Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 21 Şubat Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

20 Şubat Müge Anlı: Erva evine dönecek mi? Eşini "pisliğim, öküzüm" diye seven Birsen eski sevgilisine mi kaçtı? 20 Şubat Müge Anlı: Erva evine dönecek mi? Eşini "pisliğim, öküzüm" diye seven Birsen eski sevgilisine mi kaçtı?

İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor İnci Taneleri’nin yeni sezonu Göcek’te başlıyor

77 yaşındaki Mehmet Başar bulundu

4 çocuk babası Mehmet Başar, İstanbul Esenler'den kaybolmuştu. 'Eve geliyorum' diyen ancak eve gelmeyen Mehmet Bey'den bir haber alınamıyordu. 77 yaşındaki Mehmet Başar'ı aramak için kızları Müge Anlı stüdyolarına gelmişti. Müge Anlı müjdeli haberi verdi. Mehmet Başar, Müge Anlı'nın dikkatli izleyicileri sayesinde bulundu.

Birsen Sarıçiçek bulundu

Birsen Sarıçiçek, 10 Şubat'tan bu yana kayıptı. Birsen Hanım'ın eşi Ali Bey, eşinin eski sevgilisi Mahmut Babat tarafından kaçırıldığını iddia ediyordu. 3 çocukları olduğunu söyleyen Ali Bey, "3 çocuğumun annesini eski sevgilisi kaçırdı. Biz birbirimizi pisliğim, öküzüm diye severdik. Ben ona hep destek oldum. Kol kanat gerdim. Eşim çok saf. Eski sevgilisinin onu kaçırdığını düşünüyorum. Engelli çocuğumuzun maaşıyla ortadan kayboldu. Bulmak istiyorum. En büyük çocuğum engelli, özürlü, kaçıran kişi çok tecrübeli. Eşim çok saf. Adam bunu meslek haline getirmiş. 3 tane çocuğumuz var. Mahmut eşimi kör etmiş. Bir hayvan bile çocuklarını bırakıp gitmez. Gidecek yerim yok Müge Hanım. Size sığındım. Dengesizin biri çıkıyor. Yuvamı yıkıyor" demişti. Birsen yayına bağlanarak, "Hakkımda söylenenlerin tamamı yalan. Ben eşimle ailemin baskısıyla evlendim. Onunlayken sevgilim vardı. Evliyken sevgilimle de birlikteydim" açıklamasında bulunmuştu.

Birsen Sarıçiçek canlı yayına geldi. Babasına ve eşine sarılmayı reddeden Birsen Sarıçiçek, ailesiyle yüzleşti.  Birsen, "Ben Ali'yle yapamıyorum. Aklım yüreğim Mahmut'ta" dedi.

Mehmet Ali Özdemir cinayetinde sıcak gelişme

Aracıyla birlikte ortadan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in cinayete kurban gittiği ortaya çıkmıştı. Eşi, kayınbiraderi, babası, kardeşleri şüphelerin odağında yer alıyordu. Mehmet Ali Özdemir'in katil ya da katilleri araştırılmaya devam ederken Müge Anlı yeni gelişmeleri aktardı.

Mehmet Ali Özdemir'in eşi Meryem, Müge Anlı'nın ekibine "Bu konu bitmedi mi?" diye sordu.

Gamze Gündoğdu kaçırıldı mı?

Gamze Gündoğdu'nun kaçırıldığını iddia eden Anıl Bey Müge Anlı stüdyolarına geldi. Ancak Anıl Bey, o dönem verdiği ifadeleri hatırlamadığını, o dönemin silik olduğunu söyledi.

Kaynak: Deniz Dalgıç