Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki, 23 Kasım Perşembe 484. bölümde neler oldu?

Sercan Orhan kimdir?

Dördüncü gün yarışmacısı; Sercan Orhan, 28 yaşında. Bir çocuk babası olan Orhan, aslen Mardinli. Bir fabrikada her gün 200 kişiye yemek yapıyor.

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Sercan Orhan’ın menüsü

Düğün çorbası

Tavuklu haşlama içli köfte

Ispanaklı çanak köfte

Gavurdağ salatası

Kremşanti eşliğinde badem dolgulu vişneli elma tatlısı

Yarışmacılar Sercan Orhan’ın masasını yorumladı

İlk gün yarışmacısı; İrem Yaray, “Ben beğendim. Gayet uyumlu tam benim sevdiğim renkler” diye konuştu.

İkinci gün yarışmacısı; Furkan Mücahit Aslan, “Renk uyumu yok ya. Tabaklarla runer falan hiç uymamış” dedi.

Beşinci gün yarışmacısı; Nalan Toprak, “Burada masa diye bir şey yok. Çiçekten ziyade ben yine bu peçetelerin üzerindeki süslemelerine takılacağım. Kuş yok ama bu seferde çiçeği solmuş yana bakıyor. Ben dik bekliyorum bu çiçekleri. Benim göz zevkime uymuyor” ifadelerini kullandı.

Haftanın dördüncü gün yarışmacısı Sercan Orhan’ın menüsü beğenildi mi?

İlk gün yarışmacısı; İrem Yaray, “Ana yemeğin yanına keşke bir şey daha ekleseydi. Ana yemek daha iddialı olabilirdi. Mesela içli köfte ince olacak mı, dağılacak mı?” ifadelerini kullandı.

İkinci gün yarışmacısı Furkan Mücahit Aslan, “Menü çok iddiasız. Sadece ana yemekte köfte var. Karnımız bile doymayacak. Yanına bir şey bile koymamış. Benim ana yemeğime laf edildi. Üç dört çeşit ürün vardı orada. Şu an da sadece köfte getirilecek.

Üçüncü gün yarışmacısı; Çağla Pınar Demirkaya, “Ben çorbayı muazzam yağlı buldum kesinlikle. Hiç beğenmedim lezzeti aşırı yağlı geldi bana. Şu an damağımda bir yağ tabakası hissi var. Hiç abartmıyorum” ifadelerini kullandı.

Furkan Mücahit Arslan, “Ben Çağla hanıma katılmıyorum. Ben sadece kıvamına takıldım. Yoğun geldi. Ağzıma bir kaşık kuzu geliyor. Bu kadar yoğun olmaz. Bu et çorbası değil. Düğün çorbası” dedi.

İrem Yaray, Çorba benim çok hoşuma gitti. Ben yöresel lezzetleri daha çok seviyorum. Benim damak tadıma daha uygun. Sadece kuzu bir tık daha az olabilirdi. Onun dışında ben çok beğendim” diye konuştu.

Nalan Toprak, “Ben çok beğendim. Dünyanın sekizinci harikası falan olabilir. Gerçekten çok beğendim. Kuzu sevmeme rağmen şu damama bıraktığı hissiyat o kadar güzel geldi ki. Çok sevdim, bayıldım. Çağla hanım kendi günü geçtiği için kendi gününe oynuyordu zaten” ifadelerini kullandı.

Editör: Sümeyye Aksu