Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 20 Şubat Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Şubat Müge Anlı: Erva mı? Esin mi? Gerçekler ortaya çıktı mı? 19 Şubat Müge Anlı: Erva mı? Esin mi? Gerçekler ortaya çıktı mı?

Erva kızını istiyor mu?

Hüseyin Ünal, kimlik bunalımı yaşayan eşine ve günlerdir göremediği kızına Müge Anlı'da kavuştu. Kocasına kuzen, kızına kardeş, annesine teyze diyen Erva Nur adının Esin olduğunu iddia ediyordu. Amerika'dan Necmettin isimli birine kaçan Erva Nur'un gerçek adı Esin mi Erva mı? Gelinlikli fotoğraflarına montaj diyen Erva'nın yalanlarını Müge Anlı ortaya çıkardı.

Erva Nur'un tüm ailesi, kendisine Erva Nur olduğunu anlatmak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Müge Anlı, emniyette yapılan araştırmalar sonucu Erva'nın parmak izinin kayıtlı olmadığı ve DNA testi yaptıklarını açıkladı. 

Erva yayına bağlanarak, yalan söylediğini itiraf etti. İki tarafa da yalan söylediğini açıklayan Erva, Necmettin'e bütün gerçekleri anlattığını ve Necmettin'in kendisini istemediğini söyledi. Hüseyin ise Erva'nın açıklamaları karşısında gözyaşlarına hakim olamadı. Erva, Necmettin'in kendisini kabul etmediğini, Hüseyin'e de dönmek istemediğini, Almanya'ya dönünce boşanacağını söyledi.

Erva evine dönecek mi?

Peki yalanları ortaya çıkan Erva evine dönecek mi? Erva tüm ikna çabalarına rağmen evine dönmek istemediğini açıkladı. Müge Anlı, Erva Nur'un KADES'e bastığını açıkladı. Polis çağıran Erva Ünal ekipler tarafından emniyete götürüldü. Otele gitmek istemediğini söyleyen Erva Nur, ısrarla Necmettin'le konuşmak istediğini söyledi. Emniyet ekiplerinin kendisini yarın havalimanına getireceğini, kendi imkanlarıyla Almanya'ya döneceğini söyledi. Erva, geceyi Necmettin'in ailesinde geçirdi. Necmettin, Erva'yı ailesine dönmeye ikna ettiğini söyledi. Necmettin, Erva'yı halasına teslim etti. Erva, halası ve eniştesiyle birlikte ailesinin yanına gelmek üzere İstanbul'a doğru yola çıktı.

Birsen Sarıçiçek kayıp

Birsen Sarıçiçek, 10 Şubat'tan bu yana kayıp. Birsen Hanım'ın eşi Ali Bey, eşinin eski sevgilisi Mahmut Babat tarafından kaçırıldığını iddia ediyor. 3 çocukları olduğunu söyleyen Ali Bey, "3 çocuğumun annesini eski sevgilisi kaçırdı. Biz birbirimizi pisliğim, öküzüm diye severdik. Ben ona hep destek oldum. Kol kanat gerdim. Eşim çok saf. Eski sevgilisinin onu kaçırdığını düşünüyorum. Engelli çocuğumuzun maaşıyla ortadan kayboldu. Bulmak istiyorum. En büyük çocuğum engelli, özürlü, kaçıran kişi çok tecrübeli. Eşim çok saf. Adam bunu meslek haline getirmiş. 3 tane çocuğumuz var. Mahmut eşimi kör etmiş. Bir hayvan bile çocuklarını bırakıp gitmez. Gidecek yerim yok Müge Hanım. Size sığındım. Dengesizin biri çıkıyor. Yuvamı yıkıyor" dedi.

Birsen Çiçek için alıkonma şüphesi güçlenirken Ali Bey, "Birsen bana attığı mesajları yazamaz. Benim eşim saf. Onda bu mesajları yazacak kapasite yok. Hep mesaj atıyor. Neden ailesiyle konuşuyor? Birsen açıklama yapamaz. Mesajları Mahmut atıyor" diye konuştu.

Birsen yayına bağlanarak, "Hakkımda söylenenlerin tamamı yalan. Ben eşimle ailemin baskısıyla evlendim. Onunlayken sevgilim vardı. Evliyken sevgilimle de birlikteydim" açıklamasında bulundu.

Birsen Sarıçiçek

Victoria's Secret meleği kansere yakalandı Victoria's Secret meleği kansere yakalandı

Melek Tire kendisinden yaşça büyük birisiyle mi evlendi?

Melek Tire, İzmir Karabağlar'dan kayboldu. Ocak ayından beri haber alınamayan 29 yaşındaki Melek Tire'nin annesi kızını aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Korkulu anne, kızına bakması için verdiği ailenin kızını evlendiğini açıkladı. Anne, "Kızım zorla evlenmiş. Akıl sağlığı yerinde değil ve evlendiği kişi ondan yaşça büyük biri. eşim 2010 yılında vefat etti. Kızımı bakmaları için bir aile verdim. Kızım besleme yerine koyulmuştu. Hor görüldü. Kızımın saçını kesmişler. Bu bakan kadın hem kendi evini hem de annesinin evini temizletiyor. Kızımı dövüyorlardı. Kızımdan 1 aydır haber alamıyorum. 60 yaşındaki adamla kızımı evlendirdiklerini öğrendim. Kızım epilepsi hastası. Bana haber vermeden kızımı evlendirmişler" dedi. Melek Tire'ye bakan Deniz Hanım yayına bağlanarak, "Evlendi. Resmi nikahını da yaptık. 16 yıldır bakıyorum. Besleme gözüyle bakmıyorum. Benim başka çocuklarım da var. Biz onu dövmüyorduk" diye konuştu.

Melek, dakikalar içinde bulundu. Yayına bağlanan Melek, "Benim üzerimde öz annemden daha çok manevi annemin emeği var. Evlendim. Şu an hamileyim" açıklamasında bulundu.

Melek Tire Bulundu Mu

Mehmet Başar kayıp

4 çocuk babası Mehmet Başar, İstanbul Esenler'den kayboldu. Eve geliyorum diyen ancak eve gelmeyen Mehmet Bey'den bir haber alınamıyor. 77 yaşındaki Mehmet Başar'ı aramak için kızları Müge Anlı stüdyolarına geldi.

Mehmet Başar

Kaynak: Deniz Dalgıç