Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 21 Mayıs Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

20 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş cinayetiyle ilgili mahkeme ne karar verdi? 20 Mayıs Müge Anlı: Şaban Ataş cinayetiyle ilgili mahkeme ne karar verdi?

Bediye Kılıç davasında bugün karar açıklanacak

Müge Anlı, Bedriye Kılıç davasında bugün karar duruşması olacağını açıkladı. Bedriye Kılıç’ın eşi Tayfur son duruşmada, “Benim karımın başına ailesi bir iş getirdi. Ben ailesinin kızlarını para karşılığı Kars’ta birine sattığını düşünüyorum” dedi. Tayfur, kasten birini öldürmekten tutuklu; Tayfur'un anne ve babası ise suça yardım ve yataklık etmekten tutuksuz yargılanıyordu.

John Cena emekli oluyor John Cena emekli oluyor

Müge Anlı, Bedriye'nin 3 çocuğunun devlet koruması altında olduğunu açıkladı. Bedriye'nin ailesinin torunlarını görmeye gittiğinde çocukların, "Babamız sizin yüzünüzden cezaevinde" diyerek tepki gösterdiğini açıkladı.

Müge Anlı, Tayfur Kılıç'ın eşi Bedriye Kılıç'ı öldürmekten dolayı ağırlaştırılmış müebbet aldığını açıkladı.

Bedriye Kılıç Tayfur Kılıç

Ayten Akyol, evlilik vaadiyle dolandırıldı

56 yaşındaki Ayten Akyol, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Kanser tedavisi gören Ayten Hanım, ablasının yardım amaçlı gönderdiği Yaşar Bey'e aşık oldu. Evlilik vaadiyle dolandırıldığını söyleyen Ayten Hanım evini, altınlarını, parasını aşkı uğruna Yaşar Bey'e kaptırdı. Ayten Hanım, sevdiği adam yüzünden felç geçirdiğini açıkladı. Tekirdağ Çorlu'daki 3 milyon değerindeki evinden olduğunu açıklayan Ayten Akyol, çantamdan kartlarımı alıp paraları internet bankacılığı üzerinden kendi hesabına aktarmış.

Ayten Akyol

Muhabir: Deniz Dalgıç