Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1173. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

22 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Kardelen Gelin’in evi nasıl yorumlar aldı? 22 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Kardelen Gelin’in evi nasıl yorumlar aldı?

30 yaşındaki Neriman Çakır 1 yıllık evli. Sinoplu Neriman Gelin grafiker.

Eşinin Malatyalı olduğunu söyleyen Neriman Gelin, gelinleri kapıda kayısı ile karşıladı.

Gelinlere sürpriz hazırlayan Neriman Gelin, karikatürlerden oluşan bir tabloyu duvara astı.

Aslı Hanım, Neriman Gelin’e porselen tabak seti hediye etti.

Salep ikram eden Neriman Gelin’in sunumu kafe konseptine benzetildi.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Bohem tarz yakalamaya çalışan Neriman Gelin’in salonunun duvarında kullandığı çerçeveler eleştirilirken, aksesuarlar eleştirildi. Mutfağındaki detaylar beğenilmedi.

Haftanın ödüllü oyununda Neriman Gelin toplam 3 ceviz kırdı.

Yatak odasında gelinleri sürprizle karşılayan Neriman Gelin, kendi yöresine ait olan kınalığı giydi. Yatak odasında açık tonlar tercih eden Neriman Gelin’in perdeleri, tabloları, avizesi, organizeri beğenilmedi.

Çeyizinde kendi el emeklerini sergileyen Neriman Gelin’e “Çeyizinde eski parçalar var” yorumu yapıldı.

17 çeşit ikram eden Neriman Gelin’in sunum masasında kullandığı tabaklar ve bardaklar uyumsuz olarak değerlendirildi. Sinop mantısının cevizsiz olması eleştirildi.

Neriman Gelin ve eşi Fatih Bey ilişki testinde tüm soruları bilerek altını kazandı.

Neriman Gelin diğer gelinlerden toplamda 8 puan aldı.

Editör: Deniz Dalgıç