Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 22 Ocak Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Ocak Müge Anlı: Gökhan Tombak’ın katili kim? Emrah gerçekleri saklıyor mu? 19 Ocak Müge Anlı: Gökhan Tombak’ın katili kim? Emrah gerçekleri saklıyor mu?

Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı Gülsen Tuncer, Altın Portakal'a Filistin şalıyla katıldı

Ahsen Nur’un diğer kardeşlerini buldu mu?

Biyolojik ailesini aramak için Müge Anlı'ya gelen Ahsen Nur Yıldırım, babasının bile hatırlamakta zorlandığı kardeşlerini bulabilecek mi?

Her gün yeni bir kardeşi olduğunu öğrenen Ahsen Nur, sinirlenerek babasına tepki gösterdi. Ahsen Nur, "Sen o zaman ne yediğini de bilmiyorsundur. Her gün yeni bir kardeş çıkıyor. Artık doğruları söylemesini bekliyorum. Bıktım. Sinirleniyorum" dedi.

Gökhan Tombak'ı kim neden öldürdü?

1 Aralık 2022 gecesi Bucak'taki bir eğlence mekanından ayrılan muhtar azası Gökhan Tombak, evine gitmeyi planlarken kendisine doğrultulan av tüfeğinin hedefi olmaktan kurtulamadı. Peki Gökhan Tombak'ı kim neden öldürdü? Gökhan Tombak'ın şüpheli cinayeti araştırılıyor.  Eşi Asuman Tombak eşinin ölümüne dair ne biliyor?

Ali Diken aranıyor

32 yaşındaki Ali Diken 20 Aralık 2023 Çarşamba günü Antalya'dan motosikleti ile birlikte kayboldu. Kendisinden 34 gündür haber alınamayan Ali Diken'in ailesi Müge Anlı'ya başvurdu.

En son bir akaryakıt istasyonunda görüntülenen Ali'nin kaybolduğu gün telefonunu Mustafa isimli bir şahsın açtığı belirtiliyor.

Kaynak: Deniz Dalgıç