Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı Mehmet Ali Erbil'den 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'a öpüşme yasağı

Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 22 Şubat Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

21 Şubat Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde sıcak gelişme, Gamze Gündoğdu bulundu mu? 21 Şubat Müge Anlı: Mehmet Ali Özdemir cinayetinde sıcak gelişme, Gamze Gündoğdu bulundu mu?

Gamze Gündoğdu hayatta mı?

19 yıl önce evinin önünde oynarken ortadan kaybolan Gamze Gündoğdu kaçırıldı mı? İlişkiler ağı içinde kaybolan Gamze hayatta mı? 2 yaşında kaybolan Gamze’den en ufak bir ize henüz rastlanmadı. Gamze'nin annesi bugün Gamze'yi kapı önünde oynarken gördüğünü söyledi.

Birsen Sarıçiçek kocasına dönecek mi?

Birsen Sarıçiçek, 10 Şubat'tan bu yana kayıptı. Birsen Hanım'ın eşi Ali Bey, eşinin eski sevgilisi Mahmut Babat tarafından kaçırıldığını iddia ediyordu. 3 çocukları olduğunu söyleyen Ali Bey, "3 çocuğumun annesini eski sevgilisi kaçırdı. Biz birbirimizi pisliğim, öküzüm diye severdik. Ben ona hep destek oldum. Kol kanat gerdim. Eşim çok saf. Eski sevgilisinin onu kaçırdığını düşünüyorum. Engelli çocuğumuzun maaşıyla ortadan kayboldu. Bulmak istiyorum. En büyük çocuğum engelli, özürlü, kaçıran kişi çok tecrübeli. Eşim çok saf. Adam bunu meslek haline getirmiş. 3 tane çocuğumuz var. Mahmut eşimi kör etmiş. Bir hayvan bile çocuklarını bırakıp gitmez. Gidecek yerim yok Müge Hanım. Size sığındım. Dengesizin biri çıkıyor. Yuvamı yıkıyor" demişti. Birsen yayına bağlanarak, "Hakkımda söylenenlerin tamamı yalan. Ben eşimle ailemin baskısıyla evlendim. Onunlayken sevgilim vardı. Evliyken sevgilimle de birlikteydim" açıklamasında bulunmuştu.

Birsen Sarıçiçek canlı yayına geldi. Babasına ve eşine sarılmayı reddeden Birsen Sarıçiçek, ailesiyle yüzleşti.  Birsen, "Ben Ali'yle yapamıyorum. Aklım yüreğim Mahmut'ta" dedi. Mahmut Bey yayına bağlanarak, "Birsen biz yanlış bir yoldayız. Seni istemiyorum" diye konuştu. Birsen ise sevgilisi Mahmut'un açıklamaları karşısında sinirlenerek, "Ben bir yere gitmiyorum. Babamı da kocamı da istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Hatice Nur Yıldız kayıp

15 yaşındaki Hatice Nur Yıldız'ın Adana'dan kayboldu. Hatice'nin evli 50 yaşında 10 çocuklu adam tarafından kaçırıldığı iddia ediliyor.

Hatice Nur Yıldız

Üniversite öğrencisi Melisa kayıp

21 yaşındaki Melisa Amasya Suluova'dan kayboldu. 17 gündür haber alınamayan Melisa'nın Mustafa isimli bir takıntılı sevgilisi olduğu ve Mustafa tarafından alınkonduğundan şüpheleniliyor. 

Kaynak: Deniz Dalgıç