Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 2 Şubat Cuma günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı Pınar Altuğ, Rize'de çay topladı

1 Şubat Müge Anlı: Hasan Hüseyin Çelik'in arabası bulundu mu? Seher kocasının ölümüne dair bildiklerini gizliyor mu? 1 Şubat Müge Anlı: Hasan Hüseyin Çelik'in arabası bulundu mu? Seher kocasının ölümüne dair bildiklerini gizliyor mu?

Ankara'da evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde 06 BCH 039 plakalı aracıyla birlikte ortadan kaybolmuştu. Müge Anlı ve ekibi, Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybını araştırıyordu. Gün geçtikçe Hasan Hüseyin Çelik'in hayatta olduğuna dair umutlar azalmıştı.

Hasan Hüseyin Çelik'in kaybında sıcak gelişme

Müge Anlı, Hasan Hüseyin Çelik’in kaybına ilişkin sıcak gelişmeyi anlattı. Gün geçtikçe Hasan Çelik’e dair umutlar azalırken, konuyu cinayet büro devraldı. Hasan Çelik'in kaybının 79. gününde hayatını kaybetti öğrenildi.

Cinayet itirafı geldi 

Dün programda göz altına alınan Yalçın Ülger’in yanında olduğunu söylediği Yasin Tıraş’tan cinayet itirafı geldi. Yasin Tıraş'ın Hasan Hüseyin Çelik'i, Mert isimli şahsın öldürdüğünü söyledi. Hasan Hüseyin'in cenazesi Ankara Bağlum'da evinin yakınında bulundu.

Cinayeti Mert'in işlediği söylendi ancak Yasin Tıraş cenaze için yer gösterimi yaptı. Hasan Çelik'in bankadaki parasını harcayan, arabasını yok etmeye çalışan ve cenazenin yerini gösteren Yasin Tıraş cinayette parmağı olduğu düşünülüyor.

Şerife'nin daha önce Mert ile nişanlanmak istediği, ancak Hasan Çelik'in müsaade etmediği için evlenemedikleri iddia edildi. Yasin'in annesi yayına bağlanarak, "Mert'in sosyal medyasında Şerife'nin görüntüleri var" dedi. Şerife ise iddiaları reddederek, "Ne zaman bu videoyu koymuş? Ben Mert diye birini tanımıyorum. Benim bu olaydan haberim yok" diye konuştu. Yasin'in babası ise, "Başsağlığı diliyoruz ama bizim oğlumuzu ateş olarak kullandılar. Bu kadının Mert ile ilişkisi olduğunu düşünüyoruz. Şerife ve Mert nişanlıydı. Babası müsaade etmedi. Mert, Şerife'nin babasını 'Sen onu bana vermedin ama ben onu senin elinden alacağım' diye tehdit etmiş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Deniz Dalgıç