladı. Kübra, "550 bin liraya kadar dolandırıldım. 2022'de hastanede tanıştım. Avukat arıyordum. Kendisini stajyer avukat olarak tanıttı. Bu sürede hep konuştuk ve ilişkimiz başladı. Telefonumdan zorla 430 bin lira kredi çekti. Telefonu sattığından ve paralardan haberim yoktu. Beni sevdiğini sandım. Ona inandım. Güvendim. Ben ona sevgili gözüyle bakarken onun tek derdi paraymış. Sonra olayı aileme anlattım. Evden kaçmak zorunda kaldım. Ona sığındım. Beni dövdü. Telefonunu karıştırırken onun dolandırıcı olduğunu öğrendim. İcra ile baş edemiyorum. Aldığım maaş 17 bin. Ödemem gereken aylık kredi 30 bin. Kredi 1 ay içinde taksit taksit çekildi. Ben bu olayı ilk öğrendiğimde Leyla ablama söyledim. Beni sürekli abimle tehdit etti" dedi.

"Borcumu kabul ediyorum. Gereken neyse yapacağım"

İddiaların odağındaki Kadir yayına bağlanarak, "Biz evlilik yoluna girdik ama olmadı. 270 bin lira kredi çektim. 25 bin lirasını ona ödedim. Ben sıkıntıda olduğumu söyledim. O da bana yardımcı olabileceğini söyledi. Abisinin hesabından kredi çekebileceğimizi söyledi. Kabul ediyorum. İnkar etmiyorum. Borç benimdir. Faiziyle beraber 430 bin lira. Ben icra dosyasını istedim. Taksitlendirme yapıp ödemeyi kabul ettim. Annesinin hesabındaki parayı da gönderdi bana. Ben onu o zamanki altın kuruna göre hesapladım ve ödeyeceğimi söyledim. Ben emlak işiyle uğraşıyorum. İhtiyaçlarımın bir kısmı karşılandı ama bir kısmını da tek başıma değil birlikte ödeyeceğiz. Ben borcumu kabul ediyorum. Senet yapacağımı söyledim. Ben şu an İzmir'deyim. Ben borcumu kabul ediyorum. Bunu zaten denedik ama yapamadık. Yapabilirsek yaparız. Biz bayramdan 1 hafta öncesine kadar el ele kolkolaydık" ifadelerini kullandı.

Kübra Çakır

2 çocuk annesine 1 yıldır ulaşılamıyor

İzmir'de yaşayan 2 çocuk annesi 39 yaşındaki Duygu Yılmaz'dan 1 yıldır haber alınamıyor. Ailesi kızlarının kaybolmadan önce Tolga isimli sevgilisinden şiddet gördüğünü söyledi. Duygu'nun arkadaşına "Sevgilim bir gün beni ödlürecek" dediği iddia edildi. Acılı anne Müge Anlı'ya, "Lütfen kızımı bulun. Hayatından endişeleniyorum. Kızımdan 2023 Nisan ayından beri haber alamıyorum" dedi.

Duygu Ylmaz

Muhabir: Deniz Dalgıç