Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 22 Nisan Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu'nun annesi suskunluğunu bozacak mı? 19 Nisan Müge Anlı: Duygu Nebioğlu'nun annesi suskunluğunu bozacak mı?

Nazlı Güllü bulundu

9 Mart'ta kaybolan 24 yaşındaki Nazlı Güllü bulundu. Müge Anlı 2 çocuk annesi Nazlı'nın bulunduğunun müjdesini verdi. Nazlı, "Kendi rızamla ayrıldım. İki çocuğum kendi yanımda. Annem bana kendi anneliğimi yaptırmıyordu. Çocuklarımı tek başıma büyütmek istedim. Annemle görüşmek istemiyorum" dedi.

Gönül Dağı 143. bölümde neler oldu: Gönül Dağı 143. bölüm izle Gönül Dağı 143. bölümde neler oldu: Gönül Dağı 143. bölüm izle

Sevgi Kemerkaya bulundu 

İzmir'den kaybolan Sevgi Kemerkaya da bulundu. Sevgi'nin ailesini endişelendiren konuşmalar yaptığını açıklayan Müge Anlı, "34 yaşındaki Sevgi bekar olduğunu ve çocuğu olmadığını belirtiyor. Bu konuşma benim hoşuma gitmedi" diye konuştu.

Erol Bey bulundu mu?

Müge Anlı, Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğu ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı'nın kızıyla görüşmek istemediğini belirtmişti. Müge Anlı, programda bahsi geçen ve Suphiye Orancı'nın gençlik aşkı olduğu iddia edilen Erol Bey'e ulaştı. Erol Bey'in evli ve İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. Müge Anlı'nın ekibine konuşan Erol Bey, "Suphiye ile tanışıklığımız vardı ama bizim aramızda herhangi bir ilişki yaşanmadı. Bizim bir erkek çocğumuz yok. Anneleriyle herhangi bir ilişkim olmadı. İstiyorlarsa bana da dava açabilirler. Bir talep gelirse buradayım. Sizin adaletinize güveniyorum" dedi. Duygu Nebioğlu, Antalya'ya geri döndü. 

Esma Yığman kayıp

17 yaşındaki Esra Yığman'dan 8 gündür haber alınamıyor. Samsun'dan kaybolan Esra'nın en son Amasya Merzifon'da bir dinlenme tesisinde çorapla yürüdüğü görüldü. Ayakkabısız dolaştığı öğrenilen Esra'nın ailesi kızlarının hayatından endişeleniyor.

Esra Yığman

Belemir Uysal kayıp

18 yaşındaki üniversite öğrencisi Belemir Uysal kayıp. Belemir'in en son Bursa'dan Kütahya'ya gitmek için yola çıktığı ve 34 gündür haber alınamadığı öğrenildi. Ailesi kızlarının hayatından endişeleniyor.

Belemir Uysal 

Umut Yetik kızı Melodi Naz'ı arıyor

Umut Yetik 8 yaşındaki kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Umut Bey'in 2 kez evlendiği öğrenildi. Umut Bey, kağıt üstünde boşandığı ikinci eşinin, ilk evliliğinden olan oğlu Mustafa ile kaçtığı ve yanlarında 8 yaşındaki kızları Melodi Naz'ı götürdüğünü söyledi. Mustafa ve üvey annesinin 10 aydır birlikte olduğu iddia edildi. 

Üzüntüsünü gizleyemeyen Umut Bey, "Benim zoruma giden karımın yaptığı değil. Sevgisi, aşkı, ilgisi bitmiştir. Biz zaten kağıt üzerinde boşanmışız. Defolsun gitsin. Benim asıl üzüldüğüm konu; Bir evlat bir babaya nasıl bunu yapabilir? Ben acilen kızımın velayetinin bana verilmesini istiyorum. İnsan içine çıkacak yüzleri yok. Ben aç, sokakta bırakmadım. Namusuna zeval getirmedim. Eğer benim bir kötülüğümü gören varsa söylesin. Bunlar benim için öldü. Benim için tek önemli şey kızım. En son aramaya mecbur kaldım. Bu çocuk okula gidemiyor. 20 gündür sesini bile duyamadım. Türlü türlü yalanlar söylüyorlar. Biz Belçika'ya kaçtık diyorlar. Bu iki sapık, hasta ruhlu insanın yanında kızımın bir dakika dahi durmasını istemiyorum" dedi. Umut Bey, "Ben evlendiğimde oğlum Mustafa 9 yaşındaydı. Biz hep birlikte yaşadık. Rahmetli eşimden 2, bundan 1 çocuğum var. 19 yaşındaki oğlum 29 yaşındaki üvey annesi ile kaçtı" diye konuştu.

Umut Yetik

İddiaların odağındaki ikinci eş Tuğçe yayına bağlanarak, "Mustafa ile ilişkimiz doğru. Söz konusu olay doğrudur. Daha önce şiddet uyguladı" dedi. Umut Bey, sinir krizi geçirerek, "Size verdiğim emekler haram zıkkım olsun. 9 yıl sana baktım. Şiddet yok. Yalan söyleniyor. Tek derdim kızım. Onu getir. Allah belanı versin" ifadelerini kullandı.

Mustafa yayına bağlanarak, "Ben Tuğçe'yle birlikte olduğum için hiç pişman değilim. Çok fazla yaşansın böyle olaylar. Ben yaptığımdan pişman değilim. Babama karşı bir üzüntü hissediyorum ama böyle olması gerekiyordu. Yoksa hiçbir birlikteliğimiz olamazdı. Ben de her şeyi düşündüm ama kararımdan vazgeçmeyeceğim. Ben çok küçükken anne ve babam ayrıldı. Ben babaannemle yaşıyordum. Babam evlendikten sonra 2-3 yıl onlarla yaşamışımdır" dedi.

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor

Hüseyin Bulkaz’dan 9 aydır haber alınamıyor. Hüseyin Bulkaz, 6 Temmuz 2023'ten bu yana kayıp. Uşak’tan şüpheli şekilde kaybolan Hüseyin Bulkaz’ın öldürüldüğü düşünülüyor. Gelin Tuğba babasından şüphe duyuyor. Tuğba Hanım, “Babam Tamer Karakurt eşimle evlenmemi hiç istemedi. Babam kindar, takıntılı, kötü bir insan. Ben Norveç’teydim. O arada babam kesin eşimin başına bir iş getirdi” açıklamasında bulundu.

İddiaların odağındaki kayınpeder Tamer Karakurt yayına bağlanarak, "Hüseyin 13 yaşındaki kızımı kaçırmıştı. Hüseyin yasaklı madde kullanıyordu. Bu senin kızını her yere götürür dediler. Ben Hüseyin'in kaybından 35 gün önce bu maddeyi kullandığı için benden uzak dur demiştim" diye konuştu. Kayınpeder Tamer Karakurt'un "Öyle bir yere gömdüm ki kimse bulamaz" dediği iddia edildi. Tamer Bey hakkındaki iddiaları reddetti.

Muhabir: Deniz Dalgıç