Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni sezon heyecanı devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16:00’da ekranlara gelen bölümleriyle merak ediliyor. Peki, 22 Kasım Çarşamba 483. bölümde neler oldu?

Çağla Pınar Demirkaya kimdir?

Üçüncü gün yarışmacısı; Çağla Pınar Demirkaya, 36 yapında. Bekar ve aslen Artvinli. Sakin ve sessiz.

Haftanın üçüncü gün yarışmacısı Çağla Pınar Demirkaya’nın menüsü

Kağıtta levrek plato

Kaşarlı mantar

İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

Baby patates

Kereviz salatası

Mücver

Cevizli roka salatası

İrmik helvası

Yarışmacılar Çağla Pınar Demirkaya’nın masasını yorumladı

İlk gün yarışmacısı İrem Yaray, “Masada hiç özen yok Zuhal Hanım. Üç tane nar konulmuş başka hiçbir şey yok. Konulmasa daha iyimmiş. Bir şey konulmuş olsun diye konulmuş. Genel olarak bu haftanın en kötü masasıydı bence düzen olarak. Ben beğenmedim” diye konuştu.

İkinci gün yarışmacısı; Furkan Mücahit Aslan, “Masa düzeni güzel ama kurulum yanlış. Çatal bıçağın yönleri yanlış birde kaşıkla başlamaz. Bıçakla başlar. Renkler çok uyumsuz” dedi.

Beşinci gün yarışmacısı; Nalan Toprak, “Narlarda gereksiz bence. Ben İrem hanıma katılıyorum. Neden katılıyorum bir kere zaten en azından çatal bıçaklar içe dönük olmalı bir. Kırmızı narlar çok alakasız. Pembeler, kahverengiler, griler, gümüşler yani tam bir cümbüş. Ne bulduysam konulmuş masası olmuş. O yüzden bende hiç beğenemedim. Bana göre de üçüncü günün en kötü masası” ifadelerini kullandı.

Üçüncü gün yarışmacısı Çağla Pınar Demirkaya'nın menüsü beğenildi mi?

Dördüncü gün yarışmacısı; Sercan Orhan, “Aylardır yapılan menülerden en basit çorba bence bu çorba. Tatlısına kadar çok basit.  Bu sezonun en kolay menüsü. O kadar çorba varken neden tarhana çorbası. O kadar çorba varken nede?” dedi.

İlk gün yarışmacısı İrem Yaray, “Baştan sona bakıldığı zaman dün zaten neden Nalan hanıma yakın olup kendine çekmeye çalıştığını menüye baştan sona bakınca hiç hamaratlık gerektirmeyen, aşama gerektiren hiç bir şey olmadığını düşünüyorum” diye konuştu.

Editör: Sümeyye Aksu