Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 20 Mayıs Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu? 16 Mayıs Müge Anlı: Saban Ataş cinayetinde son gelişmeler, Nuran Şahin ve Gökmen Kaya bulundu mu?

Şaban Ataş cinayetinde mahkeme ne karar verdi?

3 çocuk babası fabrika işçisi Şaban Ataş cinayetiyle ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı. Müge Anlı, gözaltına alınan 5 kişinin adliyeye sevk edildiğini açıklamıştı. Müge Anlı, canlı yayında Şaban Ataş cinayetine ilişkin gelişmeleri anlattı.

Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin Özge Ulusoy: Yüzümde şişlik var, gelmeyin

Müge Anlı, Şaban Ataş'ın kayınvalidesi Durkadın ve küçük oğlu Mehmet denetimli serbestlikle serbest bırakılırken, Şaban Ataş'ın yakın arkadaşı Burhanattin, büyük oğlu Mert ve eşi Emine cezaevine gönderildi.

"Annem beni hayal kırıklığına uğrattı"

Babasının ölümüyle ilgili gözaltına alınan Mehmet, Müge Anlı stüdyolarına geldi. Mehmet, "Ben genellikle şehir dışında olduğum için annem ve Burhannettin arasındaki aşkı bilmiyordum. Bilsem karşı çıkardım. Bundan sonra kardeşim için çalışacağım. Ben 20 yaşındayım ama hep kendimden olgun insanlarla olduğum için olgun bir insanım. Annem beni hayal kırıklığına uğrattı. Babama da çok kırgınım. Ona vereceğim hesap yok ama onun diğer dünyada bana vereceği çok hesap var. Abimin suçu olduğunu düşünmüyorum. O sürüklendi bu işe. Babama çok kırgın ve kızgınım. Hep dövüyordu. Bir bardak sudan önemsizdik. Annemi de döverdi. Annemin dişleri takmadır. Vura vura kırıyordu. Ben gerçekleri söyledim. Polisi hiçbir zaman yanıltmadım. Babam anlattıkları gibi mükemmel bir insan değildi. Dışarıya karşı öyleydi. Benim babam bir melek değildi. Burhanettin ile adliye koridorlarında karşılaştık yüzüme gülüyordu" dedi.

Kayıp futbol klubü yöneticisi

65 yaşındaki 3 çocuk babası Necmi Taşkın, Sakarya'dan kayboldu. 70 gündür kendisinden haber alınamayan Necmi Taşkın'ın ablaları, kardeşlerini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Necmi Taşkın'ın boşandığı eşi ve oğluyla birlikte yaşadığı öğrenildi. Kardeşlerini arayan ablalara engel mi olundu? Necmi Taşkın’ın başına boşandığı eşi ve oğlu mu bir iş getirdi? Eski eşinin çelişkili anlatımları kuşku uyandırdı.

Necmi Taşkın

Muhabir: Deniz Dalgıç