Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 20 Eylül Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme 19 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu'nun kaybında yeni gelişme, Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Hatice Musaoğlu'nun oğlu Aydın tutuklandı

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde 18 yıl önce kaybolan 50 yaşındaki 4 çocuk annesi Hatice Musaoğlu'nun şüpheli kaybıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. 18 yıllık şüpheli kayıp Müge Anlı'da aydınlatıldı.

Hatice Musaoğlu'nun 2006 yılında kaybolmasıyla ilgili kızlarının bir Müge Anlı'nın programına katılarak abileri Aydın Musaoğlu'ndan şüphelendiklerini söylemeleri üzerine başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan Aydın Musaoğlu'nun emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Müge Anlı, Hatice Musaoğlu'nun gözaltına alınan oğlu Aydın Musaoğlu ile ilgili sıcak gelişmeleri canlı yayında aktardı. 

Hatice Musaoğlu

"Kasten öldürmekten suçlandı"

Adliyeye sevk edilen Aydın Musaoğlu, çıkarıldığı hakimlikçe "Kasten öldürmek" suçundan tutuklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Aydın Musaoğlu'nun eşi Nevin Musaoğlu'nun polisteki işlemleri ise sürüyor.

Soruşturma kapsamında kayıp kadının o dönem birlikte yaşadığı oğlunun evinin bahçesinde kepçeyle kazı, garajının tavanı ve tabanında beton kırılarak arama yapılmıştı. 

"Annesinin telefonuna kendi sim kartını takmış"

Hatice Musaoğlu kaybolduktan 6 ay sonra oğlu Aydın'ın annesinin telefonuna kendi sim kartını taktığı öğrenildi. Bu durum maddi delil kabul edildi. Hatice Musaoğlu'nun diğer yakınları söz konusu kaybın aydınlatılmasından dolayı buruk bir sevinç yaşandı.

Hatice Musaoğlu'nun gelini Nevin'in verdiği ifadede, "Ben kocamı zaten sevmiyorum. Yapsaydı ve bir şey bilseydim söylerdim" dediği öğrenildi.

Nevin Musaoğlu 2

Nazlı Dere cinayetinde sıcak gelişme

Müge Anlı, Nazlı Dere cinayetinde yaşanan yeni gelişmeleri aktardı. Nazlı Dere 67 yaşında 9 Ekim'de İstanbul Esenyurt'taki evinde aldığı bıçak darbeleriyle hayatını kaybetmişti. O dönem Nazlı Dere'nin üst katında oturan komşusu 19 yaşındaki Enes Çetin, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekmişti. Olay günü Enes'in iş yerine geç gittiği ve birkaç gün sonra işten ayrıldığı öğrenilmişti. Cinayetin üzerinden 5 yıl geçti. Geriye dönük dosyaları ele alan emniyet ekipleri Enes'in iş yerindeki kamera görüntülerini incelemiş. Komşu çocuğu Enes'in kolunda Nazlı Dere'nin ölümüne yol açan cinayet silahıyla olduğuna dair rapor alınmış. Yapılan incelemerin ardından Enes Çetin ve abisi Salih Çetin gözaltına alındı.

Dilan Çiçek Deniz'den 'evlilik' açıklaması Dilan Çiçek Deniz'den 'evlilik' açıklaması

Enes, Nazlı Dere'yi "kasten öldürme suçu"ndan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Enes Çetin'in abisi Salih ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Nazlı Dere

Fırtınalı aşkta yeni gelişme

Hasan Fırtına, sevgilisi Aybeniz Top'un kaybına ilişkin Müge Anlı'ya başvurmuştu. Günler sonra bulunan Aybeniz Top, alıkonmadığını ve 35 yaşında bir adamla birlikte yaşamaya başladığını açıkladı. Hasan Fırtına, "İnşallah geri gelir. Ne yaşamışsa kabulüm" dedi. Stüdyoda yüzleşen taraflar arasında gerginlik yaşandı. Aybeniz önceki gün bahsi geçen ses kayıtlarının kendisine ait olmadığı konusunda ısrarcı davranırken; Aybeniz'in yalan söylediğini ve baskı altında olduğunu savunan Hasan "Bu kadının gerçek yüzünü bana gösterdiğiniz için teşekkür ederim Müge Abla" dedi.

Hasan Fırtına Aybeniz Top

Mertcan, eşi ve çocuğunu arıyor

Mertcan Bıçak, İzmir'den kaybolan 29 yaşındaki eşi Kader Bıçak ile 1,5 yaşındaki oğlu Poyraz Bıçak'ı aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Bir arkadaşlık uygulamasında tanışan çift kaçarak evlendi. Mertcan eşiyle kavga ettiğini, sonra eşinin oğlunu alarak evi terk ettiğini açıkladı. Pişman olduğunu söyleyen ve özür dileyen Mertcan Bıçak, eşi ve oğlunun evine geri dönmesini istiyor.

Kader Bıçak Mertcan Bıçak

Mertcan Bıçak, sinirlendiğinde etrafındaki eşyaları devirdiğini ancak eşi ve çocuğuna fiziksel şiddet uygulamadığını söyledi. Mertcan, "Etrafımdaki eşyaları deviriyorum. Onlara zarar vermiyorum. Hakaret etmiyorum ama çok bağırıyorum. Haketmedi. Çok pişmanım. Özür dilerim. Onları çok özledim. Gittiğinden beri eve girmiyorum. Evde onların anısı var. Gelirse çenemi tutacağım. Söz veriyorum" dedi.

Mertcan Bıçak Kader Bıçak

Muhabir: Deniz Dalgıç